רצים לדירה

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
רצים לדירה

הפרק הראשון שאני רואה של הסדרה דבר ראשון- סוף הדרך כ"כ הרבה יותר טוב. לא אהבתי את הקטע עם הקודים והטלפון "מספר 054", שוב דוחפים לי פה פלאפונים, אס.אמ.אסים ועניינים? בדיוק כשחשבתי שסוף סוף יש ריאליטי שנפטר מהעסק? שולחים אס.אמ.אס "הצילו"? עשו טובה. גם הקטע שבמקום פתקים עם רמזים שולחים אס.אמ.אס עם הקוד. זה עלוב לדעתי. המשימה עם המסדר היתה ממש השפלה ופתטית לדעתי. גם הקטע, שהזוג ההוא שאני לא זוכר בדיוק מי, היה בין המובילים, אחר בכמה דקות למלון המסריח ובשביל זה היה צריך לצאת 5 שעות (!!!) אחרי כל השאר והיו אחרונים, זה ממש ממש לא הוגן בצורה הזו.

סקרון על המירוץ לדירה

הפרק השני היה ממש טוב לדעתי! 1)איזה זוג אתם הכי אוהבים? אישית אני אהב את קרן ועדלי ואת הזוג מקיבות שהם אחד המקומות הראשונים. הבן קרח חמוד שרירי כזה. שעשה שכיבות שמיכה. 2)מה אתם אוהבים יותר מירוץ למיליון או רצים לדירה? תאמת אני נורא אוהב את זה. ודווקא אהבתי את הקטע עם הפלאפונים והתמונות.

Boran

New member
עוד תגובה

אוהב את קרן ובראדלי, הם אחלה זוג. אבל איזה טמבלים בהפקה, הזוג שמגיע ראשון מקבל מתנה חופשה בארץ? נראה לי אחרי שנגמר המירוץ הדבר האחרון שהם ירצו זה עוד חופשה בארץ... שיתנו להם חופשה בחו"ל או משו, או אפילו איזו חופשה במנו ספנות המאוסים. ומה הקטע שכל הצוותים צריכים להגיע עד שעה מסויימת? אבוז!!! סוף הדרך רולז. רק אם כל הצוותים היו ביחד בסוף הדרך, ולא מחולקים לרביעיות, זה היה פשוט מושלם. ושוב, לדעתי זה שמשדרים את שתיהן במקביל מאוד פוגע. כך יש סיכוי שבשלב יותר מתקדם הפורמט ימאס.

ח

חציל לעזאזל

Guest
אני קרוב רחוק משפחה של רחלי!

מההזוג של האישה הצעירה והבחור המבוגר שלקחו היום מקום ראשון
הם לא ניצחו במירוץ..

sagi a

New member
זהירות, ../images/Emo58.gif מעלי

שמים בכותרת, לא בגוף ההודעה עם רווח של 5 שורות!!!! לא שזה ממש משנה לי, אבל כל מי שנכנס להודעה רואה ישר את הספויילר.

Sole Survivor

New member
הרצים לדירה

גם אותי מעצבן הקטע עם האסמסים...כי זה כבר נהפך לבדיחה כל הפלאפונים האלה בכל חור... ומה לא פייר שהראשונים האחרו למלון עוקבו...זה חוק במשחק כמו כל דבר.. המשימות היו קצת משעממות אבל היו גם משימות יפות מה שלא אהבתי זה שהזוגות האחרונים לא עושים אף משימה למשל האדר ודקל האלו לא עושים כלום וגם העו"ד אבל אני דווקא רוצה שאדר ודקל ישארו עד הסוף בגלל הדפיקות שלהם והעדלי הזה גם בגלל שהוא חמוד....ונחמד לצפות בהם

¥ Adi ¥

New member
גם אני אוהבת אותם ואת אדר ודקל

וייאן, הרבה זמן לא ראינו אותך כאן..ברוך השב!

eggplant

New member
יש צ'אט עם הזוג המודח של רצים לדירה

עכשיו באתר של התכנית. אני מצרף לינק למי שרוצה. יש צ'אט בכל שבוע באתר אחרי התכנית עם הזוג שעף.

14מתן

New member
מה זה הרצים לדירה הזה ????

יש עוד סידרה גם נכון ??? מה זה הסדרות האלה ???

maya567

New member
שכחתי מזה היום ../images/Emo10.gif

אני הכי אוהבת את המוזר ההוא שדומה לדני קרפל.

lnofar

New member
רצים לדירה

ראיתי את הפרק הקודם בערך ואתה הפרק הזה גם.. אבל יודעת שאנני לא סובלת את זה שדומה לדני קרפל הוא ממש ממש ממש ממש מעצבן אותי... חוץ מזה זה רק אני או שממש קשה לעקוב אחרי מיקום הזוגות... ומה היה הקטע עם המשימה הצבאית הזאת פשוט מיותר

SHTRUDIDI

New member
גם אני לא ראיתי אתמול

אבל בכללי,זאת נראתה לי סדרה די מעניינת עוד בשבוע שעבר,כשכן זכרתי לראות. אני בעד המתולתל הזה שנראה כמו ההוא מ"מבצע סבתא" ואישתו. הם התחתנו בחמישי האחרון או אחד לפני לפי האתר.

SHTRUDIDI

New member
כן,הם זוג פוקסיונרי עד עכשיו

אבל הם נראים זוג מאוד חביב.

lorley boy

New member
גם שלי...........הם כאלה מאמי......

לדעתי- אין מה להשוות בין זה לבין סוף הדרך........כל אחד שונה מהשני

רצים לדירה-

אני חושבת שבכלליות עלינו ברמה. הריאלטי בהרבה יותר טוב!.. מממ.. הסדרה חמודה.. המשימות די מפגרות.. באמת לא הבנתי מה היה הקטע של המסדר.. ונראה לי שבסופו של דבר המשימות ימאסו כי כמה אפשר ללכת לדרום ולחזור לצפון!?.. אין לי פייבוריט כרגע.. אני חושבת שכולם נחמדים.. רואים שהם ישראלים.. ממ זהו.

למעלה