רצונות ומשאלות

88nothing

Active member
לפניכם טבלה המציגה מה הסיכוי של דל קבוצת לוטרי לקבל איזה בחירה.
1597474645220.png

לפי משאלת לבכם, איך הייתם רוצים שיסתדר סדר הבחירות?

מי צריכה לבחור ומי צריכה לעשות טרייד על הבחירה.

88nothing

Active member
הרצונות שלי:
1.ס"א : כי מגיעה לפופ הזדמנות נוספת לגדל מישהו.
2. ג"ס : גם ככה הם יעשו טרייד אז שיהיה יותר מעניין.
3.דטרויט : הם הביאו GM חדש, שהיה חלק מרכזי בבחירות של הארדן, ווסטברוק ואיבקה. נראה כמו התחלה טובה.

Rapgamer

Well-known member
בתור אוהד מינסוטה אני כמובן בעד הצלחה בלוטרי. למרות שהשנה הדראפט לכאורה חחש יחסית.

קבוצות נוספות שאשמח שיקבלו בחירה גבוהה- גולדן והספרס, מהסיבות שציינת, וגם אטלנטה- שיהיו ליאנג שותפים טובים.

88nothing

Active member
בתור אוהד מינסוטה אני כמובן בעד הצלחה בלוטרי. למרות שהשנה הדראפט לכאורה חחש יחסית.

קבוצות נוספות שאשמח שיקבלו בחירה גבוהה- גולדן והספרס, מהסיבות שציינת, וגם אטלנטה- שיהיו ליאנג שותפים טובים.

למינסוטה היה מאוד חשוב לשמור על בחירת הדראפט השנה בטרייד שהביא להם את ראסל תמורת וויגניס. על מי לדעתך הם בונים?

אטלנטה לדעתי צריכה מישהו שהוא לא רוקי ליד יאנג, אבל זאת קבוצה שלחלוטין שווה דיון שלם.

לא כל כך משנה לי מי תבחר ראשונה, אני לא רואה הבדל גדול בין בחירות 1 עד 5, הירידה ברמה היא אחרי זה. אבל הייתי רוצה לראות פרוג ליפ של סן אנטוניו או שיקאגו [או שתיהן, יש לי עיניים גדולות!] לאחת הבחירות הראשונות, יחד עם גולדן סטייט וקליבלנד יוכלו להשתדרג. האמת שקליבלנד פחות מעניינת אותי, אז תורידו גם אותה מהרשימה. שיקאגו, גולדן סטייט וסן אנטוניו מבחינתי.

Rapgamer

Well-known member
אני לא ממש בקיא בפרוספקטים. יודע שאבדיה בדיבור טופ 5 וגם למלו בול.
לגבי מינסוטה, מאמין שצריכים לכוון לשחקן פרימטר עם סייז. איזה sf או אפילו pf בליגה של היום עם אוריינטציה לפרימטר, אבל שיכול לשמור על שחקנים פיזיים.

Krit123

Well-known member
אני לא בטוח עד כמה הספרס צריכים עוד כישרון צעיר כמו שהם צריכים לפנות דקות, they got prospects lined up.
יש להם גם בחירת סיבוב שני, יהיה יותר מעניין אם יחפשו טרייד על אולדריג' ואולי אחד משחקני הקו האחורי תמורת מישהו מוכח יותר, אולי בשביל לעלות ברשימה. אחרת באמת יש להם עודף של שחקנים באותן עמדות שגם ככה זולגים לעמדה לא טבעית רק בשביל לקבל כמות סבירה של דקות. אם הם נופלים על בחירה גבוהה יותר מהכל הם צריכים מישהו שהוא 4-5, שאולי יכל לשחק 3 אפילו.

מסכים עם יבגני שאטלנטה לא צריכה עוד רוקי, גם להם יש ריבוי של שחקנים על עמדות חופפות (קווין הורטר? זוכרים אותו?). באמת הייתי משתמש בבחירה לנסות להנחית מישהו מוכח שיענה לצרכים של יאנג. אני בכל מקרה מחזיק ממה שיש להם כרגע הם צריכים בעיקר להתבגר.

בהקשר של אבדיה, הקבוצות שאני מזהה בהן הזדמנות לקבל דקות כרגע הן הניקס, מינסוטה, ואולי גם שארלוט. אני במקומו לא הייתי רוצה לנחות בוושיגנטון, יש להם יומרות של קבוצה תחרותית.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אוהד בולס אז ברור שרוצה את הטוב ביותר עבורם
לפי מה שקראתי מנבאים להם בחירה 4-5 וכנראה את הבחירה באבדיה.
לא מבסוט מהרעיון אבל מדובר בדראפט יחסית חלש כך שכנראה יותר מרול פלייר הם לא ימצאו שם במילא.

למעלה