"רצים לדירה"??

Outlast

New member
"רצים לדירה"??

מישהו שמע על תכנית ישראלית חדשה בשם כזה? המשתתפים צריכים למצוא כל מיני מקומות, ובסוף המנצח זוכה בדירה? נשמע למישהו מוכר..?

Outlast

New member
לא שאני יודעת..

שמעתי על זה בגלל שהולכים לצלם איפשהו באיזור שלנו את התכנית.

Eskorbuto

New member
כמו כל התוכניות הישראליות..

מעתיקות מתוכניות שכבר הופקו בחו"ל.. הפעם, זה ל - Race To The Altar

Aviad1987

New member
היו טיזרים בטלעד

ממש קצרים לא זוכר כבר מה אמרו כי כבר הורידו את הטיזרים אמרו שזה שילוב של המירוץ למיליון ועוד סדרה אחת שכחתי את השם שלה

מטר9

New member
זה קטע הזוי לחלוטין...

היו טיזרים לפני די הרבה זמן ומאז זה נעלם... אבל זה נראה לי די נחמד אז אני מקווה שזה יחזור נ.ב לגבי החתימה שלך: אני עובד עכשיו על איזה מחזה שהעלו בבית צבי ב-1998, ומי שיחק שם בתפקיד משני לחלוטין?? נחשתם נכון - לא אחר מאשר סטיב פרנקל! כל כך עלוב...

בּני

New member
לפני ארבעה חודשים בערך

דברתי עם מישהו שהולך לעבוד על התוכנית הזו... זה אמור להיות המרוץ למליון ישארלי, והם חיפשו, לפני כמה חודשים, זוגות שעומדים להתחתן בחצי שנה הקרובה (אז...). לפי מה שהבנתי, התוכנית כבר הוזמנה ע"י אחת מהזכיניות של ערוץ 2, ואין שום סיבה שהיא לא תעלה בקרוב...

Outlast

New member
הגיוני שהיא תעלה,

כי בשבוע הבא מצלמים פרק באיזור שלנו.

yes REAL

New member
מעין שילוב של "המירוץ למיליון" עם

Race to the Alter. אני יודע שהם היו בקשר עם המפיצים של Race to the Alter אבל בסוף לא קנו את הזכויות לפורמט, כך שיש לי יותר מחשד שהם קצת ישנו את הפורמט כדי שלא יחשדו בהעתקה. בשבוע שעבר נצפתה אחת התיבות שלהם (עם פתק "שמור לרצים למיליון! לא לגעת!") בתחנת הדלק ביציאה ממלון קולוני.

gig19

New member
גם אני רוצה...

שיהיה ליד הבית שלי תיבה כזאת..... ורק שתדעו אז אח שלי יערוך את הפרומו לתוכנית לכשתשודר.....

למעלה