רצים לדירה

maya567

New member
רצים לדירה

אני עם רואי כהן. היה לי קצת חבל על אוסנת ומייקל, הייתי מעדיפה שיעופו כמה זוגות לפניהם (ובראשם הפדופיל העבריין ואשתו) - אבל אין מה לעשות, שרון ומאיה פשוט עושים טלוויזיה טובה. בסך-הכל היה פרק די טוב, בלי יותר מדי צמצומי פערים ועם משימות טובות. הפרומו לשבוע הבא נראה מבטיח - מעניין אם תהיה כאן איזו מלחמת בריתות כמו במירוץ למליון - ורואי כהן מצחיק כתמיד.

De fire

New member
את מתבלבלת. כשיש כל שתי דקות קטע של

מאיה: "אמרתי לך קודם! אני צדקתי קודם! אין יור פייס ביץ'!" שרון: "*תחילת נהמות אדם קדמון*תשתקי אישה!*סוף נהמות אדם קדמון*" זו לא טלויזיה טובה. זה סתם מרגיז. מילא פעם פעמיים. אבל זה מה שקורה (בדיוק אותה תבנית) בכל סצינה איתם. בשלב מסויים אני כבר מעדיף לשמוע את סוזי סופרייז Singing a song.

n l m

New member
אוליי הם זוג מעצבן

ודיי טיפש ומפגר (הרעיון של לקחת את ההצילו בסיבוב הראשון כשהם היו בין הארבעה הראשונים) אבל אני דווקא אוהב את הברית המקרטעת הזאת ביינייהם לבין הזוגות האחרים דיי רומזים לנו שזה עומד להתפוצץ באיזהשהוא פרק ומעניין אותי לדעת איפה ואיך בכל מקרה, הם הרבה יותר מעניינים מאוסנת ומייקל שנורא עצבנו אותי הפרק פרק הבא מקווה שהרוחניים בחוץ, הם עולים לי על העצבים

Hadas 87

New member
הרוחניים אלו....?

דובי והרקדנית הזו? הם באמת מעצבנים בטירוף. במיוחד היא, חושבת את עצמה אלה... ממש מרגיזה אותי... הלוואי והיא תעוף. חבל לי על מייקל ואסנת, אהבתי אותם. אני לא מבינה אבל איך הם הגיעו אחרונים, הם היו בקבוצה שמובילה לא? אני חושבת שאינה וגיא זוג חזק. אני אשמח אם הם יגיעו רחוק...

אולי הם התעכבו בגלל ההדרכה

של המונית, והחשבונית שאיחרה להגיע
ענבל באמת בלתי נסבלת, פחות דובי שמנסה לעודד ולחזק אותה, אבל אני סופרת את הדקות עד שיעזבו, איך בכלל אפשר לחבב או לסמפט אותם? אני בטוחה שרבים חושבים כמונו (מלבד לבני משפחתם שנולדו עם המטרד ולמדו להתרגל אליו בלית ברירה
) הבן של עוזי כהן מלך

Hadas 87

New member
פדופיל עברין?

למי התכוונת? לשרון? נראה לי רואי כהן הולך לנצח במשחק הזה... ולא בגלל שהוא הכי טוב...

Ulong

New member
משהו לגבי "הפדופיל"

יש אחד שהוא נשוי לאחת שהוא משהו דוד של אמא שלה.. אז בקיצור השבוע בעיתון היה רשום שהוא נעצר באשמת רצח או משהו כזה. כך שצדקתם בשרשור לפני הפרק הראשון שכוולם רשמו שהוא פדופיל פושע
.

Sole Survivor

New member
הוא היה עד לרצח לפי מליון שנה

וכנראה בגלל התוכנית העלו את זה דווקא בגלל שהוא משתתף שיהיה יותר מעניין ושזוג הדוגמנים ישאר במתח (יחד איתנו ) מי ישאר במרוץ סה"כ העונה טובה...הרבה יותר מעניינת מהראשונה וחבל שאסנת ומייקל הודחו...הם היו נחמדים בנתיים הפייבוריטים שלי הם מיקי ויהודית ואירה וגיא בגלל גיא...

למעלה