רצו דיון

anatge

New member
רצו דיון

אם הייתם עושים משו שנמשך כמה פרקים כמו סטייסי, ווגלר ספויילר עונה 3 (לא נראה לי זה ספויילר אבל אל תהרגו אותי): טריטר סוף ספויילר על מה הייתם עושים?

Elizabell

New member
אממ...עונהף למרות שכבר מאוחר.

אני הייתי רוצה לראות את סטייסי עוד כמה פרקים. אני יודעת שאתם לא מתים עלייה, אבל היא האישה היחידה שהאוס איי פעם אהב. ואני דיי סקרנית לדעת כיצד זה היה מתפתח אם הייתה נשארת...(בעצם כבר הספקתי לדמיין) ולמטה יש
והייתי רוצה שהרופאה הזו על כיסא גלגלים מ3X13 תיהיה עוד קצת, לא משהו רציני, סתם בשביל הכייף.

YaEl 15

New member
תודה על הדיון...../images/Emo140.gifתשובה:

לא ממש הבנתי למה התכוונת, אבל אני אנסה תחילה לענות באותו אופן ש-Elizabell ענתה... הייתי שמחה לראות גם את סטייסי וגם את ווגלר נשארים ליותר פרקים -- סטייסי- כי היא הייתה דמות שאהבתי, ומשמח אותי לראות את האוס קצת יותר מאושר מכרגיל.... והיא הביאה איתה משהו חדש שלא היה עד אז בסדרה - היא נתנה לנו לראות איך האוס מתפקד במערכת יחסים מהסוג הזה...נהנתי ממנה ומההשפעה (הזמנית!) שלה על האוס.... ווגלר- כן, כן, אני עדיין שונאת את הבן אדם, אבל היה מעניין לראות את האוס מתמודד עם סוג כזה של אתגר, וכ"כ הרבה לחץ.... מאוד שמחתי שהוא עזב, אבל לדעתי הוא הוסיף הרבה... ואם התכוונת איזו קשת עלילה, ודמות חדשה הייתי רוצה לראות: הייתי מאוד שמחה אם ישחקו עוד קצת עם מערכות היחסים שלו (בנות זוג...) והיה נחמד אם האוס היה נאלץ להתמודד עם עוד סוג של לחץ (תחרות, עומס, ביקורת, וכו'...) יהיה מעניין לראות איך הוא נוהג במקרים כאלה... אני סומכת על התסריטאים
התשובות שלי די מעורפלות ומנוסחות גרוע...מקווה שהבנתם...לילה טוב
(ושוב תודה ששברת את השיעמום עם דיון...)

Elizabell

New member
מסכימה איתך לחלוטין ולפי משהבנתי...

שכולנו, אולי שתינו, סאדיסטיות כלפיי האוס מתוך סקרנות מתוקה. אין בזה שום דבר רע, אבל אני חושבת שאולי האוס ירגיש "מאושר" ליד סטייסי, אבל הוא לעולם לא ירגיש טוב עם עצמו. וכמובן להעמיד אותו בכל מבחן יהיה מעניין, אבל, לכל דבר צריך להיות גבולות, אפילו זה. קיצר, אני סתם על קוצים בגלל 3X15... לילה טוב ודיון נחמד.

YaEl 15

New member
האמת---

לא הייתי מגדירה את עצמי כסאדיסטית כלפיי האוס (ההפך--כשהוא מאושר- אני מאושרת. משמח אותו לראות את העניים שלו נדלקות בגלל משהו אחר חוץ ממקרה מיוחד ומסקרן, או משהו בסגנון...) אבל בהחלט לא הייתי רוצה שהוא יהפך להיות עליז לגמרי (זה כבר לא יהיה האוס...). אבל יום אחד( אין מה לעשות) הסדרה תיגמר...(
) וכשהיום (או פרק -ליתר דיוק) הזה יגיע, אני מקווה שהוא ימצא את האושר האמיתי, שלו תלוי באף אחד- (או באף אחת, לצורך העניין...) --רק בו...(אוף....אני שונאת להיות קיטשית!) סליחה על כל הסוגריים, והניסוח הגרוע....(שעתיים פיסיקה--אני גמורה...)

YaEl 15

New member
אוי ואבוי../images/Emo3.gif

* משמח אותי (לא אותו...) * האושר האמיתי, שלא|סדגש וואוו...מה עובר עליי?

הממ [../images/Emo58.gif קטן ורק בהתחלה]

הייתי רוצה שלהאוס תהיה מערכת יחסים מסויימת (לאו דווקא רומנטית) עם איב מ3X12 ואולי גם מפגש כלשהו עם ילד... למרות שאין לי מושג איך אפשר לעשות דבר כזה שיחזיק מעבר לפרק אחד בו הילד משחק מטופל / קרוב משפחה שלו [כמו שהיה ב2X16 ו2X11, הפרקים שבעצם גרמו לי לחשוב על זה בעקבות היחס של האוס לילדים שם]

למעלה