רצח הנערה תאיר ראדה ז"ל

רצח הנערה תאיר ראדה ז"ל

בפעם הראשונה ששמעתי בחדשות על הרצח בקצרין כמו כולם הזדעזתי! כמה רציחות היו לנו כאן בארץ?רציחות שהמדינה הזדעזעה. 1-רצח החיילת מקרית ביאליק בשנות ה70 שהאשימו את עמוס ברנס 2-רצח חנית קיקוס שהאשימו פועל במזבלה וכן הוא בדואי לקוי למידה 3-רצח נהג המונית דרק רוט ז"ל במקרה של עמוס ברנס לבסוף הוכח שהמשטרה פישלה ועמוס פרנס ישב בכלא סתם! רצח חנית קיקוס ז"ל רק לאחרונה פורסם בתקשורת על הרוצח האמיתי שזה החבר השני שהיה לה והוא נרקומן והוא חופשי!!! פשוט לא יאמן. ההורים שלה ידעו שזה הוא וגם אמרו למשטרה לחקור היום יודעים בוודאות שזה הוא והוא חופשי ואדם חף מפשע יושב בכלא. ובאותו זמן המשטרה סגרה תיק-תק את מקרה הרצח! היה את רצח נהג המונית דרק רוט ז"ל והמשטרה היתה חסרת אונים ורק חוקר נוער שעסק ברציחות חתולים מתים הצליח לתקשר בין הכדורים שבחתולים לכדורים של הנערים הרוצחים וגם האקדח נתפס.וזה היה המזל של המשטרה! היה לנו את רצח הנערה מעין ספיר ז"ל מרחובות וכאן נתפס נער מסומם ממוצא אתיופי והוא כלל לא זכר שהוא רצח אותה. ובקצרין יש לנו רצח של נערה בת 14 בשירותים של הבנות! בהתחלה תפסו הומלס וזה התעקש שהוא לא רצח ויש לו אליבי--הוא שוחרר לבית! השני שנתפס היה הגנן -וגם הוא לא אשם-הוא שוחרר! השלישי שנתפס-רוסי שעלה לפני 5 שנים לארץ ויש לו ילד קטן והוא "שחיזר" את הרצח על ידי מדובב משטרתי? קצת קשה להאמין שאדם ישר יודה ברצח חם מול שוטר שמתחזה לעברין ,וסיפור המוזר שהיא ביקשה ממנו סיגריה?! היא לא נראתה בדיוק ערסית שתבקש סיגריה ותקלל!!!וגם קשה לי להאמין שהוא רצח אותה בטירוף. עד היום ההסיטוריה הוכיחה שרק בני נוער מסוגלים לרצוח בני נוער-מקרה של נהג המונית דרק רוט ז"ל מקרה של מעין ספיר ז"ל והמקרה של חנית קיקוס ז"ל,אפילו מקרה של ענבל עמרם ז"ל מפתח תקווה נער ערבי גנב מכוניות רצח אותה,בדרך כלל גנבי מכוניות מבוגרים יותר הם מאיימים וזורקים את הנהגים מהרכב שלהם אך לא רוצחים אותם. מצטער מאוד אך לי קשה להאמין למשטרת ישראל שעד היום רק מפשלת! ברצח ענבל עמרם ז"ל הם סירבו לחפש את הנעדרת בדקות המכריעות--התוצאה רצחו אותה. ברצח מעין ספיר ז"ל במקרה אנשים ראו את אותו נער שלא זכר איך רצח אותה אך "שחיזר למשטרה את הרצח"??? כיצד מסומם שאומר שלא יכול לזכור כיצד אנס ורצח יכול לשחזר רצח? ושלא לדבר על הרצח של חנית קיקוס ז"ל שכאן יש להם פשלה ענקית ועד היום אדם חף מפשע נמצא בכלא והרוצח חופשי. גם ברצח תאיר ראדה ז"ל אני בטוח במאה אחוז שזה בני נוער מבית הספר שלה ולא מבוגרים רצחו אותה! ואני לא היחיד שחושב כך: התגובות בYENT מוכיחות מה שכולם חושבים! המשטרה איבדה מזמן את אמון הציבור וחפים מפשע נכנסים לכלא!
 

התמ-ים

New member
היו עוד רציחות מפורסמות

עכשיו עולה לי לראש הרצח של הילד אורון ירדן, בתחילת שנות ה 80, שנחטף מביתו , הרוצח דרש כופר וכל המדינה היתה על הרגליים. כשהוא נתפס התברר שהילד נרצח. הרוצח היה צבי גור. לא בדיוק נער. אפילו לא נכנס לקטגוריה של "בחור צעיר".
 
מאוד מענין לשמוע את זה..

והכי מענין שהפעם האימא של תאיר ראדה ז"ל משמיעה קול ואומרת לכולם כי לפי דעתה הפועל בן ה29 לא רצח את הבת שלה. וכי יש ילדים בבית הספר שמעורבים בכת השטן ומטילים אימה על הבית ספר וכי הם הרוצחים! ומה זה מזכיר? את אימא של חנית קיקוס ז"ל שתמיד טענה כי היא לא מאמינה שהבדואי רצח את חנית קיקוס ז"ל וכי יש לבדוק כיווני חקירה אחרים,השנה התוודאנו לכיווני חקירה אחרים--שזה היה החברה הנרקומן של חנית קיקוס ז"ל אימהות של ילדים אף פעם לא טועים! ונסכם במשפט אחד--המשטרה פשטה את הרגל. בהתחלה תפסה-הומלס אחרי זה תפסה את הגנן של בית הספר שהוא בכלל רופא עור שלא הצליח לעבור את המבחנים בישראל ונהפך לגנן ואחרי זה תפסה את פועל הבנין בבית ספר. http://news.walla.co.il/?w=//1029686
 
אתה לא מדייק

הרוצחים של דרק רוט ז"ל נעצרו לאחר שהתגאו בביה"ס בו למדו שהם אלו שרצחו אותו, והם נשברו בחקירה מהר מאוד. הרוצח של מעיין ספיר היה בוודאות אותו נער, גם היו עדי ראיה ואאל"ט היו ממצאים מוחשיים יותר. לגבי חנית קיקוס ז"ל, היו ספקות לגבי החשוד שנעצר כבר בהתחלה, גם כי לא נמצאה גופה איפה שהוא אמר שזרק אותה (אתר הפסולת דודאים), גם כי הוא מסר מידע שלא תאם לגבי הדברים שחנית לקחה איתה, וההורים שלה בהתחלה קיוו שבאמת הוא לא אומר את האמת והבת שלהם עדיין חיה. בסוף מצאו את שרידי הגופה שלה במקום מרוחק מאיפה שהוא אמר שהשאיר את הגופה שלה, ובכל זאת הפסיקו לחקור והשאירו אותו בכלא. לגבי תאיר ראדה ז"ל, הגרסה של החשוד האחרון נשמעה לכל מי שהכיר אותה בדגש על החברות הטובות שלה כלא אמינה, היות שלדבריהם מדובר בילדה שנגעלה מריח סיגריות, ככה שלא ייתכן שתבקש ממנו סיגריה, ובנוסף היה מדובר בילדה עדינה שלא הייתה מתגרה באדם מבוגר.
 
שכחתי עוד רצח של אסף שטריימר ז"ל

אסף שטריימר ז"ל מכפר סבא אזרח אמרקאי שעלה לארץ בגיל 17 במטרה להתגייס לצבא ונרצח באכזריות! את מי האשימה המשטרה? אדם בוגר שיש לו ילדים ואת אח שלו וזה בגלל טביעות אצבעות שמצאו על שקיות במבה זרוקות. לאחר מספר שנים אישתו של הרוצח האמיתי שהיתה גדולה ממנו בכמה שנים טובות הלכה למשטרה לספר את האמת נתפסו בחור ו2 בחורות שאחת מהם שוחררה על ידי עיסקת טיעון וכולם היו בגיל של אסף שטריימר ז"ל והכי מעצבן שהרצח היה על דבר סתמי אחת הבחורות התעצבנה על איך שאסף ז"ל הסתכל עליה במרפסת ודרשה מחבריה לרצוח אותו.--ואלה אנשים שבאים מ"בית טוב". גם כאן ישר עלה לי חשד שאין סיכוי שבעולם שזה העולה חדש או העובד זר מרוסיה (תחליטו אתם כיצד לקרוא לו) ושום "דיבוב" משטרתי לא משכנע אותי. והנה היום גם המשפחה של הנערה יודעת שמשהו דפוק בחקירה! אני עדין משוכנע שאלה היו בני נוער מהבית ספר והרוצח עדין מסתובב חופשי! בהתחלה עצרו הומלס וזה קיבל קריזה על המשטרה שלא בדקה את האליבי שלו. עצרו גנן וגם הוא שוחרר,ועכשיו עצרו פועל שיפוצים??כל העסק הזה מפחיד ולא נראה טוב. רק מתוך המחשבה שהרוצח מסתובב חופשי......וכל החיים לפניו!
 
אסף שטיירמן

גם כאן אתה לא ממש מדייק. אמנם היו חשודים ברצח שלו אבל הם לא נעצרו לתקופה ממושכת אלא רק נחקרו ושוחררו אחרי שלא היו ראיות לכך שהם הרוצחים. במשך שנים לא היה שום קצה חוט לרצח הזה עד שאשתו (היום גרושתו) של רעי חורב דיווחה עליו למשטרה והתעלומה נפתרה. אגב, הרצח נעשה לא בגלל שאסף עצבן אותם אלא כי הם רצו לרצוח מישהו והחליטו לרצוח את האדם הראשון שיעבור שם, ואסף נראה להם קורבן מתאים. אגב, הם לא ממש באו מבית טוב, הם היו צעירים בעייתיים שעישנו סמים והיו להם בעיות התנהגות, בעיקר לרעי.
 
למעלה