סליחה שאני אומרת את זה כך, אבל...
אתה כמו אחד שנותן רק חצי ז.... אתה בא עם שאלה, שעל פניה נראית מעניינת מדבר ברמזים, בסמלים ועכשיו בחצאי עובדות וברגע שהצלחת לגרות אותנו להתייחסות, אתה שולף ובורח מאיתנו. אם זוגתך מרגישה חצי ממה שאני מרגישה כעת, לא פשוט... השארת אותי עם הפה פתוח והנשימה לא יוצאת ולא נכנסת. אולי התנהגותך כאן, מבטאת גם את יחסיך עם זוגתך? עם נשים בכלל? עם אנשים בכלל?? אתה לא מסבך כאן אף אחד בשום פרשייה. אתה כותב, ואלו מאיתנו שיש להם מה לומר - עונים. כדי לתת לך, אנחנו מבקשים שתתן את עצמך באופן הכי מלא האפשרי. כדי לקבל מאיתנו אתה צריך לפחות קצת, להתמסר. לא בטוח שהקשר אבוד. יתכן שזו חברות עמוקה - ולא זוגיות ויתכן, שאתם צריכים לעבוד על המגע, כדי להיפגש במקום שנוח לשניכם. בסדנא וותיקה בשם LRT אמרו דבר חכם אחד שאני נושאת איתי עד היום: "אהבה מעלה כל דבר מלבד עצמה, לשם שחרור אולי דווקא הקשר החזק הזה שיש לכם ברובד המנטלי והרגשי, מאפשר לכם לשחרר פחדים וטראומות מהרובד הפיזי? אני חוזרת ואומרת: תן את עצמך, "סבך" אותנו בפרשייה, את חלקנו לפחות, כבר קשה להדהים או להפתיע. אני מבטיחה להתייחס רק קפוץ למים, בלי לבלום את עצמך, תתמסר לנו, ותוכל לקבל את המיטב שבנו