רפלוקס

• פותח הנושא varui
  • פורסם בתאריך

varui

New member
רפלוקס

מי זה כבר כמה שנים אני סובל מצרבות וגם רפלוקס וגם יש לי כאבי בטן חזיקים כניראה ניגרמים לפני שנתיים אני ניכנסתי למערכת צבאית מאזה גיוס שלי אני רואה החמרה במצב אבל מה הצבא רק לפני כמה חודשיים החליט להעיקר בזה דרך לפני כמה זמן אני הייתי אצל רופא אא"ג הוא ראה דרך גרון יש לי רפלוקס חזק מאוד הוא כתב את זה לרופא יחידה שלי והוא נתן לי טיפול (בלוסק) אבל זה לא עוזר לרפלוקס אלא עוצר רק את צרבות אחרי בדיקה של אא"ג אני הייתי אצל גסטרו צבאי הוא שמע את הסיפור שלי הוא החליטה את הבעיה והוא נתן לי טיפול קבוע (בלוסק) אחרי שרופא יחידה שלי ראה את זה הוא שלח אות לוועדה רופואית הם קבעו לי סעיף וגם טיפול עכשיו אני רוצה לדעת האם כזה דבר אפשר לקבוע כך סתם רק אא"ג בדקה אותי והוא נתן את חוות דעת שלו וגסטרו אפילו לא בדקה אותי אלא שאלה אותי כמה שאלות וזהו תודה ושבת שלום

varui

New member
עוד

אני גם הייתי אצל דיאטנית שלי והיא נתנה לי רשימה מה אני לא אמור לאכול יש שם הרבה דברים כמו מטוגן שרוף שומן ועוד הרבה

גסטרו ואאג

התשובה חיובית רק אם יש אנמיה ירידת משקל ועוד מספר תלונות מקובל לבדוק אם לא השאלות מספקות

varui

New member
פרופי

קודם כל תודה על התשובה מהירה שלך אלי אבל אני לא הבנתי אותך את הבעיה שאני הזכרתי פה היא כבר קיימת כבר כמה שנים פשוט שאני ניכנסתי למערכת צבאית היא החריפה 1. אין לי אנמיה 2. אין לי ירידה במישקל

למעלה