רפי רפש

• פותח הנושא tvguy
  • פורסם בתאריך

tvguy

New member
רפי רפש

מאיפה היתה לקשת החוצפה לעשות פרומואים ולכתוב: יהיה מעניין ישבתי אתמול וראיתי מתחילה ועד כמעט סוף אך ורק בגלל שאני חייב להביע חוות דעת כאן אני מבטיח לכם ולעצמי: זה לא יקרה יותר אין שום סיכוי שבעולם שאני אבזבז עוד 5 דקות על הזוועה. זה פשוט תת רמה של תוכנית לא מצחיק, לא משעשע, לא מעניין, לא מחדש את האייטם של הגבר מכה, הם סחבו כמעט רבע שעה קצת טעימה בהתחלה, הרבה טעימה באמצע ואח``כ את הכל מהתחלה ועד הסוף. זה היה פשוט בזבוז זמן כדי לחפות על תוכנית ריקה ודלה. ממתי עושים פרומואים בתוך הסידרה???? מקסימום שנותנים זה משפט לפני הפרסומות כדי לשמור על מתח ורייטינג? ומילה אחת קטנה על רפי רשף: אני יודע שאני הולך לקומם עלי רבים מאוד: רפי רשף הוא האיש הכי לא מוכשר בטלוויזיה. אולי ברדיו הוא היה טוב ( נכון לעכשיו בגל``צ) הוא לא כריזמטי, הוא לא מי יודע מה חכם ( ע``ע יאיר לפיד) הוא לא מצחיק, יש לו אינטונציה שמסוגלת להרדים היפראקטיביים הוא לא יפה הוא לא כלום וגם זה יותר מידי. אגב האולפן שלו מזכיר לי את אולפני ערוץ 1 , אפילו לנגר שעשה את השולחן הייתי מוריד את האצבעות.

alterego

New member
ספי ריבלין

היחיד שאיכשהו הציל את המצב היה ספי למרות שגם הוא ( מצטער אבל..) כבר הופך להיות לא רלוונטי

yonatan

New member
שלום רפי

חופשי זבל תגיד טיוי בכלל הפרומואים של קשת, הם עשו עיצוב חדש כתגובה לרשת שיחקו אותה עיצוב סטילל אינטרנט. לא לימדו אותם שלבן למעלה ולמטה עושה עמוד חיוור? זה הורג את החיות. רשת לעומת זאת, שינו תדמית בצורה גאונית, התכלת המקסים הזה עם השילוב של הלוגו החדש והפרומואים בהשתתפות הכוכבים היו טובים לאללה. לפיד והמחשב, שילון פותר תשבץ ומפיל עציץ, ניסים משעל, הכדורגל, טירונות-היה שינוי מרעננן.

tvguy

New member
יותר ממסכים

השבוע פגשתי לאיזה שיחה בנושא פרוייקט משותף את המנהל הקריאטיבי שהוביל את השינוי של רשת: שמו איתן בר-טל הבן אדם פשוט מוכשר בצורה שלא תיאמן, התעשייה פשוט מצדיעה לו על רשת.

Kai.Kai

New member
רף רף, תחדש לי...

טיויגיא יקירי... אני לא ראיתי את התוכנית ואתה יכול להיות בטוח שאני גם לא אראה.. מה אתה אומר?? אני מתחיל ללמוד מהטעויות שלך!! בקשר לרשף ה``איש`` גם אני חושב שהוא כבר עשה את שלו.. יכול פשוט להיות שהיה לקשת איזה ``כסא ריק``, שולחן דלוח ובעיקר איזה חור בלו``ז והם החליטו לדחוף אותו לשם. מצד שני, רפי רשף פונה לסוג אוכלוסיה שונה ממני וממך. סוג של אוכלוסיה יותר בוגר ובעיקר יותר משועמם - כאלו שאין להם על מה לבזבז את זמנם ורשף הוא הנוסחה הבדוקה להם. בשורה התחתונה: אין למה לצפות בתוכניות האלו, הם מלחתחילה לא באו בכדי לחדש ותהיה בטוח שאם הם כן היו, אז לא רשף היה המועמד להגשתם. נ.ב. גם אני חושב שהוא היה מעולה ב``נכון לעכשיו``).

למעלה