רפלקסולוגיה + סרטן

deep ocean

New member
רפלקסולוגיה + סרטן

אני הולכת לתזונאית ממש טובה, שבנוסף לזה שהיא עוזרת בתזונה היא גם משלבת רפלקסולוגיה כחלק מהטיפול (יש לה תעודה והכל). בכל אופן, היום היא עשתה לי רפלקסולוגיה בפעם הראשונה, והיא הסבירה לי בכל מקום שהיא נגעה, מה הוא מייצג וכו´... בעבר כבר התנסיתי ברפלקסולוגיה אצל ד"ר קורצוויל מאיזור נתניה. הוא ממש טוב ואולי חלק מפה מכירים אותו. בכל אופן, זה היה עוד לפני שגילו לי את הסרטן והוא ישר אמר לי, לכי לבדוק את הכבד והמעי הדק. היא יודעת שיש לי סרטן בכבד + במעי הדק, והיא לא לחצה בחוזקה על המקומות האלו, אבל היא כן נגעה בהם בקלות, אבל עדיין חשתי את האיזור ברגל שמייצג את הכבד מאז חזק (במעי הדק לא הרגשתי זאת) והיא הפסיקה ישר. סיכמנו שהיא לא תלחץ לי במקומות הנ"ל. מה דעתכם? היא אמרה שלמרות שרפלקסולוגיה לא יכולה להזיק, היא מעדיפה לא ללחוץ במקומות הנ"ל. הערת אגב: אני מטופלת בטיפול קונבנציונלי, ובנוסף אצל הילרית טובה שעוזרת לי גם בעבודה עצמית. הלכתי אליה בתור תזונאית ולא בתור טיפול לסרטן או משהו כזה.

רפלקסולוגיה

היא שיטה ניפלאה להפעיל מחדש את האיברים שנפגעו בגוף אותה מטפלת יכולה בהחלט לנגוע בנקודות של המעי הגס והכבד, אך מנסיון שלי, רק מסביב להן ולא ישירותעל המקום. עיסוי רך מסביב לנקודות אלה יעורר שוב את פעילותם הלקויה של האיברים אם במקביל את מטופלת ב"מודרנית" תהייה לך אפשרות לעקוב אחר שינויים לטובה ככל שיהיה שינוי לטובה, כך היא תוכל להתקרב יותר למקום. בריאות ואהבה בת חן

יש לנהוג בזהירות עם הטיפול בסרטן.

רפלקסולוגיה, עיסוי וטיפולים אחרים במגע ממריצים את זרימת הדם ועלולים לסייע לפיזור הסרטן בגוף - גרורות שימי לב!!!

נאוה, זרימת הדם<>פיזור סרטן?

אם כך, חולי סרטן אמורים לא לעשות כמעט כלום, הליכה, ריצה, שחיה, ספורט בכלל, בעצם כל מה שממריץ את הדם? סרטן מתפזר מהדם? או שמא מהדבקת תא חולה את התא הבריא השכן לו? גרורות? אין אלה אותם תאים שלא הצליחו להמית? ובעצם חוזרים לאכול את הגוף אחרי טיפול כימוטרפי? הסבר??? מכאו בא, כי חולה סרטן שיש לו לחץ דם גבוהה אין לו סיכוי להירפא... לא??? בהבנה כי המחלות הן פסיכוסומטיות, הרי שבעיות בדם, קשורות לקשר עם העבר שלא מוכנים לשחררו, או אי זרימה של שמחה בגוף, או העדר מחזוריות של רעיונות, או פחד מהחיים, או תחושת החולה כי אין הוא מספיק טוב, או בעיה נפשית ממושכת שלא פתורה, ומחלת הסרטן קשורה לפגיעה עמוקה, או טינה עמוקה, או סוד, צער עמוקים אשר מכרסמים בעצמיות, או תחושת החולה בשאלה עצמי מה התועלת? ושני אלה מעידים על דרך התפזרות שונה לחלוטין. אשמח אם תשכיליני ללמוד עוד על מחלת הסרטן. אור ואהבה בת חן על פי הרפואה המשלימה,

deep ocean

New member
הגישה שלי לגבי הסרטן היא שונה

הסרטן נוצר בגופי כי אני יצרתי אותו. לכל מחלה יש צרכים שאותן היא מספקת. מודעות לצרכים זה שלב ראשוני לריפוי. אני למשל גיליתי שחלק מהצרכים היו תשומת לב מהורים שלי, מנוחה "מהמירוץ של החיים" ועוד כל מיני דברים. השלב הבא היה לספק צרכים אלו בלי תלות במחלה. שזה אומר, לשפר את הקשרים שלי עם הורים שלי ועוד. אני כבר כמעט 3 שנים עם סרטן מסוג CARCINOID. עברתי ניתוח ובו הוציאו לי את הגידול הראשוני שהיה במעי הדק. מצבי יציב (מאז הגילוי, הגידולים האחרים לא גדלו, ולא התפשטו - שני גידולים קטנים בכבד+1 בבטן). בכל אופן, לגבי המרצת הדם, זה לא נראה לי. שמעתי כבר הרבה אנשים שאומרים את זה, אבל אני מתאמנת בקונג-פו ומרגישה מדהים, עושה צ´י קונג, נהנית, רוקדת, שמחה ומאושרת. סרטן "אוהב" כאב, עצב, ייאוש, פחד, וחוסר תקווה ועוד. כשאנו מאושרים, שמחים, נהנים, פעילים, מוותרים על פחדים, הסרטן לא פורח. העבודה שאותה אני עושה בעזרת הילרית מתמקדת גם בכל הדברים הנ"ל, בשחרור הסרטן, במציאת הרווחים המשניים מהמחלה וטיפול בהם, במציאת הדפוסים שהביאו אותי ליצור את הסרטן, מציאת הדימויים הפנימיים שלי וכו´. תודה על התשובה נאוה
אני הולכת אחרי התחושות הפנימיות שלי אבל רציתי לשמוע את דעתכם. הן אומרות לי להמשיך ללכת לרפלקוסולוגית, אך שהיא לא תלחץ במקומות הנ"ל כרגע (כבד, מעי הדק, בטן).

deep ocean יקרה

אינני רפלקסולוגית ולכן לא אוכל לענות על שאלתך. רק רציתי להביע את התרשמותי מניתוח מצבך ומהאמונה שלך בעצמך ותחושותיך.. הרבה בריאות והחלמה שלמה
, יעל

ואני הייתי מוסיפה...

בידקי מעבר לאלה שציינת, יחד איתה או עם עצמך או כל אדם אחר, מהו המשפט השגור בפיך כשאת נזכרת מבשהו שהכי הכי הכי מכעיס אותך או מעציב אותך, כמו למשל, "תקעו לי סכין בגב, הנשמה שלי נקרעת וכו... כשתמצאי זאת, תגיעי ישירות למקום הנכון. שם תעשי עבודה פנימית וייטב לך אני שמחה לשמוע שמצבך יצב, המשיכי כך לפרוח במקום הסרטן אל תניחי לו לנצח אותך האהבה מנצחת תמיד אור אהבה ובריאות לרוב בת חן

את המטופלת - אלו חייך וזו החלטתך

לא מצאתי לנכון לפרט את כל התייחסותי הכוללת לטיפול בסרטן ואין בכוונתי לעשות זאת גם כעת. בדברייך התעוררה שאלה לגבי הרפלקסולוגיה ורק לזה התייחסתי. תאי סרטן "נוסעים" בכלי הדם. כך נוצרות גרורות. יש סוגי סרטן שסגורים, עטופים במעין ´קליפה´ - עם אלו אין סכנה אלו שאינם עטופים מתפשטים מהר דרך הדם. אולי יש לך מזל והסרטן שלך הוא מהסוג הראשון בכתיבה באינטרנט, בגלל שיש לנו יכולת מוגבלת מאוד לאבחן לעומק, ובגלל שאין לנו ידע או שליטה על האחרים שקוראים את דברינו, החשש שלי הוא שאנשים יינזקו מהכתוב כאן. אני משתדלת לתת את עצותיי כשהזהירות היא המובילה אני נותנת אזהרה, על בסיס ידע שיש מאחוריו גם הגיון ולפעמים אפילו ניסיון. במקרים רבים, עדיף להיות מעט זהיר יותר מאשר לשלם את המחיר. מתגובתך זו, אני מבינה שאת יודעת מה את רוצה. כיון שכך, לא ברור לי למה שאלת... האם בכל זאת השתרבב לתחושה הפנימית שלך ספק כלשהו? אם כך הוא - אולי הוא שווה בדיקה?!! בכל מקרה, כאמור: את המטופלת, זהו גופך ואת היא הפוסקת האחרונה. אני כאן רק כדי לתת מידע. ביטול המידע שנתתי יכול לסכן חיי אדם לכן טרחתי ורשמתי את תגובתי זו עם פירוט ההיגיון שעומד מאחוריה. תאי סרטן "נוסעים" בדם!!! טיפולים במגע עלולים לסייע לתהליך ולזרז אותו. טיפולים במגע מסוכנים גם במקרים של קיום קרישים בדם במקרה של קרישים, הסכנה היא לשחרור ´תסחיף´. תסחיף יכול לגרום לנזק מוחי או למוות. תאי סרטן יוצרים גרורות. טיפולי רפואה משלימה יכולים לסייע, וגם להזיק יש להשתמש בהם בתבונה!!

deep ocean

New member
../images/Emo39.gif אולי הובנתי לא נכון

אני מאד מודה לך ולכולם על תשובתכם, ולמרות שאני מאד מודעת לעצמי ולוקחת אחריות על הטיפול שלי, רציתי לשמוע על הקשר בין רפלקסולוגיה לסרטן, ממה שידוע לכם מנסיונכם. היה לי ספק קטן לגבי אם זה מועיל או לא, ובגלל זה שאלתי כאן את שאלתי. אם השתמע כאילו לא הייתי מרוצה מתשובתך, או משהו כזה, אז ממש לא.

אדומה2

New member
רפואה סינית

יכולה מאוד לעזור, ואת זה אני מציעה לך כאופציה נוספת שכדאי לך לבדוק, שכן רפואה סינית עובדת בשילוב עם הטיפולים המערביים ומחזקת את הגוף בעוד הרפואה המערבית לא ממש שמה דגש אם בכלל על הנושא הזה, הם מתרכזים בהריגת הסרטן הספיציפי. אני מסכימה עם דבריי נאוה, למשל ברפואה סינית לא רצוי בכלל לעשות טיפולי טווינה בגלל הדינאמיות של השיטה (ויתקנו אותי אנשי הטווינה אם אני טועה, אבל זה מה שאמרו לי), בגלל מה שנאוה אמרה. אני מסכימה גם עם דברייך, אנחנו מייצרים או בואי נגיד מלבים את המחלות שלנו, אבל יש גם את הצד הביולוגי שעליו יש לנו שליטה מוגבלת וצריך לזכור את זה- אני לא אומרת דיפ אושן שאת מתעלמת מזה, חלילה, מאוד התרשמתי שאת יודעת בדיוק מה קורה. אבל אני הייתי רוצה לשאול אם אפשר- איך את פותרת את הבעיה שהובילה לסרטן? ומה קורה איתך עכשיו? הגישה שלך מעוררת השראה, תודה שחלקת איתנו, ושתנצחי את הסיפור הזה עד השורש הכי זעיר ונסתר שלו. :)

למעלה