רצח מאדום לשחור

A Bright Star

New member
רצח מאדום לשחור

אבוי! חיכיתי לי כך היום במתח ובמקום פרק מספר 100 משודר פרק 101!! ועוד זה פרק בעונה הבאה כך שללא כל אזהרה גיליתי שאין יותר את פמבלטון וקלרמן. מתי ישדרו את הפרק החסר? וגם - האם אחריו ישדרו שוב את פרק מספר 101 כך שהסדר ישמר? עוד שאלה קטנה - האם בעוד כחודש כאשר העונה האחרונה תיגמר ישדרו שוב את כל הפרקים מההתחלה? תודה

anazapela

New member
מצטרפת להלם ולזעזוע

אתם חייבים לשדר את פרק 100 המופתי והחשוב כ"כ לעלילה. אני מתחננת שביום ראשון תשדרו אותו בש.ח.

Guy Schlesnar

New member
בדיוק מה שבאתי לשאול!

זאת לא פעם ראשונה שאני שם לב שיס מדלגים על כמה פרקים בסדרה. בפעם האחרונה שאני זוכר זה היה בסביבות הפרק ה60,שם דילגו על כמה פרקים,וגם שם זה היה באמצע משהו חשוב וגם באמצע פרשה של שני חלקים,אבל עדיין זה לא היה בחלק כל כך חשוב כמו עזיבה של שני בלשים (ועוד פמפלבטון,אחד האהובים עליי,וקלרמן שכבר היה טוב אבל קיבל תפקיד די קטן בעונה האחרונה שלו),דילוג על כל מה שקרה בפציעה של באלרד וגארטי,כל סיום הפרשה של ג'ורג'יה ריי מהוני,והעברת המחלק לבניין חדש. באמת פישול רציני מצד יס,צריך להעיר על כך באתר שלהם.

Guy Schlesnar

New member
ואפרופו רצח מאדום לשחור

רק אני שמתי לב לחור בעלילה כשבתחילת העונה ה6/סוף החמישית הייתה החלטה לעשות רוטציה בין המחלקות כל שלושה חודשים,אבל אחרי הרוטציה הראשונה,כשהתחילה העונה ה6,כל זה נשכח ולא קרה יותר?

ארזאר

New member
מצטרף למחאות

מילא להשמיט פרק אבל דוקא את הפרק אולי החשוב בסידרה פשוט מחדל

icy rain drop

New member
באמת?

לא היתה רוטציה? העונה השישית התחילה כשבייליס ופמבלטון חזרו! .. בכל מקרה, מה יהיה עם פרק 100 ?!? ומה לעזאזל קרה לקלרמן ופמבלטון?! ומי זאת החדשה הזו? אוךךך, איזה פשלה מעצבנת! [לפחות לא פספסתי את הפרק]

Guy Schlesnar

New member
הבנת הנקרא

אחרי הרוטציה הראשונה זה נשכח. בתחילת העונה השישית פמבלטון,בייליס,קלרמן ומלדריק חזרו,קיי עזבה בגלל הרוטציה,פלסון וגרטי הגיעו הגיעו בגלל הרוטציה,באלרד הגיע בלי קשר וברודי עזב בלי קשר לרוטציה,אבל מאז עניין הרוטציה נשכח,וההוכחה היא בפרק האחרון,כשפלסון אמר שהוא נמצא כבר שנה במחלק רצח,זאת אומרת שלא היו 4 רוטציות שהיו צריכות לקרות.

A Bright Star

New member
צודק

באמת פתאום נשכחה כל הרוטציה... סתם תירוץ להעיף את קיי ולהביא חדשים. שימו לב שבכל שנה המספרים על הלוחות מתאפסים ומתחילים מחדש אז די אפשר לעקוב אחרי הזמנים.

icy rain drop

New member
ו...

האירוע שקרה עם ג'וליאנה, שהיא לא הסכימה לשנות את רמת האלכוהול בדם של מי שזה לא היה, היה בשביל להעיף אותה. אנשים עוזבים ומתחלפים... כמו בפרק הראשון של העונה השביעית, שפמבלטון וקלרמן עזבו... בטח גם לזה יש סיבה, רק חבל שרק ביום ראשון נראה אותה

icy rain drop

New member
זו היתה הרוטציה האחרונה!

כי הרי פמבלטון, בייליס ושות' היו בשוד וכאלה. [אגב, גם אני יכולה להעיר הערות מגעילות אבל זה לא יפה. מה עשיתי לך?]

Guy Schlesnar

New member
זאת לא רק הייתה הרוטציה האחרונה

זאת גם הייתה הרוטציה היחידה,וזה למרות שבסוף העונה החמישית ג'יארדלו אמר ש"מעכשיו כל שלושה חודשים תהיה רוטציה בין המחלקות",וזהו החור בעלילה. אני מצטער אם נעלבת,אבל זה באמת עניין של הבנת הנקרא,כי אני לא אמרתי שאמרו שתהיה רוטציה ולא הייתה,אלא שאמרו שכל שלושה חודשים תהיה רוטציה,ובסוף הייתה רק אחת.

assafTV

New member
ענין הרוטציה

זה היה רק תירוץ. בכל עונה היתה תחושה ש"זהו, זו העונה האחרונה". ענין הרוטציה ומשפטו של ג'י בסוף שאומר "בעוד מספר חודשים, אף אחד מאיתנו לא יהיה כאן" היה רמז עצוב למצבה של הסדרה (ורמז על החשש שמספר חודשים לאחר מכן, עם עליית עונת הטלוויזיה, "רצח מאדום לשחור" כבר לא תהיה שם). בסופו של דבר אושרה עונה נוספת והסדרה הצליחה לשרוד שבע עונות על המסך.

Guy Schlesnar

New member
לא ידעתי שהסדרה הייתה באיום ביטול

היא לא הייתה סדרה מצליחה? כי תמיד משום מה הייתי בטוח שכן.

assafTV

New member
ממש לא

הסדרה היתה בסכנת ביטול מרגע היוולדה. ולמרבה הבושה הסדרה שניצחה אותה תמיד ברייטינג היתה "נאש ברידג'ס", אשר שודרה מולה.

gadgad0

New member
לא מדוייק... נאש ברידג'ס עלתה ב-96

מול העונה החמישית של "רצח" (בימי שישי), החל מפרק 56, והביסה אותה ברייטינג עד ש"רצח" הידרדרה למקום השלישי בין הרשתות (אחרי נאש ו-20/20 של רשת איי בי סי). זאת אומרת שרק שלוש העונות האחרונות (עד מאי 99) עמדו בסימן התחרות מול נאש ברידג'ס. האמת היא שביטולה של "רצח" עמד כל העת על הפרק, עם או בלי קשר לנאש ברידג'ס. לאמיתו של דבר, כמעט כל תכנית שהוצבה מולה ניצחה אותה ברייטינג. נאש רק גרמה לנפילה הסופית והמוחלטת. יש שיאמרו שטוב ש"רצח" ירדה בעיתוי זה. הייתה הידרדרות כללית בשלוש העונות האחרונות (למעט כמה פרקים יוצאי דופן). סביר שאם הייתה ממשיכה עוד עונה-שתיים, הייתה מגיעה חלילה לרמתה של "המושבעים" המחורבנת...

a9981

New member
אני רוצה להבין משהו..

פרק 101 הוא הפרק הראשון בעונה השביעית והאחרונה ? תודה לעונים..

למעלה