רצים לדירה

lnofar

New member
רצים לדירה

סוף סוף הדבר המעצבן הזה שנקרא דקל עף מהמירוץ... אוי אני פשוט שונאת אדישים איך החברה שלו(שעכשיו היא אישתו)חיה איתו אני לא יודעת..... חוץ מזה אני לא יועדת מי הפייבוריטים שלי יש לי פשוט כמה זוגות... עדלי וקרן,ונטע לי ואורי ,(וכי הוא אוהד הפועל ב"ש,וכי מזכירה לי את חברה הכי טובה שלי)אבי וג'ולי

Boran

New member
../images/Emo45.gifקרן ובראדלי

אבל היו מלא חורים בפרק היום. לתשומת לב העורכים. למשל: היה מאוד מוזר לי שקרן ובראדלי היו בין הראשונים שהגיעו לפסל הצריח, ועם זאת עלו על הטיסה האחרונה מאילת. עוד משהו שמפריע לי בפורמט הוא הזלזול המשווע בזמנים. מילא שיתנו זמנים הגיוניים. אבל שהצוותים יצאו בהפרשי 10 דקות? והקנס של כמה, 4 שעות שלמות למי שלא מגיע בזמן למלון? והטיסות, מה הקטע איתן? הייתי מבין אם שלוש הטיסות היו לחיפה, וההפסד היחיד של הצוותים שיגיעו מאוחר יותר יהיה הפרשי השעות בין הטיסות. אבל גם השעות, וגם שתי הטיסות המאוחרות מגיעות לת"א? זה היה ממש דפוק. היה הרבה יותר טוב אם היו עושים ששתי הטיסות המאוחרות יותר מגיעות לחיפה והטיסה הראשונה לת"א, ואז המתחרים צריכים לעשות את החשבון שלהם איך הם יגיעו יותר מהר.

ran110

New member
הם לא ארקיע הם לא יכולים לעשות ששתי

הטיסות יגיעו לחיפה. אבל יש משהו שאני לא מבין: אבי וג,ולי ביקשו מהזוג המבוגר לקחת את ההצילו כדי שהם יוכלו לעקוב אחריהם. זה לא מובן לי. הם יכולים להמשיך הלאה בלי שהם יבצעו את המשימה שלהם? והקטע עם הזוגות זה ממש מעצבן . נמאס כבר מכל המותק ,אהובתי ...

מטר9

New member
הם לא יכולים...

וחבל שאיריס ודרור לא באמת לקחו "הצילו" רק בשביל שג'ולי ואבי ידפקו...

../images/Emo10.gif

דקל ואדר עפו. יום עצוב לריאליטי הישראלי. הזוג היחידי שלקח את התכנית בקלות ולא קיבל לחץ דם גבוה. הזוג היחידי שהצליח לפצח את החידות בדרך הלא נכונה ולשרוד 2 פרקים. הזוג הזה עף ולטובת מי? לטובת עורכי הדין האפורים (אמר הסטודנט למשפטים
).
לפחות הם התחתנו בסוף
דקל ואדר, הנעמתם לי את הצפייה בתכנית המייגעת. זהו, מעכשיו אצטרך לבהות בקושניר שנראה כאילו תקוע לו מקל בישבן ולקוות שאולי הקיבוצניקים ינצחו. אני מבטיח מקום חם בליבי למי ש: יגרום לאריק להפסיק לומר את המילה "אהובתי". יכלא את ג'ולי ואבי בחדר קטן מאוד עם צוות גווידו. יגיד לקושניר שהמתח שהוא מנסה לבנות בשניות הסיום זה לא זה.

maya567

New member
איזה באסה שהם עפו! נורא אהבתי

אותם. לא ראיתי עד הסוף (היה אנגליה-צרפת) - וגם אני לא הצלחתי להבין איפה הם בכלל בכל זמן נתון. חלק באילת, חלק בנתניה(
), חיפה פתאום - העורכים היו צריכים לעשות יותר סדר בדברים.

SHTRUDIDI

New member
מסכימה איתך

דקל ואדר היו נקודת האור בתוכנית לדעתי,פשוט אנשים חביבים,הוא ציני ואדיש בצורה מבדרת ביותר,והם נראים כזוג חמוד. בכל מקרה,אני אלך לחפש שם זוג אחר לאהוד,עוד לא מצאתי-מי המועדפים עליכם שם?

מטר9

New member
הגיע הזמן...

סוף סוף אדר ודקל עפו! הזוג הזה לא לקח את המירוץ ברצינות והגיע לו לעוף... אלוהים! דקל כזה תבוסתן בחיים לא ראיתי דבר כזה! ("בשלב מסוים כבר לא היה משנה אם נעוף או לא...") אני ממש לא סובל את ג'ולי המעצבנת הזאת! הם פשוט זוג מבחיל... ותבינו, אני בעד לעשות כל מה שצריך כדי להגיע ראשונים, אבל להכשיל במכוון? גם לי יש קווים אדומים והזוג הדוחה הזה עבר אותם! הפייבוריטים שלי הם כמובן נטע לי ואורי וקרן ועדלי. שני זוגות שמצד אחד לוקחים את הכל בקלות, ומצד שני מאוד תחרותי וראוי לנצחון. היה משהו שדי עצבן אותי בפרק וזה שהזמנים לא היו ברורים בכלל. גלי ואיתי יצאו שניים בשלב הראשון. איכשהו הם עלו למטוס בין האחרונים ועוד בסוף הגיעו רביעיים! וזה היה עם עוד מלא זוגות... אפילו אם זה אומר שהעורך יעשה מאמץ נוסף וישים כתוביות זה שווה את זה (ואני, בתור עורך, מבין את כל הקושי שבעניין). אבל לסיכום, אחלה פרק והיה מאוד מהנה. כמה הערות לסיום:
שמישהו יגיד לאריק שאם הוא יקרא לבת זוגתו "אהובתי" עוד פעם אחת אני מצמיד לו אקדח לרכה ולא מהסס! (הוא לא יכל לחשוב על כינוי קצת יותר קצת וקצת פחות מעצבן??)
שמישהו יגיד לג'ולי המטומטמת שצבר זה לא אוכל!!! כשהיא אמרה את זה אני כמעט התקשרתי ל-144 כדי לחפש אותה, להתקשר אליה ולומר לה שהיא מטומטמת ושבתור אישה מבוגרת היא אמורה לדעת שצבר זה קקטוס. וגם אם לצורך העניין צבר זה כן אוכל... ראית פעם שדה מלא בזה????? שמישהו יעשה לי טובה ויהרוג אותה כבר! אחרי שהוצאתי את כל כעסתי על ג'ולי (המטומטמת!!) אני יכול ללכת לישון בשקט...

אוף...../images/Emo7.gif

איזה באסה שדקל ואדר עפו... הם היו דווקא ממש חמודים ונחמדים... קצת "מוזרים" אבל זה מה שהפך אותם לכאלה מיוחדים!!! הפיבורטיים שלי... עכשיו שדקל ואדר עפו הם:... נטע-לי ואורי... וקרן ועדלי.. בתקווה שלא יעופו גם הם....

IDOffryn

New member
באמת חבל..

שקל ואדר עפו. אהבתי אותם כי הם ידעו גם להנות מכל המירוץ הזה אבל האדישות שלהם גרמה להם להפסיד אבל לא נורא הם התחתנו אז סוף טוב הכל טוב. שאר הזוגות גם מצחיקים יש את הזוג שכל שנייה הדבר אומר לה "אהובתי" "כן אהובתי" "רגע אהובתי" בלעע לא נמאס לו כואבתלו הלשון כבר? ויש גם את ג'ולי ואבי שג'ולי הזאת בכלל מצחיקה ויש לי שאלה ראיתי בגיא פינס שהקירח וחברה שלו התחתנו והיו שם חלק מהזוגות ואמרו שהיא בחודש שלישי ושיסתיימו הצילומים היא תהיה חודש חמישי. הצילומים לא הסתיימו כבר? לא מצלמים את כל התחרות בלי הפסקה?

מטר9

New member
הצילומים הסתיימו כבר.

הם התכוונו לכך שכשהשידורים ייסתימו נטע לי תהיה בחודש החמישי...

Sole Survivor

New member
באמת באסה ש....

דקל ואדר עפו כי הם היו כל כך חמודים עם הצחוקים שלהם ומה שהם אמרו "אנחנו יותר מדיי אינטילגנטים לתוכנית" הם מפצחים את החידותבדרך הקשה ולא בדרך הפשוטה כמו שצריך... ועוד שהעו"ד נשארו...הם כאלה יבשים....אני מעדיפה שעדלי וקרן יגיעו לסוף

למעלה