רצים להכיר אותי?

Benja GiRl

New member
יווווו נילי!!! את ממש ממש יפה!!!

יש לך תמונה שרואים אותך יותר מקרוב?

Scoob¥ Doo

New member
ניליייי

את דעית את יודעת.. אה ואם את רוצה לראות תמונות של חברי הפורום יש גלרייה שפתחתי בזמן שלא היית פה ותמונות שלי ממש בקרוב .....

לנילי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל את ממש יפפפפפפפפפפה
וכוסית
אשכרה אני היחידה פה עם האומץ לשים תמונות,רק אני ואולי עוד כמה שמו תמונות
וגם את עכשיו מצטרפת...כל הכבוד לך

T N T girl

New member
בונא איזה יפפפפפפפפפה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שאני אפגוש את עמר יהיו לי תמונות ...
חחח ... אין לי תמונות רק שלי במחשב אז עמר תצלם אותי בקרוב ...
חחח ..

בלונדהה

New member
נילוש שלי מדהימההההההה!! ../images/Emo24.gif

הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי יאאאאאאפה בעולם!!!!!!! חח וכוסית.. ותמיד כזה שרואים תמונות של אנשים אז מתפאדחים להגיד ת´אמת אבל אני טיפוס שתתתמיד אומר ת´אמת..תשאלו חברות שלי! נגיד איזה אחד הכין מין דבר כזה שנראה מזעזעעעעעע אז כולם כזה "וואי מדהים" "וואי מהמם" ואני אמרתי ת´אמת מה שאף אחד לא העיז להגיד.."איכססססס"! אבל עזבו יש עוד מקרים.. טוב נילוס אני כבר ראיתי תמונות שלך אז ככה שזה לא מחדש לי הרבה..אבל איןןןןןןןן עליייך!!!!!!!!!! חולההההה עליך אחותייייי!!

חח טאנקסססגססססס

אלה ולירון איזה חמודות...!!!!! לירוניט יא יפההההה אולי תשימי ץתמונה עדכנית דמט? איזה ילדה חמודה אתתתתת בתור קטנה {עכשיו לא משהו... סתםםםםם!!!!} חחחחחח אני מתעקשת על עדכנית יא בלונדהההה חחח {אחותי!} אלהההה תודההה ואני עדין מתעקשת על תמונה שלך.... הנה עוד אחת מהסט של הטיו!

rebeldEla

New member
איזה כוסיתתתתתתת חחחח סתםםם (כנסי)

אם אתם שואלים תצמכם למה רשמתי חחח סתם אחרי הכוסית כי בשבילי כוסית זה פרחה....אבל זה סתם בצחוק כמובנבן! אולי אולי אולי אני ישלח לך אבל בפרטי לא לכולם תמונות שלי מהטיול שנתי...לא כולם צריכים לראות תכיעור שלייי.... וכנסי למסנג´ר!!!!

HoRsEs

New member
ניצוללל שירשור../images/Emo54.gif

תחרות: מי מביא לי הכי הרבה תמונות של מנואל עם הבוקסר של טוויטי? ובכלל כל תמונה של מנואל! המנצח יקבל חיבוק ונשיקה.

Scoob¥ Doo

New member
נילילה ...

לאן נעלמת??? למה את לא נכנסת למסנגר.. אנשים מתגעגעים והאנשים הללו הם אני! המוסקטרית !! כנסי ונדבר ..

רוצים להכיר את כולם../images/Emo35.gif

חברה, השרשור הזה חשוב, בינתיים ישנם מספר תמונות של אנשים בגלרית חברי הפורום, אבל אנחנו רוצים עוד! אז יום שבת אני מעביר את כול התמונות מכאן היישר אל הגלריה, שיהיה מסודר ויפה
אז למה אתם מחכים? הוסיפו את תמונתכם

למעלה