רציתי אותך

רציתי אותך

רציתי אותך, מעורפלת, מעורטלת גלומה בי כצללית בטרם תחרוג מכלאה ותפרוש עלי את עטרת הצבעים שבכנפיה. רציתי בך את מסתורי חמוקייך, את קימורי נשיותך הפוצחים במזמור תאווה, ואת עוצמת התענגות היצרים. רציתי לבוא אל תשוקתך הפעורה להתפצח איתך בלהט תינוי האהבים, ולהתלקח באין עוצר..

שמים1

New member
תן לי לנגן לך ../images/Emo79.gif

מבעד למילותייך אתה מתנגן לי כמפל מים סוערים מתלטף על גופי בטיפות קרירות של חיים. תן לי לנגן לך שיר אהבה מתלטף בלאט מרטט אילם של תשוקה לרקוד בחיקך ריקוד סוער כנשמת השמש הנושפת על ערגותיך בסערה.

ריקי די

New member
אשמורת שלישית

חלומות מונחים על מצע זכרון, עוד רגע נותר לנו לטעום. ניחוח שורד של ליל כסוף, רוויתי גוך שפתיי גמאו גוף. על הסף, לא נרדמת לא נסחפת ברוח, שפתיי לוחשות לבך פתוח. ואני, גומאת עדיין מרחבים פתוחים, שוחקת שנותיי אל חיוכים

כבר אמרתי לך

כבר אמרתי לך שכל מילה שלך כולה מתיקות. את מעיין נובע, מרווה צמאונות, את חן ויופי מכונסים באגרטל שמתנוצץ בזיקוקין. כבר אמרתי לך שכל מילה שלך היא אבן במחרוזת שכולה יהלומים. ואני מביט במילים וחוזר ומביט בהן, ומתמלא רטטים, ונראה לי כי בגופי השרירים הרצוניים הופכים להיות לא רצוניים, אפילו אם מנוגד הדבר לחוקי הטבע.

טאKילה

New member
חוֹחַ תְּשׁוּקָה

בַּלַיְלָה דִּמְיָנֵתִי צֵלֵךָ הֵלֶךְ זָר גּוֹלֵשׁ אֵשׁ לוֹחֵךְ בִּבְשַׂר קְרָעָי הַמְפֻיָּחִים וְקְרָבִי נִפְעַר אֶלֵיךָ בַּחֹשֶׁךְ בְּתַּאֲוָה גּוֹעֵשֶׁת רָכוּב עַל דַּבֶּשֶׁת הַרוּחַ . מְהֶבֶל פִּיךָ שֶׁלַח נִיחוֹחַ אֶל לָהַט שְׂפָתִי בְּחוּשָׁנִיּוּת אֵלְגֹּם לֵיחַם וְאַשִׁימָם כְּפֶּרַח וְחוֹחַ תְּשׁוּקָה עַל רָצוֹן חֵשֶׁק סוֹרֵר מְעֵרוּם חָצוּף .

למעלה