הגיע הזמן...
סוף סוף אדר ודקל עפו! הזוג הזה לא לקח את המירוץ ברצינות והגיע לו לעוף... אלוהים! דקל כזה תבוסתן בחיים לא ראיתי דבר כזה! ("בשלב מסוים כבר לא היה משנה אם נעוף או לא...") אני ממש לא סובל את ג'ולי המעצבנת הזאת! הם פשוט זוג מבחיל... ותבינו, אני בעד לעשות כל מה שצריך כדי להגיע ראשונים, אבל להכשיל במכוון? גם לי יש קווים אדומים והזוג הדוחה הזה עבר אותם! הפייבוריטים שלי הם כמובן נטע לי ואורי וקרן ועדלי. שני זוגות שמצד אחד לוקחים את הכל בקלות, ומצד שני מאוד תחרותי וראוי לנצחון. היה משהו שדי עצבן אותי בפרק וזה שהזמנים לא היו ברורים בכלל. גלי ואיתי יצאו שניים בשלב הראשון. איכשהו הם עלו למטוס בין האחרונים ועוד בסוף הגיעו רביעיים! וזה היה עם עוד מלא זוגות... אפילו אם זה אומר שהעורך יעשה מאמץ נוסף וישים כתוביות זה שווה את זה (ואני, בתור עורך, מבין את כל הקושי שבעניין). אבל לסיכום, אחלה פרק והיה מאוד מהנה. כמה הערות לסיום:
שמישהו יגיד לאריק שאם הוא יקרא לבת זוגתו "אהובתי" עוד פעם אחת אני מצמיד לו אקדח לרכה ולא מהסס! (הוא לא יכל לחשוב על כינוי קצת יותר קצת וקצת פחות מעצבן??)
שמישהו יגיד לג'ולי המטומטמת שצבר זה לא אוכל!!! כשהיא אמרה את זה אני כמעט התקשרתי ל-144 כדי לחפש אותה, להתקשר אליה ולומר לה שהיא מטומטמת ושבתור אישה מבוגרת היא אמורה לדעת שצבר זה
קקטוס. וגם אם לצורך העניין צבר זה כן אוכל... ראית פעם שדה מלא בזה????? שמישהו יעשה לי טובה ויהרוג אותה כבר! אחרי שהוצאתי את כל כעסתי על ג'ולי (המטומטמת!!) אני יכול ללכת לישון בשקט...