רפלקס דיגיטלית

DragonFairy7

New member
רפלקס דיגיטלית

אני משתמשת כרגע בקנון EOS1000F ורוצה לקנות מצלמת רפלקס דיגיטלית לא יקרה מדי ובאיכות גבוהה, רצוי קנון...ורוצה עצה כדי לדעת מה לקנות ואיפה...:) ואם העדשות של הEOS יתאימו גם לדיגיטלית...חוצמזה אני גם נורא רוצה לשדרג את הEOS למשהו יותר נוח ומוצלח...[אני איתה כבר שנים ונמאס!] אז אם יש המלצות [איך ה300?] אני אשמח :) שיהיה לכולם אחלה יום ושבוע מצויין!

LazyGecko

New member
לא ברור

אתה רוצה דיגיטלית או לא ? Canon EOS 300D היא הדיגיטלית הרפלקסית הכי זולה שיש כרגע, והיא מצויינת. 900$ ללא עדשות בארה"ב.

DragonFairy7

New member
רוצה דיגיטלית וגם לשדרג את הקיימת..

קודם כל גאקו יקר/ה, אני בחורה :) ושנית....אני רוצה דיגיטלית, ובנוסף אני רוצה להחליף את הקנון שלי בקנון חדשה יותר...כי אני לא רוצה להפוך דיגיטלית לחלוטין...צילום זה חיי ואני לא מוותרת על פילם! ואם אכן ה300D טובה אז מה טוב :) וגם הייתי רוצה לדעת אם הקנון 300 הלא דיגיטלית טובה...כי הדעות עליה שנויות קצת....

LazyGecko

New member
המלצתי -

תקני קודם את הדיגיטלית, צלמי ותהני חודש-חודשיים, ואז תראי אם בא לך להשקיע עוד בפילם. (במקום להשקיע בעדשה נגיד.) לדעתי, מנסיון שלי ושל אחרים (שהיו מכורים לפילם כמוך), לא תרצי לגעת שוב בפילם לעולם.

DragonFairy7

New member
( : אני נורא לא טובה עם קידמה...

קשה לי עם מחשבים וכל זה.....אבל אתה בהחלט צודק.....:) יש לי כרגע 4 עדשות...WIDE,מקרו,75-300 ו35...השאלה היא אם הן אכן מתאימות לדיגיטלית...[יש סיבה שלא בעצם?]

למעלה