רצועה

ShimiHi

New member
רצועה

מה העונש על כלב ללא רצועה? אני תמיד מסתובב עם הכלבה שלי בלי רצועה (היא פשוט כלבה טובה ולא מזיקה לאף אחד) אבל תמיד רצועה מגולגלת ביד ליתר בטחון

lilithmm

New member
העונש

העונש, הוא שהכלבה יכולה לרוץ פתאום ולהידרס לך, עלולים להתנפל עליה כלבים אחרים ולא יהיה לך סיכוי להציל אותה, היא יכולה להתנפל על כלב אחר והבעלים יתערבו ויקבלו ביס, ואתה תצתרך למכור את הבית. רוצה עוד דוגמאות? בנוסף יש קנס כספי ששווה לקנס שמקלבים על כלב משוטט, וגובה הקנס תלוי במועצה האזורית שלך. אצלינו (עמק חפר) משלמים כ-600שח.

ShimiHi

New member
תגובה

2 המילים האחרונות בהודעה שלך הן היחידות שהייתי צריך, כל השאר מיותר לגמרי, תודה.

ShimiHi

New member
תגובה

שתי המילים הראשונות בהודעה שלך היו היחידות שהייתי צריך, כל השאר מיותר, תודה.

voodoochild

New member
אני הסתובבתי עם הכלבה שלי בלי

רצועה בפארקים בהוד השרון (למרות הקנס שאפשר לקבל), אכן הייתה לי רצועה ביד ליתר בטחון. אם הכלב/ה ממושמעים ושאתה אומר להם להוא הם באים, לא צריכה להיות בעיה, אני בעד לתת לכלבים חופש כמה שאפשר. וכן היו מקרים שכלבתי(בוקסרית מנומרת) רבה עם כלבים אחרים... אז מפרידים, כלבים אגרסיביים לעיתים, לא צריך להתרגש רק להיות בסביבה ולהיות עירני, כדי להפסיק את זה מיד, זה הכל. ברוב המקרים לא קורה כלום והכלב מאושר בלי רצועה הרבה יותר... הכלבה שלי אוהבת לרדוף אחרי כדורים בפארק... איך עושים את זה בדיוק עם רצועה ??.

ShimiHi

New member
**

הכלבה שלי היא ממש נוחה, אין סיכוי בחיים שהיא תתקוף מישהו או כלב אחר, בשבוע שעבר חתולה רדפה אחריה!!! היא כ"כ חמודה לא מסוגלת להזיק לאף אחד, היא בקושי יכולה לנבוח (יש לה בעיה בלב), לברדורית מעורבת הכלבה הכי חמודה בעולם!! בקרוב תמונות.

voodoochild

New member
אז תרגיש חופשי ללכת איתה

בלי רצועה רק תיהיה עירני שלא תתרחק יותר מדי וליד כבישים, שים לה רצועה. עוד הערה קטנה... הכלבה שלך היא שנייה הכי חמודה בעולם...
תנחש מי הראשונה ... סתם בצחוק אני בטוח, שהיא אחלה , תהנה

nobodys girl

New member
אני עושה את זה...

עם רצועת עשר מטר.. חושבת שעדיף לא לקחת סיכונים מיותרים.. מעבר לזה אני רצה איתה כל יום כדי שתשחרר אנרגייה..

למעלה