השורד שבאמת מגיע לו
New member
רצים לדירה../images/Emo82.gif
כרגיל, פרק מעולה. המשימות גם היו מעולות וזה קצת הזכיר לי את המשימות של המירוץ. חייב לציין, שממש אהבתי את המשימה של השף ושל התיירות הבינלאומיות(פשוט משימה גאונית). רוני וענת מעצבנים אותי, ובעיקר ענת שחושבת שמגיע לה שכולם ידברו איתה ויעזרו לה. לא ידעתי שמאיה כ"כ תחמנית. שרון ממש מעצבן, ויש דבר אחד שהבנתי ודבר אחד שאני ממש לא מבין: 1. הבנתי למה ענבל התגרשה ממנו. 2. לא מבין איך מאיה עדיין סובלת אותו. שמחתי שזה היה פרק נון-אלימיניישן, כי דווקא בפרק הזה רואי ואפרת ממש התחבבו עלי, כל הפרק נקרעתי מרואי
לעומת הרושם העלוב שאירה וגאי יצרו בפרק הראשון, מתברר שהם זוג ממש חזק. כל פעם שאני רואה את דובי וענבל, בא לי להתפוצץ. האדישות שלהם, פשוט אררררג. מאיה ושרון שהגיעו כמעט לפני אחרונים, שמחו יותר מדובי וענבל שהגיעו שבמקום השני(בעצם.. גם שאר הזוגות היו יותר מאושרים מהם מהמיקום שלהם). פייבוריטים: 1. מיקי ויהודית
- עדלי וקרן 2
2. רואי ואפרת. 3. אירה וגאי. שיעופו כבר: דובי וענבל |מקיא| רמי ורונן. ענת ורוני. מעצבנים, אבל שישארו עוד קצת: מאיה ושרון.
כרגיל, פרק מעולה. המשימות גם היו מעולות וזה קצת הזכיר לי את המשימות של המירוץ. חייב לציין, שממש אהבתי את המשימה של השף ושל התיירות הבינלאומיות(פשוט משימה גאונית). רוני וענת מעצבנים אותי, ובעיקר ענת שחושבת שמגיע לה שכולם ידברו איתה ויעזרו לה. לא ידעתי שמאיה כ"כ תחמנית. שרון ממש מעצבן, ויש דבר אחד שהבנתי ודבר אחד שאני ממש לא מבין: 1. הבנתי למה ענבל התגרשה ממנו. 2. לא מבין איך מאיה עדיין סובלת אותו. שמחתי שזה היה פרק נון-אלימיניישן, כי דווקא בפרק הזה רואי ואפרת ממש התחבבו עלי, כל הפרק נקרעתי מרואי