רצים לדירה 2 - החזרה

RedDevil17

New member
רצים לדירה 2 - החזרה

אמ, זה הפרק הראשון של רצל"ד שראיתי במלואו, ולמרות שהיתה תכנית אולפן, דווקא נהניתי - בסה"כ היתה המון דרמה העונה, כנראה שהתכנית פשוט ערוכה חרא. שמחתי מאוד - מאוד מאוד מאוד - לראות את רואי ואפרת חוזרים. ממה שהצלחתי לראות מהתכנית השנה, רואי הוא בחור נדיר בטלוויזית המציאות, ובמיוחד בריאליטי הביבים הישראלי - פשוט, צנוע ויש לו רק מילים טובות לומר על אחרים. שיהיה לו בהצלחה בגמר, עכשיו שיש לי פייבוריט (לא שיש לי בעיה עם זוג ההומואים, רק עם אירה ההיסטרית) אני כנראה אשב לראות את העינוי הזה של הגמר החי עוד פעם.

n l m

New member
היה בסדר

ושמחתי שניצח זוג שהגיע רחוק והשקיע בתחרות זה טוב בעיניי פחדתי שהאמריקאים יחזרו ומזל שזה לא קרה אבל אני חייב להגיד הסלוגן החוזר הזה שלהם: "תחזירו אותנו כי לנו יש דברים שהם מעל התחרות מבחינתנו" מאוד מגוחך לפי דעתי, לא שאני זוקף את זה נגדם אבל זה לא צריך לעניין אף אחד אם הם רוצים לחזור לתחרות שיגידו למה הם צריכים לחזור ולמה הם צריכים להיות בתחרות ולא להגיד שהתחרות לא הייתה בראש מבחינתם עד כמה שאין לי סימפטיה לזוג האמריקאים הפעם בתכנית הייתה להם את הטענה הכי הגיונית: "התחרות חשובה לנו ומא שהודחנו לא הפסקנו לרוץ" אני עדיין לא רציתי שיחזרו אבל זו הייתה טענה הגיונית סה"כ העונה הייתה דיי טובה, הרבה יותר מהקודמת לגמר עצמו הגיעו שניי זוגות רציניים שבאמת רוצים את הדירה ואף פעם לא הכחישו זאת וזוג אחד שאמנם לא מתחבר אליו כלכך אבל הוא נסבל ותמיד התעסק בעניינים שלו ולא בעניינים של אחרים אז אני אהיה בסדר גם אם הם יזכו אני לא מצפה מהגמר לשום דבר, אני חושב ששוב תהיה משימה אחת משעממת שתקבע את הכל אבל לפחות לא יהיה לי חשק להביא אגרוף לאף אחד עד שזה יתחיל כמו שהיה לי עונה שעברה עם איריס ודרור וקרן ועדלי בקשר להעדפה אין לי זוג מועדף ממש, לא ממש אכפת לי מאף אחד מהזוגות אבל אם מסתכלים יותר לעומק אז אני רוצה שאירה וגיא יזכו כי אם זה יהיה כך בסופו של דבר המסר שייצא מהעונה הזאת הוא שהתחרותיות והנחישות היו הסיבה לניצחון ולא האהבה והאחדות (רמי ורונן) או טוב הלב והמוסר (רואי ואפרת) ואוליי זה יקדם את הריאליטי הישראלי באיזהשהוא שלב

RedDevil17

New member
מצד שני, זו סה"כ תכנית טלוויזיה

מפגרת. לא צריך לקחת את זה יותר מדי ברצינות, והעובדה שאירה צורחת על כל מה שמעכב אותה, גם אם הוא ילד הודי רעב, די מפריעה לי. וכן, כמה שזה קלישאי, יש דברים חשובים יותר מהדירה.

n l m

New member
נכון

אבל לא דיברתי בכלליות אם אתה רוצה להתקבל לאיזה מקום אני מניח שאתה לא תגיד "אני ממש רוצה להתקבל למשרד שלכם והסיבה שאני צריך להתקבל היא שלמרות שאני רוצה להיות עובד שלכם עדיין יותר חשובים לי דברים אחרים כמו האישה והילדים" ברור שיש דברים שיותר חשובים אבל למה צריך להציג את זה כסיבה שבגללה אתה צריך להיות שם? זה העניין!! ואני לא לוקח את זה ממש ברצינות, כמו שאמרתי לא ממש אכפת לי אבל אם כבר אירה וגיא כי נצחון שלהם יכול לקדם איכשהוא את הרמה של הריאליטי הישראלי כי סוף סוף המסר שיעבור יהיה הנחישות ולא טוב הלב כמו בכל הסדרות הגדולות עד עכשיו מה שאומר שאם כך כנראה נקבל מתמודדים יותר רציניים בעונות הבאות (אם יהיו) וגם העריכה לא תהיה כלכך עדינה ושטחית

Hadas 87

New member
מסכימה עם שניכם. א-ב-ל

בואו לא נשכח שכמה שהנחישות חשובה והכל תמיד עדיף שלא תתפוס את המקום של היושר וההגינות. כי נכון שזה משחק אבל תמיד עדיף זוג שהגיע לגמר גם בנחישות וגם ביושר. בלי לתמרן ובלי ללכלך.. זה יותר יפה פשוט, יותר מעורר הערצה.

n l m

New member
אוליי

אבל אי אפשר להגיד שזוג ניצח בזכות יושר אפילו קרן ועדלי נגיד שכל הזמן מדגישים עד כמה הם ישרים והגונים הם לא ניצחו בזכות יושר והגינות הם ניצחו בגלל שהם היו הכי טובים במשימה הספציפית בגמר לעומת זאת נחישות היא כן סיבה לניצחון כי כמה שזוג רוצה יותר ככה הוא התאמץ יותר הרבה אנשים אם מגיע אחד שפעל בהגינות ומנצח בגמר אז כל הקהל הישראלי אומר "הוא ניצח בגלל ההגינות שלו" "זה מוכיח שהטובים מנצחים" אם התחרות היא לא על טוב לב או לא משחק שאתה תלוי בהחלטות של אחרים לגביך אין שום קשר בין טוב לב לניצחון ונמאס לי מההקשר הזה למען האמת וזה לפי דעתי הבסיס לסיבה של למה הריאליטי הישראלי כלכך גרוע הצדקנות וההתיפיפות ואי חיבור למציאות שמשפיעים על הכל אין לי בעיה עם אנשים עם יושר, אין לי בעיה עם אנשים עם הגינות יש לי בעיה עם ההצגה של כל העניין

Sole Survivor

New member
פרק נחמד

על אף שזה היה תוכנית אולפן היא הייתה טובה רמי ורונן קצת עיצבנו אותי - מה זה הקוצ'ינו פוצ'ינו שלהם כלפי רואי ואפרת אבל הם בהחלט הזוג הכי מצחיק והכי מעניין שרון ומאי פשוט מעצבנים בטירוף- מה היא בכלל יצאה איתו או הסכימה להשתתף איתו בתוכנית הרי היא ראתה אותו בעונה הקודמת- היא יותר טיפשה ממנו. חבל לי על מיקי ויהודית רציתי שהם יצטרפו לגמר אבל למה רק רואי לבש את החולצה שלהם ואפרת לא?

למעלה