רצים לדירה 2 מאכזב

בוביץ

New member
רצים לדירה 2 מאכזב

קודם כל יהו המון זוגות שלא הנבתי מה הם עושים שם כי הם היו כל כך גרועים שאני לא מבין על פי מה הלכו המיונים כי אם יש את הזוג של הדוגמן וחברתו ששניהם מצהירים שלא מכירים את כבישי ישראל ולא ממש יודעים לקרא במפה אז זה די טיפשי ללהק אותם לא? או הזוג הצפונבוני שהיגע אחרון מה זה הליהוק המטומטם הזה.... . והנחה היה גרוע אפילו את קטע הסוף שבו הוא צריך להודיע לזוג המודח שיודח הוא עשה את זה גרוע ולא מותח הוא זה נראה כמו ילד שקורא מול טקסט המשימות יחסית לעונה שעברה היו קצת משימות.

fsss

New member
...

עומר מי דן באמת גרוע! הזוגות לדדעתי אחלה! מיקי ויהודית
אוסנת ומייקל
רמי ורונן
אירה וגאי
פאק יש יותר מידיי זוגות שאני אוהבת
עכשיו לזוגות שאני לא אוהבת מאיה ושרון
ענבל ודובי

RedDevil16

New member
איזו תכנית זבל.

עוד יותר גרוע משנה שעברה. עומר מי-דן גורם לי לרצות לחנוק את עצמי.

maya567

New member
גם יש יותר מדי פאקים עם הקונספט

מה הטמטום הזה שחלק לא עושים משימה? הרי בתוכנית הבאה כולם, שוב, יזנקו באותו זמן - אז בשביל מה בכלל להתאמץ ולעשות את המשימה? גם לא הבנתי את הקטע עם, הכביכול, פושע. אולי חוקרים אותו על זה שהוא נשוי(?) לאחיינית של גרושתו שהוא הכיר אותה כשהיא היתה בת 5.... בכל מקרה - נראה לי שזה משהו שההפקה היתה אמורה לדעת מראש, ואם לא - אז אם הבנאדם דרוש לחקירה במשטרה, ולא אכפת לי אם זה על דוחות חניה או רצח, הוא לא צריך להיות בתכנית. לפחות יש את רואי כהן שמראה הומור עצמו מהו.

De fire

New member
קודם כל לדעתי החקירה היא על

ההתוודות שלה שהחלו לעוף ניצוצות כבר לפני 12 שנה- הם גובלים פה בפדופיליה. על גיל 5 אני כבר לא מדבר בכלל ורואי כהן זה לא ממש הומור עצמי כמו דמיון לדוד שלו. ולא זו לא מחמאה (ודי כבר עם "סגן ראש עריית רעננה! די!!")

maya567

New member
אבא, לא דוד.

והוא (ותורג'מן המהמם) הם היחידים שממש מעניינים בתוכנית הזו.

De fire

New member
אבא אבא. הראש שלי קצת במקום אחר

ואותי אישית הוא נורא מעצבן. לא יודע למה. כנראה שזה מנת יתר של "The Cohen family nose" על המסך שלי. למרות שהקטע בו הוא היכה את עצמו היה די היסטרי.

RedDevil16

New member
אני לא חושב שקרן ועדלי עשו איזושהי

משימה עד הגמר בעונה שעברה.

De fire

New member
ואגב הגמר

לא למדנו לקח? גם השנה אותה שטות? וכאילו זה לא גרוע מספיק- זוג אחד יחזור ישר למשימת הגמר? ווטף??

maya567

New member
חשבתי לתת לתוכנית הזו צ'אנס

חבל שהם לא למדו כלום מהעונה הקודמת. הדבר היחיד שלמדו שם זה להעתיק משימות מסוף הדרך.

../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני אשקר אם אגידהתוכנית יפה ובלה בלה, הם לא למדו מטעויות של העונה הקודמת וזה חבל, המנחה לא מוצא חן בעייני בדך הנחייה שלו. יש המון דיבורים וצת משימות. יש זוגות שאין לי מושג למה נבחרו. אני לא סובלת שיש בתוכניות את הקטע גלגל הצלה: למה שמי יצא בפרק 1/2/3 למה שהוא יחזור אחרי חרישת תחת של כל המתמודדים??
המשימות לא ממש מעניינות, הם יכלו להשתפר. אני מקווה שבשבוע הבא התוכנית תהיה שפויה יותר

De fire

New member
ועוד קטנה ששכחתי אתמול

תעיפו את סוזי סופרייז מהמסך שלי! היא היתה מרגיזה כבר בחינוכית לפני 15 שנה, אני לא צריך שידורים חוזרים |במבטא עלק אמריקאי מרגיז|"צ'ידלרן! איי לאב יו! איטס אול פור יו!"|סוף מבטא עלק אמריקאי מרגיז|

maya567

New member
לי לא הפריעה האנגלית

הפריע לי שהיא כל הזמן הסתכלה לתוך המצלמה...

Sole Survivor

New member
דעתי

אז נכון שעומר מידן לא משופשף לטלויזיה אבל זה לא אומר שהוא עד כדי כך גרוע ובקשר להעתקת משימות מסוף הדרך אז נכון שרשת יודעים תמיד לעלות קודם אבל זה לא אומר שהקונספט שלהם יותר טוב וחוץ מזה ישראל קטנה אז כמה משימות ומקומות כבר יש לגוון זה לא כאילו שבמרוץ למליון הם לא עושים אף משימה פעמיים עלאק ולפי דעתי הזוגות מהרצים לדירה הם הרבה יותר מעניינים מסוף הדרך שממחזרים את הזוגות של דתי חילוני..נו באמת כמה שוני יש ביננו ועוד שהם גם לוקחים את אותם סטריאוטיפים כל מחזור וכל עונה הזוגות ב"רצים" יותר מגוונים והקשרים יותר מגוונים...שזה מה שכן טוב מהעונה שעברה

בוביץ

New member
לגבי המשימות

לא ממש הרגשתי שזה חיקוי מסוף הדרך דווק אאני אוהב יותר את המישמות של רצים לדירה כי הם יותר דומים למשימותש ל המירוץ למיליון עומר מי דן הו אמנחה ממש גרוע הבן אדם קורע כאילו הוא מחזיק כרטיס מול פניו והוא קורא

היה פרק מעולה, לא מבין את ההסתייגות

לדעתי כל הזוגות מעניינים וכייפים לצפייה, המשימות לא היו מעולות, אבל עדיין היו בסדר. הייתי מרותק למסך כל הפרק(אולי כי ראיתי את הפרק עכשיו במחשב). הדבר היחיד שמפריע הוא שמחזירים זוג שעף, השאר היה סבבה ואני מאמין שישתפר בהמשך.

למעלה