רפלקסולוגיה ומסאז'

avishagy

New member
רפלקסולוגיה ומסאז'

שלום חברים , אשמח אם תשתפו אותי בהתנסויות שלכם עם טיפולי עיסוי ורפלקסולגיה. מה מקל על הכאבים והסימפטומים הקשים ? באיזו תדירות?, באיזה אופן?, באיזו התמקדות? עד כמה זה עוזר? , בברכה אבישג

dorgad

New member
אבישגי, בוקר טוב!

כמו כמעט בכל דרך טיפול, גם עיסויים ורפלקסולוגיה הם בעלי השפעות משתנות מאדם לאדם. מניסיוני: עיסוי רקמות עמוק גרם לי לכאבי תופת, וכך גם שיאצו. עיסוי שבדי "רך", עיסויים שטחיים בשמן, ועיסויים באבנים "אינדיאניות" מענגים ולא מכאיבים. ההקלה זמנית. מאחר שלא התנסיתי בעיסויים רציפים לאורך זמן (בגלל ההוצאות הכרוכות בכך), איני יכולה לומר מהי השפעתם באופן זה. אשמח עם מישהו שניסה יותר ממני יענה גם הוא. דור

linar1

New member
אני ניסיתי רפלקסולוגיה והשיפור היה

זמני בלבד... ומאחר כפי שדור כתבה שההוצאות גבוהות מהתועלת - הפסקתי. יום טוב, LINAR

רפלקסולוגיה, מסאג' ושיטת פלדנקרייז

כפי שכבר כתבתי בפורום בעבר-שיטת פלדנקרייז עבדה הכי טוב בעבורי!! ניתן לקבל טיפולים אישיים (ואז המטופל פאסיבי) ו/או להשתתף בשעורים קבוצתיים שזהו מעין שיעור התעמלות בריאותית בשיטה מתוחכמת ויעילה. הבעיה היא שכמו בכל דבר צריך למצוא מטפל/מורה מקצועי ומנוסה וזה לא פשוט. חוץ מזה דרושה ההתמדה וסבלנות. שיטת ההתעמלות היא מאד איטית ויש לכך סיבה טובה, אך אנשים שאינם סבלניים מספיק עלולים להשתעמם ולהתייאש. לגבי עיסוי ורפלקסולוגיה: רפלקסולוגיה עזרה לי בעיקר בהרפיית מתחים אך לא מעבר לזה. עיסוי עדין גם כן יכול לעזור בהרפיית שרירים ובשיפור ההרגשה לזמן קצר, אך שוב-לא מעבר לזה. בשיטת פלדנקרייז תלמדי להיות מודעת לגופך,ולשכלל את היכולת הגופנית והתנועתית שלך. אם תרצי פרטים נוספים אשמח לענות.

ayelet102

New member
היי

אני עשיתי מסג ורפלקסולוגיה שזה מאוד כאב לי בגדול לאחר הטיפול הרגשתי שכל הגוף שורף והיו לי כאבים חזקים השיפור לדעתי מגיע רק לאחר מס' ימים אני אישית מעדיפה מסג עדין מאוד ובכך גם ניתן טיפה להנות ממנו

אין כמו רפלקסולוגיה

בשבילי לפחות. פעם בשבוע אני זוכה להרגע קצת. זה באמת עוזר לי, גם אם זו רק הקלה זמנית (ההקלה לא נמשכת ימים, מקסימום עד היום למחרת), אבל ככל שעובר הזמן אני מרגישה שההשפעה נמשכת יותר זמן. התחלתי גם עיסויים, וגם הם עוזרים באותו אופן. מה שכן, חשוב להזהר גם עם רפלקסולוגיה מהתגובות שיכולות להיות לגוף שלך. בטיפול האחרון שלי ביום שני המטפלת התמקדה באזור האף ומערכות הנשימה, ועד עכשיו אני מתמודדת עם שאריות של התקף אלרגיה אכזרי במיוחד. אם את מאיזור חברה-קיסריה במקרה, אני יכולה להמליץ לך על מטפלת.

למעלה