רצועה ל CVT של בורגמן 650
האופנוע שנת 2003 פורק לחלוטין . הממצא = נקרעה הרצועה (85,000 ק"מ old ) .
המחיר המבוקש בעופר אבניר = 3300 שקלים טבין וטקילין (רק הרצועה בלבד ) .
לא מצאתי ב ebay בכלל אז גיגלתי "burgman 650 cvt belt " וקיבלתי הרבה מאוד תוצאות . אבל רובם ככולם שאלות בפורומים השונים על אורך חיי הרצועה . וכיוון שאני יודע מניסיון את אורך החיים שלה . לא התעכבתי לבדוק מה מספרים החבר'ה .
מצאתי אתר אחד בארה"ב שיש לו רצועה של 2009 ב 334$ שהם 1200-1250 שקלים בלבד . נגיד שמשלוחה יעלה 50$ נוספים . מסקנה חצי מחיר מאחינו הצדיקים בארה"ק . שהשם יברך את פרנסתם אבל לא דרכי .
ידוע לי בוודאות שהCVT של 2009 שונה לחלוטין מה CVT שלי ולכן אני לא יכול להזמין .
אני מבקש מבעלי הניסיון כמו שלי ויותר , אשר התנסו בעבר בהזמנת רצועת CVT דומה באינטרנט . להפניה לאתר בו ניתן למצוא רצועת CVT לבורגמן 650 שנת 2003 במחיר סביר אשר עושים משלוחה לארה"ק .
צדיקים שאוהבים לעזור לזולת יבורכו בידי שמים על הפניה קטנטנה .
האופנוע שנת 2003 פורק לחלוטין . הממצא = נקרעה הרצועה (85,000 ק"מ old ) .
המחיר המבוקש בעופר אבניר = 3300 שקלים טבין וטקילין (רק הרצועה בלבד ) .
לא מצאתי ב ebay בכלל אז גיגלתי "burgman 650 cvt belt " וקיבלתי הרבה מאוד תוצאות . אבל רובם ככולם שאלות בפורומים השונים על אורך חיי הרצועה . וכיוון שאני יודע מניסיון את אורך החיים שלה . לא התעכבתי לבדוק מה מספרים החבר'ה .
מצאתי אתר אחד בארה"ב שיש לו רצועה של 2009 ב 334$ שהם 1200-1250 שקלים בלבד . נגיד שמשלוחה יעלה 50$ נוספים . מסקנה חצי מחיר מאחינו הצדיקים בארה"ק . שהשם יברך את פרנסתם אבל לא דרכי .
ידוע לי בוודאות שהCVT של 2009 שונה לחלוטין מה CVT שלי ולכן אני לא יכול להזמין .
אני מבקש מבעלי הניסיון כמו שלי ויותר , אשר התנסו בעבר בהזמנת רצועת CVT דומה באינטרנט . להפניה לאתר בו ניתן למצוא רצועת CVT לבורגמן 650 שנת 2003 במחיר סביר אשר עושים משלוחה לארה"ק .
צדיקים שאוהבים לעזור לזולת יבורכו בידי שמים על הפניה קטנטנה .