רצח או רצח אופי

רצח או רצח אופי

ראיתי היום ב"יומן שישי" (בשידור חוזר באינטרנט) את הכתבה המצמררת על הרופא (ישראלי-ערבי בדואי) שחרץ את דין אחותו למוות – סיפק חומר הרדמה לאחיו, הללו הרדימו אותה, חנקו והשליכו אותה לבאר וכך כך בשל סירובה להינשא לקרוב משפחתם, מהנדס מחשבים. ראיתי, הזדעזעתי, ואחר כך שמעתי את הרוצח מדבר. הוא אמר שהוא "לא הרוצח" – ואני השתכנעתי מדבריו כמעט באופן מוחלט – פשוט השתכנעתי. דבריו המשכנעים נגעו כנראה, אפילו ללבו של קצין המשטרה, שאמר "הוא מאוד מתוחכם וערמומי, הוא הרוצח". לי, משום מה, קצין המשטרה הוא הנראה המתוחכם והערמומי – ואני מאוד מאוד חושש על הבדואי המסכן שייכנס לכלא על לא עוול בכפו. אני כותב כאן את זה, משום שאני יודע, שכשתתברר האמת, יהיה מי שיזכור את דברי וישלוף אותם מהנשייה במחי חיפוש מתקדם... חוץ מזה, שברגעים מעין אלו, חוסר האונים שלי מציף את האלוהים שהיה ועודנו ומזכיר לי מחדש כמה לא ייתכן צדק חברתי, שוויון אמיתי וכו' בלי אלוהים בשמיים שיעשה פה סדר. וזה מאוד מבאס. נ.ב. אפשר לראות את הכתבה בשידור חוזר ביומן שישי (זו הכתבה אחת לפני האחרונה) מעניין אותי איך יתרשמו אנשים אחרים מדבריו של החשוד ברצח שבשבילי הוא צדיק ומסכן. סוף סוף הוא הלוא גם עבר סוג של "יציאה בשאלה".. הנה הקישור לאתר הערוץ הראשון – צריך ללחוץ על "בשידור עכשיו" (למעלה מצד ימין) ואז ייפתח חלון שידורים – שם יש ללחוץ על "כתבות מוקלטות" – למצוא את היומן – להפעיל וללכת עד הסוף לכתבה. ביי בינתיים ושבת שלום שבתאי

rigoletto111

New member
הבדואי המסכן שלך, במקרה

סיפק לאחים הנחמדים שלו את חמרי ההרדמה לביצוע הרצח. הוא טוען ש"לא ידע לאיזו מטרה הם ישמשו" או קשקוש כזה. אשרי המאמין. זה שהוא למד רפואה בחו"ל רק עשה אותו חלקלק יותר, כמו שאומר הפתגם (לא הבדואי אלא הרוסי במקרה זה) "כמה שתאכיל את הזאב הוא ימשיך להסתכל אל היער". גם אני ראיתי את הכתבה - הרצח היה על רקע "חילול כבוד המשפחה" (רומן שניהלה או שחשדו בה) ולא על רקע סירוב להנשא.

uri80

New member
ולמה בדיוק הוא סיפק להם חומר הרדמה?

כדי שתערב עליה שנתה? רצח בעקבות "חילול כבוד המשפחה" הוא אחד הרעות הבזויות ביותר שנתקלים בהן בימינו. הרעיון ששמירת "הכבוד" המשפחתי חשובה יותר מחייה של מישהי מבנות משפחתך, בשר מבשרך, ושאתה עוד הוא זה שירצח אותה מעורר חלחלה. הרופא הצדיק שלך בוודאי יצא עם עונש מאסר קל יחסית. מזלו שלא אני הוא השופט ושאין עונש מוות בישראל. לא רואה סיבה מדוע עונשו אמור להיות קל יותר מעונשם של אחיו המפלצות.

הוא טוען שהוא לא סיפק שום חומר

ושאחיו לקחו את זה מביתו... לשוטרים אני יותר לא מאמין

rigoletto111

New member
הם התכוונו לקחת לו

בירה מהמקרר ובטעות לקחו את הבקבוק של חומר ההרדמה. קורה.

מסכים איתך

הרגיז אותי שחרצו את דינו לפני ההרשעה בפועל ע"י בית משפט. ביצע או לא ביצע את המעשים המיוחסים לו יקבע בית המשפט, כל השאר זה דמגוגיה. העובדות הרי ידועות בחלקן, וההכחשה של האיש אומרת שאולי לא כל העובדות ידועות. אם יתברר שהוא אכן עשה מה שאומרים שהוא עשה, אין שפל ממנו , אבל עד שיתברר, תנו לו להנות מהספק.

תבין..

הגיוני שליוצאים אים בשאלה יש סוג של הרגשת הזדהות עם כל מיעוט, אין ספק, הרי אנחנו בסופו של דבר סוג של.. אבל, וכאן אני יודע שאני אצא גזען ומכלילן, ואולי תגיד, שהרי אתה נפגע שאומרים ש"כן כן, גם כל היוצאים בשאלה הומואים בלי טיפת ביטחון לגשת לבנות" (מה שנכון אגב..). אבל תן לי לגלות לך, לעם הערבי, יש איך אומרים, נטיה לשקר,(לכן אומרים שאין להם מילה, אה שיט,גם הם בעצם עושים ברית), כלומר רובם הגדול פולט את השקר לפני שהוא חושב אם זה נכון או לא, זה פשוט סוג של נטיה כזו, שאין לי מושג מאיפה היא באה, אבל היא קיימת וזו עובדה. אני גם לא ממש אוהב את משטרת ישראל, בעיקר לאחר הדו"ח שקיבלתי, אבל כשזה מול בחור מהעדה הערבית אני נוטה להאמין להם.. מה לעשות..

whitewidow

New member
ורומנים הם גנבים

ומרוקאים עצבנים,פרסים קמצנים,רוסיות זונות, אתיופים אנאלפאבתים ןבכלל יוחזרו השלטים "אין כניסה ליהודים וכלבים"!

uri80

New member
כו, והיהודים שולטים בתקשורת העולמית

עובדה, זה אפילו מופיע באמנת החמאס הנוכחית. האמת שהתפלאתי.

תבין אתה!!!

אתה וחבריך מכירים את ה"ערבים" מהשוק, הסוחרים שאומרים "נשבע לך קניתי את זה בשמונה" - דקה אחר כך הוא מוכר לך את המוצר בשבע-הוא שקרן. אז נתחיל מזה שבשוק, בכל החנויות, בייחוד חנויות נעליים, אתה יכול לפגוש את אותם השקרים בשינוי אדרת. ועתה נעבור ל"מתקדמים" עצתי לך לבקר בחברות טלמרקטינג ולראות "שם" מי המוכרים ה"נחשבים", לדעתי תופתע לגלות שככל שכישורי ה"שקר" מפותחים, המכירות טובות יותר. ולמתקדמים יותר. מי שאמורים להיות "ראשי החברה" הפוליטיקאים ה"יהודיים" שלך. משקרים, משקרים ומשקרים. ולכווווווולם, יש ברית מילה. לא יצא לי לפגוש בחיי הרבה בני אדם ש"לא" משקרים - כשאני פוגש כאלה, אני נדהם - ולא להיפך. אנשים משקרים אפילו לחברים, לאנשים ש"חשובים" להם. בהקשר של המשטרה, נראה לי שאתה צריך להיות קצת יותר קשוב לתקשורת כדי להכיר מעט יותר את אנשי צמרת המשטרה - להערכתי תופתע מרמת אמינותם.

miss mcmillan

New member
הלוואי וכל היוצאים בשאלה

היו בלי טיפת בטחון לגשת לבנות
ההפך הוא הנכון ידידי.

לך למוזיאון

אתה יכול להיות מיצג מושלם לצרות מוח. לאיזשהו שלב אבולציוני רחוק בהתפתחות השכל האנושי.

למעלה