רצח רבין- קונספירציה

Fly GirL Q

New member
רצח רבין- קונספירציה

חיפשתי חומר באינטרנט, מצאתי כל מיני תאוריות מעניניות, אבל לא הצלחתי למצא 2 דברים חשובים- מידע על המאבטח שנקבר בסודיות באישון לילה, מידע על מספר הכדורים שלא תאם את מספר המקומות באקדח אם מישהו יודע על מה אני מדברת ויש לו איזה קישור טוב אז מאוד אודה לכם,

למה זה שייך לפורום?

תאוריית הקונספירציה המטופשת הקשורה לרצח רבין היא המצאה מטופשת של אנשים עם מניעים פולטים ברורים, לא היה מאבטח שנקבר בסודיות, ועל מרבית הנושאים הקשורים לרצח יש איפול מאחר והם קשורים ליחידה לאבטחת אישים של השב"כ. בכל מקרה כל קשר בין זה לבין הפורום הוא הרבה פחות ממקרי.

Fly GirL Q

New member
מהההההההההה?????

מה זה העצבים האלה? קודם כל למה זה קשור לפורום, בגלל שמותר לדון פה בקונספירציות אם לא, תהרוג אותי דבר שני, אל תקשקש בקשר לגופים פוליטים פרופסור הר סגור, לאה רבין ויובל רבין הם מהאנשים שקראו בזמנו לחקור את הנושא והם שמאלנים קיצונים ודבר שלישי, למה אתה כל כך רוצה להשתיק את הנושא עד כדי כך שאתה אומר לי לא לדבר על זה כאן בפורום?

שום עצבים

הכל בסדר, אפשר לדבר על מה שרוצים, זה פשוט לא שייך לשנות השישים זה הכל. לחקור זה תמיד טוב, זה בדיוק מה שעשתה ועדת החקירה בראשות השופט אגרנט.

גלי®

New member
PEACE , אנשים ... מותר להעלות

כאן (בנתיים , עד שהפורום יגבש את זהותו הסיקסטיזית ) כל נושא לדיון ... מה גם שכל הנושא הזה של קונספירציות קרוב לליבי ואהוב עלי במיוחד ... על כל רצח תמיד היו (ואני משערת שגם תמיד יהיו ...) המון תאוריות של קונספירציה ....גם אם הן לא נכונות (או אין בהן "בשר" ), זה עדיין מעניין ...

Fly GirL Q

New member
זה אכן נושא מעניין מאוד,

הנה כמה מהשאלות המובילות לתעלומה- *מדוע האורות באיזור המדרגות לא הודלקו באותו ערב *מדוע אף אחד מהמאבטחים לא שלף אקדח שנשמעו היריות? *מדוע השב"כ שתל את אבישי רביב כ"פרובוקטור" כדי להתסיס את השטח, כפי שנכתב בדוח שהשב"כ ניסה למנוע מוועדת שמגר לפתוח, *מדוע אחד המאבטחים נקבר בסודיות באישון לילה באותו יום, *מדוע לאה רבין נדחקה למכונית אחרת, *מדוע נשמעה צעקה "סרק סרק" * מדוע היה באקדח רק 2 מקומות ריקים ולא 3? *מדוע הדוחות הרפואיים של איכילוב לא ברורים וסותרים את עצמם? מדוע אחרי הרצח רבים מהעיתונים הגדולים בעולם כתבו על האפשרות לקשירת קשר, בגלל ממצאים שונים וחשודים, והתקשורת בארץ כמעט והתעלמה מחקירת הנושא?

גלי®

New member
על כמה מהשאלות , אני חושבת שיש

לי תשובות , ולאו דווקא מתוך הכרת ה"מאטריה" הפוליטית והקונספירציונית , אלא מתוך הכרת המנטליות הישראלית ... נראה לי שאבישי רביב נשתל להתסיס את השטח , מכיון שלישראלים , להבדיל מלאירופאים , אין סבלנות לתת לדברים לקחת את הזמן שלהם , ולקרות לפי הקצב ההגיוני שלהם ... הישראלים "מאיצים" בדברים , ולא כ"כ מבינים שלפעמים בכך הם מאבדים שליטה על מצבים ... דוחות רפואיים : יצא לך פעם לקרוא דוחות רפואיים כלשהם ? ברוב בתי החולים , גם ללא כל כוונת הסתרה , יד ימין אינה יודעת מה עושה יד שמאל , כך ש... ועוד משהו : אם את זוכרת , בחודשים שלאחר מות רבין , כל התקשורת עסקה בהלקאה עצמית של עם ישראל ... לא כ"כ היה מקום לדבר על קונספירציה ... כולם הסתובבו כאן על קצות אצבעות והאשימו את עצמם ... על כל פנים , זו דעתי ...

Fly GirL Q

New member
יתכן, אך עדיין התעלומות הגדולות

נותרו בילתי פטורות, יש יותר מידי דברים לא הגיוניים, שכתבתי בהודעה הקודמת, אני לא חושבת שצריך להאמין לכל תאוריה שנתקלים בה, אבל כאן יש בסיס ממש משכנע, יותר מידי תעלומות, יותר מידי פאקים ברורים לעיין,

למעלה