רצים לדירה

רצים לדירה../images/Emo82.gif

כרגיל, פרק מעולה. המשימות גם היו מעולות וזה קצת הזכיר לי את המשימות של המירוץ. חייב לציין, שממש אהבתי את המשימה של השף ושל התיירות הבינלאומיות(פשוט משימה גאונית). רוני וענת מעצבנים אותי, ובעיקר ענת שחושבת שמגיע לה שכולם ידברו איתה ויעזרו לה. לא ידעתי שמאיה כ"כ תחמנית. שרון ממש מעצבן, ויש דבר אחד שהבנתי ודבר אחד שאני ממש לא מבין: 1. הבנתי למה ענבל התגרשה ממנו. 2. לא מבין איך מאיה עדיין סובלת אותו. שמחתי שזה היה פרק נון-אלימיניישן, כי דווקא בפרק הזה רואי ואפרת ממש התחבבו עלי, כל הפרק נקרעתי מרואי
לעומת הרושם העלוב שאירה וגאי יצרו בפרק הראשון, מתברר שהם זוג ממש חזק. כל פעם שאני רואה את דובי וענבל, בא לי להתפוצץ. האדישות שלהם, פשוט אררררג. מאיה ושרון שהגיעו כמעט לפני אחרונים, שמחו יותר מדובי וענבל שהגיעו שבמקום השני(בעצם.. גם שאר הזוגות היו יותר מאושרים מהם מהמיקום שלהם). פייבוריטים: 1. מיקי ויהודית
- עדלי וקרן 2
2. רואי ואפרת. 3. אירה וגאי. שיעופו כבר: דובי וענבל |מקיא| רמי ורונן. ענת ורוני. מעצבנים, אבל שישארו עוד קצת: מאיה ושרון.

מטר9

New member
אני בדיוק ההפך ממך...

אני ממש אוהב את ענבל ודובי... אני גם אוהב את רמי ורונן (הקטע שלהם עם רוני וענת היה פשוט קורע... לא הפסקתי לצחוק!) גיא ואירה מוכיחים שהם גם צוות חזק. (עוד קטע קורע... אירה: גיא אתה רוצה שאתה תקריא ואני אעשה, או שאתה תקריא ואני אעשה? גיא: אני אקריא ואת תעשי) כל השאר יכולים לעוף מבחינתי...

Hadas 87

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

נכון שהיא אמרה ככה??? גם אני שמתי לב! שניה אחרי זה אני קולטת מה היא אמרה ושואלת כזה את אמא שלי "מה היא אמרה עכשיו?!" חחחחח זה היה כזה מצחיק!!! הכי הכי אבל מצחיק זה רואי! שמתחיל לדבר בסינית או יפנית חח ואומר כזה לזו שידעה סינית לדבר בניגרית "לא משנה הכל נשמע אותו דבר בסוף!" חחחחח איזה אידיוט!!!!!

Jason2

New member
מה שלא הבנתי

זה למה לא לקחו לרואי ואפרת את הכסף ואת התיקים? הם הגיעו אחרונים והם צריכים לשלם מחיר מסויים תמורת הישארותם במשחק.

Jason2

New member
אם כבר לוקחים את כל הפורמט

למה לא לקחת את הדבר ההגיוני הזה? אני מסכים שצריך לשנות טיפה את הפורמט כדי להתאים אותו לישראל, אבל את זה יכלו להשאיר, מה גם שבישראל לא היתה להם בעיה להשיג כסף או בגדים מאנשים.

maya567

New member
הם לא קנו את הפורמט של המירוץ

הם "השאילו" ממנו כמה רעיונות.

Sole Survivor

New member
תגובה

החוק של לקחת את הכסף במרוץ למליון התחיל רק בעונה החמישית..זה לא תמיד היה ככה

פרק מעולה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

היו אחלה משימות נהנתי {רק הפרסומות הרסו
} הפייבורטים שלי
אירה וגיא, רונן ורמי ,מקי ויהודית ניטרלים
אפרת ורואי מעצבנים ומעלים לי את העצבים
דובי וענבל,רוני וענת אחלה תוכנית

Hadas 87

New member
איזה מוזר

שבדיוק בפרק שהבן של עוזי כהן מגיע אחרון- אין הדחה. משהו פה ממש מסריח. בתחילת העונה לא אמרו שיהיו פרקים ללא הדחה... פתאום עכשיו הוא צץ עם זה. אני אומרת לכם מישהו בהפקה למעלה מזיז קצת את החוטים ועוזר לו. זה לא יפתיע אותי בכלל אם הוא יזכה בדירה.

Jason2

New member
דווקא כן אמרו

וזה היה גם בעונה הקודמת ויותר מזה גם ב-Amazing Race האמריקאית (שעל פיה עשו את "רצים לדירה") יש נקודות ללא הדחה.

RedDevil16

New member
זה כמו קרן ועדלי...

שהגיעו אחרונים באחד הפרקים שבהם המשימות לא ממש נראו להם (היה צריך להתלכלך, פושפוש) ומשום-מה נשארו, חמקו לגמר וזכו בדירה במירוץ מסריח ומשעמם על 100 מטר.

Sole Survivor

New member
כן....אהה

זה באמת ניראה מוזר...וגם אני לא אתפלא אם הם יזכו אבל גם בעונה הראשונה כאשר נישארו 7 זוגות בערך היה נון אלימניישן לג עם זוג השמנים עורכי הדין או איך שקוראים להם אז די הייתי בטוחה שהפרק של אתמול יהיה ללא סילוק מסימת השף היה גדול רק חבל שרק בשביל זה הם טסן לאילת מיקי ויהודית ורמי ורונן ממשיכים להיות הפייבוריטים שלי אבל זה די ברור שהם יעופו עוד מעט כי הם לא ממש זוגות חזקים הדפיקות של רואי כהן כזאת מטומטמת אבל בלעדיו התוכנית היתה משעממת מה לעשות שרק הדפוקים מקבלים הרבה זמן מסך ורמי ורונן שמדברים על עצמם בלשון נקבה זה די ברור כמעט שאירה וגיא וענבל ודובי יגיעו לגמר..הם למדו את טריק שיתוף הפעולה... הזוגות שהכי מעצבנים הם עדיין הכי קרועים ועושים את הפרק כמו שרון ומאיה למשל

RedDevil16

New member
התכנית הזאת כ"כ נוראית.

אחרי חצי שעה הוצאתי את הכלבה במחאה. זו פשוט התכנית הכי משעממת בטלוויזיה.

Hadas 87

New member
על מה אתה מדבר?

הפרק של אתמול היה ממש מענין! שלא נדבר על מצחיק לא הפסקתי לצחוק! שרון ומאיה שיהיו בריאים, כמה הם רבים!!!!! האמת שאני במקומה הייתי כבר מביאה לשרון כמה כאפות, איזה בן אדם דוחה! אגב, אתם יודעים שהם כבר נפרדו, כן? חחח

ביום שישי\שבת אני אשלים הכל בVOD

לא ראיתי אפילו פרק אחד ! איך העונה ? לבנתיים זה טוב?

נחמד מאוד ../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

יש משימות טובות, זוגות מצחיקים וכו' נראה לי שווה צפייה..

למעלה