רצים באוויר

JustSomeone00

New member
רצים באוויר

זה לא היה הזמן ללכת לשכוח מהכל, כבר שנים אני לא יודע איך לשאול.. אם לא חשבת שאולי אפשר היה אחרת, לתת לה יד, ללטף שהיא פוחדת..

זה לא הזמן שלך ללכת זה הזמן שלי לחזור, מתוך כאב רואים סדקים של אור.. לחשת שאת אוהבת, עזבת לי את היד.. אל תפחד עכשיו אתה לבד..

רצים רצים הם באוויר מחכים שמישהו יסביר איך תמיד אני נשאר לבד.. אני לבד כבר יותר מדי זמן עכשיו.. יותר מדי זמן..

עכשיו הזמן שלי לסלוח לשכוח מהכל, גם בלעדייך למדתי איך לגדול.. לא נשאר בי עוד הרגש רק הזכרונות.. איך שתי דמויות הפכו פתאום שתיקות..

רצים רצים הם באוויר..

רצים באויר

הי יקרה,
הבאת לכאן כמה משפטים מהשיר של גיא ויהל "רצים באויר".
איפה השיר הזה פוגש אותך? מה בו מדבר אליך?
אשמח לשמוע
חג שמח
רותם

JustSomeone00

New member
היי

אני מתחברת לשיר הזה במשפטים כמו- אם לא חשבת שאולי אפשר היה אחרת לתת לה יד ללטף שהיא פוחדת- בהקשר של אבא שלי שתמיד היה תוקף את את אמא שלי במקום להיות לצידה ולתמוך בה בהרבה מצבים שהוא היה צריך כשהיא הייתה מרגישה לבד והייתה פוחדת.. או כמו שהשיר מדבר על בדידות איך זה באמת שתמיד אנשים עוזבים אותי ואני נשארת לבד.. ועוד משפט שאני מזדהה איתי זה- גם בלעדייך למדתי איך לגדול.. אני מקשרת את זה להורים שלי שברוב החיים שלי למדתי לדאוג לעצמי ולמדתי איך להתגבר ולהתבגר לבד, מעצם העובדה שהם גרמו לי להרגיש לבד ולא היה להם זמן בשבילי באמת למדתי לגדול ולהתפתח בלעדיהם..

לגדול ולהתפתח

היי יקרה,
בכל פעם אני מתרגשת מחדש לקרוא כמה אמיצה את וכמה את מצליחה למצוא כוחות בתוך הבלאגן שבו גדלת.
למרות הקושי, למרות הכאב, למרות הכל - גדלת, התפתחת וצמחת. זה די מדהים ורק מצביעה על כמה כוחות יש בך.
מה קורה איתך בימים אלו? עדיין בבית?
רותם

למעלה