רצח מאדום לשחור

icy rain drop

New member
ועוד שאלה מאוד שאלתית!!

מה קרה לבייליס? למה הוא התחרפן? למה ירו בו? איך זה קרה ואיך הוא הפך לעוגיית מזל?

icy rain drop

New member
בייליס שלי! ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אני לא יודעת מה יותר מדכא בפרק הזה [פרק 100], שבייליס נורה או שפמבלטון עזב... לא שלא ידעתי את שני הדברים האלה קודם, הודות לטעות המאוד מצערת [ומאוד מקלקלת] של הערוץ, אבל בכל זאת, לראות את זה. הם כל כך השלימו אחד את השני, שתי דמויות מדהימות בפני עצמן אבל ביחד הם היו שלם שעולה על סך חלקיו. נחמה אחת - לפחות בייליס לא מת, וחוזר לעבוד [ולא עוזב את הסדרה]. אחד הפרקים העצובים שראיתי..... [אני כבר לא יכולה לומר מה יותר מרגש ממה, כל פרק יותר טוב מהשני]. רק תדאגו שם למעלה שלא יקרו עוד פאשלות כאלה, טוב? אתם מאכזבים את המעריצים הכי גדולים שלכם [אני! אני!] נתגעגע פמבלטון....

A Bright Star

New member
אכן עצוב..

אין ברירה - צריך להתנחם במונצ'יקן (הוא משלנו) ובייליס. היה מאוד קשה אחרי שג'וליאנה עזבה.. ועכשיו גם פמבלטון וקלרמן! למה??????!! למרות שלפעמים הוא עיצבן אותי פמבלטון היה דמות נפלאה בסדרה. ובקשר לנאש בריג'יס - למה אתם מצפים? אמריקאים מעדיפים לשבת עם כל המשפחה מול הטלוויזיה ולראות סדרות פעולה עם בדיחות מפגרות מאשר גופות, סמים ותיחכום.

icy rain drop

New member
למרות שלא ראיתי את הנאש הזה

אני כל כך מבינה על מה אתה מדבר. אותו דבר שגרם להם לבחור בבוש לקדנציה שניה. ג'וליאנה חסרה לי! ו... יו.. קלרמן. איך אפשר בלעדיהם? פמבלטון ובייליס השלימו אחד את השני... אפילו שבייליס הוא הפייבוריט ללא עוררין שלי, בלי פמבלטון..?? מונץ' גם דמות טובה מאוד.. הם יחסרו לי כולם! תחזירו לי אותם!
כל אחד מילא את הנישה שלו, קלרמן את הילד הרע והמרדן, פמבלטון היה בוגר שכזה ואחראי.. ועכשיו מה? הנחמה היחידה היא שאולי אולי אולי הם יחליטו לשדר את זה מההתחלה. אם מישהו שיש לו השפעה על זה במקרה רואה את זה זה יהיה מגניב
נחמד לדעת שיש עוד שרואים את הסדרה ומתעניינים. [ועוד יותר כיף שיש עם מי לדבר על זה]. "רצח" רולֶז!

למעלה