רצועה בתהליך

orberman

New member
מצטרף לתגובה של גליה

אין לי ממש מה להוסיף הקטע נחמד ויפה תשפר עוד ותעלה עוד רמה, תסיק מסקנות מה לא נכון יכול לצאת משהו מאוד נחמד מהקטע

ולמה דחפתי לכם את זה לכאן

לפני כמה שנים, הייתי במסיבה של ראג'ה ביערות הכרמל. כשעלה האור, הוא שם טראק, שכל מי שהיה שם רקד אותו בצורה לא נורמלית. כשהשגתי את הרצועה, האבה אחרי אותו יום, הבנתי שמה ששמעתי לא היה בכלל טראנס.. הוא מיקסס את הביט של אחת הרצועות שלו, והוסיף את הרצועה האלטרנטיבית ההיא, מלאה בגיטרות וחלילים. זאת הייתה ההתחלה (בערך) של הסגנון המיוחד הזה של 1200, היום. אז סתם התחשק לי לעשות משהו אלקטרוני, אבל אחר. לא אחר כמו הייפרסוניק (אני לא מתכוון להתחיל לשיר), אלא אחר דווקא מהסגנון שאני מנגן בד"כ. תמשיכו לקטול. (..)

MULAN30

New member
ההסבר

נחמד אבל עדיין זה לא קשור לפורום.. ובמקום "תמשיכו לקטול" נסה.. תודה על התגובות .

Day One

New member
פשששש

כמה טמטום בשרשור אחד. איזה ילד משחק אותה יוצר ( סליחה, כן, אבל אתה גרוע, מלול, או מה שלא תהיה), מישהו קוטל אותו, וכולם נגנבים. תגידו, זה פורום שמלא ילדים בכוונה, או מה

חנניה331

New member
הוווווווווו גלי מרב אוק חלס לו צריך

לריב אנכנו פו צירכים לאיות משפחה בשביל זה קוראים לזה פורום אז באו ניאיה פו פיסכודלים ונדבר רק מוזיקה braincell-emdiemey

psytherapy

New member
מה המצב אשת הגראס

לאן העלמת ומה קורא איתך מוציאה קצת קיטור בפורום תחברי באיסי שנדבר קצת

weedgirl18

New member
בן מה המצב ?

אני לפעמים דווקא מחוברת בעיות בזמן אחרון עם מחשב וחיים קצת כבדים מחפשת עבודה טובה משכורת לפחות 5000 נטו... זה לוקח זמן . בקרוב אני אפתור את הבעיות ונחזור לאיי סי קיו בוםם

psytherapy

New member
ואלהה סבבה

עברו 3 חודשים מהחפירה האחרונה שלי גם אני מרושש ובלגנים שצריך לסדר ליפני שחוזרים לחפור אני ידבר איתך בהזדמנות אחרת פה זה לא המקום חוץ מי זה קבלו המלצה שלא יגידו שאני סתם פותח הודעות ספם s-range_-_the_one הרבה מקום לפנטזיה בין הצלילים והוא באחלה מיקצב לא מהר מידי ולא איטי איפה שאני גר קוראים לסוג כזהשל טראק טרייבל סאונד ובתרגום צליל של השבט

למעלה