רפתנים סוטים

בילי28

New member
רפתנים סוטים

מסתבר שישנן רפתות בהן הרפתנים נותנים לפרות ללקק להן את ה.....

פשוט לא ייאמן איזה אנשים דוחים וסוטים יש בתעשייה הזאת.

תמונות דוחות במיוחד.

vegetalien

New member
הערה טכנית.

המדובר בקבוצת פייסבוק, ועוד סגורה. חסרי הפייסבוק לא יפיקו מזה יותר מדי.

מעבר לזה לא ינתנו הערות, כי יש מצבים שבהם כבר לא נותר מה לומר.

subatoi

New member
יום אחד אני אבין מה ההיגיון בקבוצות סגורות

אם כל אחד יכול לבקש להכנס אליהן בסופו של דבר ואין מבחני קבלה על סמך החיים-החוץ-אינטרנטיים

l coyote l

New member
חידוד: מדובר בעגלים, שכידוע יונקים מה שנותנים

להם.
אכן קבוצת פייסבוק סגורה, לכן אני אציין למי שאין לו גישה שיש בתגובות כמה וכמה עדויות שמאשרות שזו אכן תופעה ידועה וקיימת, וגם תמונה מגעילה אחת שלא אעלה לכאן, כמו גם אזכור של סצנה כזו מהסרט "אדמה", שהוכנסה לשם על בסיס עובדתי כדי לתאר את התופעה.
פדופיליה לשמה.

מצלתיים

New member
מי שהיה לו ספק שרפתנות היא מחלת נפש,

שאדם נורמלי לא יכול להתייחס אל בעלי חיים כמו חפצים ולהזריע אותם בסרט נע ולאכול את התינוק שלהם ולהוציא להם את הנשמה ולהריץ אותם עם מלמד חשמלי ולבוז להם ולאכול גם אותם, אז אין ספק, זאת הפרעה נפשית.

l coyote l

New member
זו הגזמה. רפתנות, ככל ענף משק אחר, היא תוצאה

של תרבות מושרשת שכבר הוכברו שפע מילים עליה ועל השפעתה על התפיסה האנושית של פרטים ביחס לבעלי חיים אחרים.

אין מקום פה להתבטאויות כאלה על מגזרים שלמים, ולא לאבחונים פסיכיאטריים. גם לא על קרניסטים כציבור.
להזכירך, זה לא פורום סגור. יש שפע פלטפורמות אחרות פרטיות יותר שמאפשרות התבטאויות בכל סגנון ללא הגבלה.

מצלתיים

New member
זה לא באמת שונה מנורמות אחרות של רפתנים

שהם מתגאים בהם ושולחים לשר האוצר, שכאדם נורמטיבי אולי הרגיש לא נוח וחשב שהם קצת לא נורמטיבים. הנורמות ברפת הן נורמות של עולם אחר.

subatoi

New member
יש נורמות של עבודה ויש סטיות מהנורמות.

גם אם הנורמות נראות לנו מוזרות/הזויות מנקודת מבט של זב"ח, זה לא אומר שאפשר לכלול אותו עם הסטיות מהנורמות.

מצלתיים

New member
נכון, זה מה שאמרתי,הרפת היא פלנטה אחרת

עם נורמות משלה, במקרה הזה נורמות בילוי אחרי שעות העבודה. בעינינו זה מטורף, ברפת זה נורמלי.

RSPA

New member
לא ראיתי, אבל הערה כללית.

אנשים סוטים ודוחים ניתן למצוא באוכלוסיות רבות ושונות. חותם על כך שגם בקרב טבעונים וצמחונים.
זו לא מאפיין רפתנים בלבד.

ladybug6

New member
לצערי זה לא דבר חדש

בתור מי שגדלה כמושבניקית, זכורים לי הסיפורים בנושא, שבמושב בו גדלתי היו מכוונים לרפתן מסוים בטענות שכשהיה ילד / נער היה מנצל את אינסטינקט היניקה של העגלים. הסיפור מן הסתם מעולם לא אומת או הופרך, אבל זו היתה תופעה די ידועה, לפחות ברמת הסיפורים והבדיחות.
אני מניחה שכמו כל סטייה כגון פדופיליה, אונס, נקרופיליה וכו', יש גם מי שההפרעה שלו היא כזו, והוא במקרה גם רפתן.
זה לא אומר שכל הרפתנים כאלה! וזה לא קשור לתעשיית החלב והבשר. זו סטייה וחוסר גבולות של אנשים ספציפיים.

ואם להיות כנה, זה גם לא הדבר הכי גרוע שעובר על העגלים האלו, זה רק הדבר שאולי הכי מזעזע אנשים לשמוע. אבל לדעתי הפרדה מהאמא בסמוך ללידה וכליאה בכלובים צפופים זה הרבה יותר גרוע לעגל מאשר לינוק ז** של איזה סוטה.

האלזה

New member
ואני אוסיף משהו לא הכי פופולרי:

לא רק שזה לא הדבר הכי גרוע בעיני, אני לא חושבת שמדובר באכזריות.
זה מטריד, סוטה, דוחה, זה עוול, זה משקף את היחס שלנו אל בעלי החיים וזה בהחלט פסול.
זה לא אכזרי, ואני לא חושבת שהפרות סובלות מזה. לא חושבת שהן מבחינות בהבדל בין איבר מין ליד שמוגשת אליהן.
שוב, זו תופעה חמורה בפני עצמה, אבל לא זו האכזריות.

למעלה