רפסודי-קונצנזוס?

רוברטוס

New member
רפסודי-קונצנזוס?

אינני חובב מטאל גדול, בלאק סאבאת´ ולד זפלין הן הלהקות היחידות שממש עושות לי את זה. אי לכך ובהתאם לזאת, אינני חובב גדול של תת הז´אנר, הנכנסים תחת "מטאל". למרות זאת, ממה ששמעתי, פאוור מטאל זה דבר נהדר. לא שמעתי הרבה מזה, רק נייטוויש שלא הלהיבו אותי יותר מידי ואת בליינד גארדיין, שמאד אהבתי. הלהקה שבאמת התאהבתי בה היא רפסודי, שמוגדרת כפרוגרסיב מטאל ע"י אולמיוזיק, אך נשמעת דומה ללהקות האחרות שהזכרתי המוגדרות כפאוור. אז בין אם רפסודי עושה פרוג מטאל ובין אם היא פאוור מטאל, שאלתי היא, האם היא המובילה בתחומה?

Zed off

New member
למיטב ידעתי רפסודי הם פאוור...

והם בין המובילים בתחום...

Zed off

New member
והאמת שלפי דעתי...

אין לך מה לחפש עוד להקות, שמעת להקות פאוור אחת שמעת את כולן...

רוברטוס

New member
אני דווקא חולק עליך

בליינד גארדיין ורפסודי לא כל כך דומות. ההתרשמות שלי עד כה היא שפאוור זהו חתיכת ז´אנר מעניין, ואשמח לשמוע ביקורת ממישהו שכן אוהב אותו.

ed555

New member
אוקיי אז פשוט תפריד את..

blind guardian iced earth nevermore משאר חיקויי הרפסודי למינייהם ויש לך פאוור!

Alexi Laiho

New member
הבן אדם חכם

אמר לך בדיוק את מי להפריד . תשמע רק את ה3 להקות האלו ...

Zed off

New member
מממ...

הם לא פאוור טהור,(או לפחות לא נשמעים כמו הפאוור האירופאי)הם משלבים טראש´ וקצת הבי, אבל עדיין הפאוור אצלם הוא הזרם הדומיננטי,ולכן לרוב הם נחשבים כפאוור...

Alexi Laiho

New member
תאמת הם יותר טראש/הבי

הקטע הוא שבדיסק האחרון הם ניהיו קצת הומואים .. יותר דומה לפאואר מבאלבומים הקודמים .... הכישרון של דיג´ורגי´יו וקריסטי כ"כ מבוזבז בלהקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zed off

New member
יכול להיות...

שמעתי יותר את החומר החדש שלהם...מהישן שמעתי קצת, אבל אני באמת זוכר שהוא הייה יותר כבד...

Bodom-child

New member
בדרך כלל

אני לא אוהב להתערב בדיונים על סגנונות אבל nevermore נחשבים פאוור ?

למעלה