רצון....

רצון....

לא רוצה להזכיר את שמה , היא עוד עלולה לקורא את הכתוב ואז ממש לא נעים. היא כל כך יפה , חייכינית רצינית , אוהב לצחוק , מבינה הומור ציני , מבינה הומור מטופש , יודעת מה לומר , יודעת איך לענות , יש לה תחת מושלם , חזה עומד ויפה פנים קטנות וטובות , ממש ייצור בהזמנה. רק רציתי לומר לך - ואני יודע שאת לא תקראי זאת לעולם. אני יודע שגם אם תקראי , לא תדעי שאני הוא זה שכל כך רוצה. סתם בא לי לעשות איתך את הבילתי אפשרי , אני רוצה להיות איתך - כן כן , אני גם רוצה לשכב איתך , אני רוצה לשמוע אותך גונחת , מתנשפת , נושמת לי באוזן , מחייכת אליי אחרי , רוצה לראות אותך ערומה , נבוכה , מתביישת , זנותית , פתוחה , מסתובבת , נוגעת בך , נוגעת בי. אני רוצה אותך - אני לא שולט על זה , אולי אני לא רוצה לשלוט על זה. אני לא יכול לעזוב את הראשונה , אני הייתי רוצה לעזוב אותה. אותך אני רוצה. אני לוקח אותך איתי הביתה , מושיב אותך איתי באוטו , נרדם איתך , רואה טלוויזיה איתך . אבל אני לא אוהב אותך !! אני רק רוצה אותך. אולי את תעשי משהו , אולי את תגרמי לזה להיות , אולי את תעשי צעד ענק , אולי תגלי אומץ שלי אין. אל תשכחי לרגע , אותך אני רוצה. אוויר.

למעלה