רצועה ל CVT של בורגמן 650

menyroth1

New member
רק הרצועה לבד עולה 3300 שח כולל

cvt משומש מפירוק מבקשים עליו ;4000 שקל .
לגיסי לקח להגיע ל cvt ולפרק את האופנוע לגורמים כ 7-8 שעות עבודה . ואיפה ההרכבה ? כמה שעות תיקח ההרכבה ?
אין מה להתעניין . זה בטוח לא חסכוני וגם אם זה לא 12000 כפי שאומרים אלו שבדקו בעופר אבניר . זה לא בהרבה פחות .

Red Ross

New member
רצועות יגיעו ללא תוספת תשלום או עיכובים עד הבית, מכיוון שהן מופיעות ברשימת החלפים "לשחרור מהיר".

ז"א בלי דרישות לאישורים, בלי סיפורים או כאבי ראש.
תזמין ותתחדש!

(אם הקובץ לא נפתח, שמור אותו על המשב)

אכן , לא אמור לעצור לשום קשקוש

לא שהזמנתי CVT אבל הזמנתי פעם אחת רצועת וריאטור לקטנוע ופעם אחרת רצועת הינע לEN500 ובשתי המקרים לא עצר, לא אישורים ולא בטיח.
במקרה של הEN המצב היה זהה - רצועה חדשה מקורית שמחזיקה כ100K ק"מ במטרו = 3500 שקלים.
בארה"ב חדשה מקורית = 350$.

menyroth1

New member
שאלה נוספת ברשותך

הקטלוגי ששלחת בפוסט , מתאר רצועה לכל המודלים מכל השנתונים כמשהו אחיד גם ל K3/K4 וגם ל K5 . האם זה לא משנה מאיזה דיאגרמה של איזה שנתון ? האם זה אותה הרצועה בכווווולם ?

vstrom1000

New member
שמע

זה אמור להיות כל המודלים אני בדקתי 2003, 2004 וגם 2008 ככה שאין בעיה אבל קח אחריות וגם תלמד להתנהל מול אבניר, כלומר, תתקשר לעופר אבניר למחסן ותאשר את המספר.
לרשותך 2 מספרי טלפון: 035158851/2
המחסנאים שם מאד מקצועיים. תן את המספר שלך והוא יאשר לך אם זה המספר. הם בוודאי יישאלו אותך בפליאה מאיפה יש לך את המספר. אתה גם יכול ללכת לשם למחסן ולברר ולראות בעצמך בספר החלקים.

תעדכן אחרי בדיקתך.

דבר נוסף: אם אתה שולח בדואר אין מצב שלא ייעצר במכס. לעומת זאת אם תביא במזוודה זה אולי אפשרי. אבל תשים לב שסכ"ה התשלום במכס לא נוראי. מה שיותר יעיק עליך זה ההתעסקות עם זה. פעם ראשונה זה תמיד ארוך ומייגע. קל יותר כשמכירים את הנהלים...

ולבסוף, ההחלפה הזו לא מסובכת ככה שאם אתה נעזר במכונאי מצבך טוב. אם אתה זקוק לעזרה נוספת, תשמיע קול

תעדכן

menyroth1

New member
בכל מקרה מליוני תודות

העשרת אותי מאוד מאוד מאוד מאוד בידע רלוונטי .
במקביל גיסי כבר יעשה את הבדיקות מול עופר אבניר . הוא מוכר שם . הוא אומנם לא מכיר בורגמן ספציצית מהעבר . אבל הוא בעל ידי זהב ומקצועי לחלוטין .
לגבי המכס . כבר הבאתי פעם למשל בולם זעזועים אחורי ל rf600 והוא הגיע עד הבית בלי שום התעסקות
כבר הבאתי רפידות לכל סוגי האופנועים שהיו לי בלי שעצרו במכס
בדיוק ביום שהלך הרצועה קיבלתי בדואר חבילות מאי ביי זוג דיסקי בלם קדמיים לבורגמן שצריך להחליף לו ולא נעצרו במכס
אני מקווה ששוב יהיה מזל .

gray

New member
זה היה ממש מזמן

בולם משומש כבר לא עובר היום ברוב המקרים.

menyroth1

New member
גל תתעורר , את הצינור כבר קיבלתי

אופס זה רצועה בצורת צינור

gray

New member
אין חליפי?

אני יודע מאופנועים עם הינע רצוע שהחליפי עולה חצי ומחזיק יותר אפילו.

menyroth1

New member
בקושי מצאתי מקורי

חלופי בכלל לא נתקלתי גם באתרים בחו״ל לא

למעלה