אוקיי.
ע עתידי יופה New member 24/12/05 #1 רצועה בתהליך רצועה שאני עובד עליה ממזמן, מפאת חוסר זמן.. ניסיון ליצור רצועה לא אלקטרונית, בסביבת עבודה אלקטרונית מאוד. תתחילו לקטול.
רצועה בתהליך רצועה שאני עובד עליה ממזמן, מפאת חוסר זמן.. ניסיון ליצור רצועה לא אלקטרונית, בסביבת עבודה אלקטרונית מאוד. תתחילו לקטול.
B B o o o o M New member 24/12/05 #3 .... הרעיון לא רע בכלל, הלחנה טובה, קצב מעניין... מה שכן המאסטר ווליום שלו מאוד מאוד מאוד נמוך והמיקס גם לא משהו, יש עוד עבודה על סאונד... רבה אם יורשה לי לומר... אבל תכלס לא רע בכלל תמשיך כך
.... הרעיון לא רע בכלל, הלחנה טובה, קצב מעניין... מה שכן המאסטר ווליום שלו מאוד מאוד מאוד נמוך והמיקס גם לא משהו, יש עוד עבודה על סאונד... רבה אם יורשה לי לומר... אבל תכלס לא רע בכלל תמשיך כך
M MULAN30 New member 24/12/05 #5 אמממ קטע נעים לאוזן , מרגיע, קיצבי וזורם.. אהבתי. שוב כמו שכתבו לא שייך לכאן .. זה לא טראנס.
H HooK New member 24/12/05 #6 חחחח קרוע לאללה לקרוא שמישהו אומר דברים שאין לו מושג מה הם אומרים בחייך... חחחח
M MULAN30 New member 24/12/05 #10 קיצר תעשה טובה.. אל תהפוך לנו את הפורום לשכונה. הוא היה דיי רגוע ונעים עד עכשיו. תודה.
B B o o o o M New member 24/12/05 #14 HOOK נמצא פה עוד מאז שהפורום הוקם למיטב זכרוני אבל אני זוכרת אותו כבן אדם הגיוני שבא מידיי פעם ... למרות שזה אולי לא ניראה ככה עכשיו ...
HOOK נמצא פה עוד מאז שהפורום הוקם למיטב זכרוני אבל אני זוכרת אותו כבן אדם הגיוני שבא מידיי פעם ... למרות שזה אולי לא ניראה ככה עכשיו ...
M Mike A New member 25/12/05 #21 לא פוק שלנו אחד האנשים הלא הגיוניים בעליל. חוצמזה בערך 90% מהתגובות שלו זה "חחחחחחחחחחחחחח"