רצח

רצח

בזמן האחרון אני חולם את אותו החלום. זה די מזעזע אז ראו הוזהרתם. אני חולם שאני עומד ערום מול מראה גדולה וחתך את עצצמי לחתיכות. אני עושה את עם סכין ארוכה. ולאט לאט ככל שאני חותך יותר המסך מאחוריי מתמלא בדם. אף פעם לא חלמתי את החלום עד הסוף וראיתי מה קורה אחרי שסיימתי לחתוך. מה זה אומר? HELP!!!

משהו גורם לך להרגיש לא בנוח

עם עצמך ועם הדרך שבה אתה נוהג. כנראה משהו גורם לך להרגיש רע בקשר לרגשותייך או מחשבותיך, ולכן בחלום יש אקט של אלימות וענישת עצמך.

ביקורתיות....

חלומך מרמז על ביקורת עצמית גבוהה מידי. אתה חותך את עצמך לחתיכות, ומדובר בפרטים אינטימים. עצם היותך ערום, בחלום, מרמז על חשיפה עצמית שלך בפני עצמך. אתה רואה בעצמך דברים שאתה לא אוהב ואתה יותר מידי עסוק בניתוח עצמי וביקורתיות ברמה כזו שמזיקה לך. חלומות פז, רואה בכוכבים.

רצח-המשך

הלילה חלמתי את כל החלום. ראיתי מה קורה בסוף. התגובה שנתתם לי לא הגיונית עכשיו כשאני יודע מה קורה בסוף. בסוף אחרי שאני מסיים לחתוך את כולי, כאילו שהנשמה שלי יוצאת מהגוף ומתחילה להרכיב דמות חדשה מתוך כל החתיכות שחתכתי. הדמות הזאת היא אחותי. מה הולך פה? אני לא יודע עם זה קשור ואם כן אז בטח לא לפורום הזה, אבל אני ואחותי שנינו נולדנו בשנת נמר (לפי אסטרולוגיה סינית) בהפרש של מחזור אחד. הקשר ביננו מיסטית הוא קשר מאוד הדוק ומאוד רוחני. אז מה עכשיו הכל אומר? תודה על הפירושים שנתתם לי, ותודה מראש על הפירושים שתתנו לי. טרוד

אולי החלום מראה

שיש משהו באחותך שאתה מזדהה איתו, אולי היית רוצה להיות יותר כמוה באיזה שהוא אופן. ייתכן גם שהחלום באמת מראה על הקשר ההדוק שיש ביניכם, כי גופך המתפרק מרכיב מחדש את דמותה.

JFK1

New member
פתרון החלום לטרוד בחלומות

שלום לך אני רואה שאתה נסער מהחלום והעובדה שהוא שב אליך שוב ושוב בהחלט אטויה להתיחסות. אדם הרואה עצמו ערום בחלום הדבר מרמז עלפי ספרי המקובלים על שיממון והרגשת ריקנות פנימית. בספרים מובא שלרוב אותה ריקנות נובעת ממאבק בין הגוף לנפש כאשר הרוחניות כידוע היא מזון הנשמה. העובדה שהיקזתה דם בסכין מחזקת את הדבר שכן כבר אמרו חז"ל "הדם הוא הנפש" בנוגע לעצות למניעת הישנות החלום אזי ישנם מספר עצות שאם תהיה מעונין אשמח לפרט עליהם. מענין אותי האם אתה אכן חש את אותו המאבק הפנימי עליו דברתי. אשמח לקבל תגובה לחלום האמור. בברכהJ.F.K

זה לא נגמר חברים

א. תודה לכולכם על העזרה, באמת הצלתם אותי מאיבוד שפיות (^_^) ב. החלטתי לדבר עם אחותי על זה, וקרה אשר קרה. היא אפילו לא התפלאה. היא אמרה לי שהיא חלמה את אותו החלום בדיוק רק שהיא מרכיבה אותי. אז מה זה אומר עכשיו? עוד משהו: ההפרש גילאים ביני לאחותי הוא 12 שנה. לא יודע אם זה משמעותי.

למעלה