רץ לספר לחבר´ה

רץ לספר לחבר´ה ../images/Emo178.gif

כרגע סיימתי שיחת טלפון מרתקת עם נאדיה, בת הדודה האבודה-שכבר-לא-אבודה מלונדון
איזה כיף, אחרי שנים של חיפושים, כשבכל פעם שנדמה שהתקדמתי, נקלעתי למבוי סתום שגרר ייאוש, והייאוש גרר חיפוש אחר עיקוף נוסף, שהביא לרמז חדש וחוזר חלילה... ולבסוף, הנה - שיחת
עם גברת נחמדה ביותר (אפרופו דיונים על שיחות טלפון שהיו פה לאחרונה). הפעם, גם אני יכול לעזור לה רבות, כיוון שאין בידה תמונה של אביה(
) או של סבה וסבתה, והבטחתי לשלוח לה בהקדם. בהחלט אעשה זאת. לקחתי ממנה דוא"ל וכתובת, וכבר אני רץ לשלוח לה דוא"ל מפורט (רק שלא יעיק עליה). בפעם הבאה כשהיא תגיע לארץ - כנראה בדצמבר - ניפגש
שיהיה ככה לכולם, ארנון נ.ב. לאילן עכשיו גם אני מרגיש מעולה

ornan

New member
רצה בעקבותיך

כשחזרתי מירושלים, חכתה לי הודעה שבן דודו של אבי מחפש אותי, אחרי שנים של כמעט שתיקה מוחלטת (הוא הכמעט יחיד שנשאר מהמשפחה מהדור של אבי ) ועכשיו הוא תיאר לי את החנות של סבי ז"ל ונתן לי ציוני דרך למצוא אותה, הוא גם נזכר בבן- דוד נוסף שהיה שם לפני מס´ שנים הוא אמנם גר בקנדה, אבל מה זה בשבילנו לתקשר עם קנדה, בעקבות השיחה, החלטתי לצלצל שנית לבת דודה שלי, שבשבת לא הייתה הכי נחמדה, דברתי בטקטיקה אחרת וזה הצליח, היא הבטיחה לפשפש בבויידם ולהוציא לי את הכתובת המדויקת של החנות. אני מרגישה מצוין ארנה

ד ז י ר ה

New member
נו.. חדשות השבוע מלונדון נאדיה +

הבן דוד שלנו. יש כבר עבור מה לנסוע ללונדון שכן מחכה לנו...

האמת, שלי כבר יש עוד שתי הזמנות

מלונדון ומפריז מענפי משפחה אבודים שאיתרתי לאחרונה. אולי את המפגש הבא נעשה בשאנז-אליזה ובחצר ארמון המלוכה?
ארנון

למעלה