רצינו חשיפה? קיבלנו...

רצינו חשיפה? קיבלנו...

המערכת של תפוז פירסמה את הקישור לפרק האחרון שלי בבלוג בעמוד הראשי... מצחיק לראות את התגובות של האנשים. :) מצד שני- כל חשיפה, היא חשיפה טובה. אז עשו טוב שם בתפוז (וגם החמיאו לי...) אדם חיובי.

replay4me

New member
מצחיק וכואב לקרוא את התגובות

כואב בגלל הבורות של האנשים והטיפשות שהם מפגינים כואב שאנשים לא מבינים שגם לנו מגיע להנות ולאהוב בחיים . כה לחי וחזק ונתחזק כולנו !! ידידך המחבק ..

גבר שקט

New member
אני כל כך גאה בך!

הי מתוק, אני כל כך גאה בך שאתה כותב, מפרסם, עומד בפני התגובות וגם מפנה אותנו לקרוא. השירות שאתה עושה לעצמך הוא שירות לכולנו. אם מעיפים לרגע את התגובות המגוכחות של האנשים הבורים ומסתכלים על התגובות הטובות - אפשר לראות כמה אהבה יש בליבם של האנשים. זה מחמם את הלב ומראה לנו כי לא הכל שחור ולא כולם בלטות. המשך כך, אל תפסיק. בלוגים כאלה, כתבות, סיפורים אישיים ועוד דברים קטנים - הם אלה שמשנים את העולם. כל הכבוד. דרור

wonderer20

New member
אדם חיובי אתה תותח!

• אני חושב שצריך להיות חוק נגד אנשים שמקיימים יחסים ומסכנים אנשים אחרים. קונדום יכול להיות עם קרע קטן והגבר השני ידבק. לכל אדם יש זכות להחליט בשביל עצמו. אני לא יודע איך אפשר להתאהב בשקרן חסר התחשבות. הוא חושב רק על עצמו. הוספת תגובה לתגובה זו הלוואי שיכולתי להדביק את "זה" לכמעט כולם! אוהבת אותך! כנסו כולם ותגיבו, אני אמשיך בהפסקה בעבודה! ים נפלא לכל ה"רוצחים" המדהימים שבינינו! אוהבת הכי! wonderer20ו | 21/11/2007 07:08 אתה מסכן את האינטלגנציה של הציבור! ☼ • עובדה ידועה בציבור הרפואי המתקדם שסקס עם קונדום הוא סקס בטוח! הידעת שנשאים יכולים אפילו לעשות ילדים? חבל לכתוב על נושא שאתה לא מבין בו...ועוד לפגוע ולעהליב? החוק צריך להיות נגד הבורות האינסופית שלך!

wonderer20

New member
אוי הדבקתי לכם גם את התגובה....

ההתחלה זה תגובה לאדם חיובי ולמטה יותר זה התגובה שלי אליו..... יצא לי מבלבל......סורי.....אני עוד לפני הקפה! באמת באמת אוהבת....יום נפלא לכולנו!!!!!

גם אותי פעם פירסמו בעמוד הראשי של התפוז

כשיצאתי מהארון
בכל זאת אל ראיתי :(

wonderer20

New member
אני מצדיעה אותך!

לא הייתי צוחקת, אני הייתי בוכה וצועקת על כל התגובות שאלו! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זה כל כך מרגיז! הבורות האינסופית של היקום! (במיוחד זאתי ששומרת נגיעה........חחחחחחחחחחחחחח) למה זה מתסכל רק אותי? גרררררררררררררררררר

הוספתי פרק תגובה

אני בדר"כ משתדל לא להגיב למה שאנשים רושמים על הפרקים לי, אבל העובדה שנכנסו הרבה "לא נשאים" והגיבו בכזו עוצמה גרמה לי לנסות ולהציב מולם מראה. קראו, תגידו מה דעתכם... אדם חיובי.

play boy5

New member
אדם חיובי אתה גדול ../images/Emo140.gif

אדם חיובי אתה בתור נשא טרי יחסית הצלחתה לעשות משלא הליח נשא וותיק אין לי ילים יותר ; אתה אמיץ ; אתה אדם חיובי באמת

למעלה