רפי כהן

sk8 rules

New member
רפי כהן

ש למישהו פה מושג למה רפי כהן לא משחק??? זה לא שהוא שחקן לא טוב הוא מצויין ושום לא נותן לו בכלל דקות בליגה..

v rossi

New member
זה ידוע...

רפי באמת מוכיח את עצמו בתקופה האחרונה (אולי אפילו יותר מיעקובו). אבל יש שיקולים מקצועיים שאותם מחליט המאמן. לך תדע מה הולך באימונים? או תנסה להסתכל על העבודה הכוללת של השחקן. לא רק הבקעת שערים אלא גם לחץ, מיקום נכון, כושר גופני, מלחמה...

דווקא היה לו פיתחה טובה../images/Emo60.gif

נגד בלשינה אבל אז יעקובו בא לחיפה נגד שטרום גראץ ומאז במקום של כהן הלך לאנגליה(לדרבי) אבל רפי כהן יתן את מה שצריך כמו כול עונה בסוף

רפי כהן שחקן גדול

לדעתי הוא צריך לשחק אבל שאני חושב במקום מי הוא ישחק לא עולה לי רעיונות

זִיגזַג

New member
זאת בדיוק הסיבה... ../images/Emo66.gif

שרפי כהן במגעים עם מ.ס. אשדוד.. ולכל אלו שיטילו ספק.. אז אני אומר את הדברים בוודאות!.. זה עדיין לא יצא לתקשורת, אולם מתוך הכרות אישית עם ג´קי בן זקן (אני אשדודי) אני יכול להגיד לכם שדברים אלו נאמרו לי על ידו.. כמובן ששום דבר לא סגור עדיין.. אגב, רפי כהן אכן חלוץ גדול!!!.. אבל אי אפשר להאשים את שום.. אל תשכחו מי כן משחק!.. יעקובו, ויניב קטן (שהוא החלוץ מספר 1 בארץ! יותר טוב מיעקובו אפילו).. כה שאני יכול להבין את ה"צרות הטובות" של יצחק שום! שיהיה בהצלחה מחר לירוקים נגד מכבי פ"ת.. זיג

TakTik

New member
אם רפי כהן עוזב השנה אז הוא דיי טמב

ל זה ידוע שאיגביני עוזב השנה ויש סיכוי שגם קטן ויש לו סיכוי מצויין לתפוס מקום בהרכב

אם כבר מדברים על טמבלים../images/Emo60.gif

יעקובו היה טמבל אם הוא יעזוב כי אם הוא ישאר הוא יצבור ניסיון טוב בגביע אופ´´א אם עוזב לכול קבוצה אחרת אין לו אירופה וחוץ מי זה שישאר במדינה עוד עונה אחת (אמן אמן אמן)

sk8 rules

New member
זה נכון!!!!

זה נכון שלחיפה יש חלוצים טובים כמו יעקובו וקטן אבל עדיין שום עושה חילופים והוא מכניס את ישראלביץ סביליה אלמושנינו ורק את רפי כהן לא

v rossi

New member
זה נכון אבל לא קשור

ישראלביץ´ ואלמושנינו לא חלוצים. בקשר לסביליה אני לא מאמין ששומי באמת מאמין בוא. הוא מכניס אותו לדקות האחרונות או בשביל להעביר זמן ולנצל את שלושת החילופים, או בגלל שהוא יודע ששחקן ברמה שלו לא אמור להתייבש על הספסל כל העונה...

O n y X

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ורק מקודם דיברנו שהוא רוצה לעבור לקבוצה אחרת ...

אם כבר שירשור על שחקנים../images/Emo60.gif

אני רוצה שנדבר על שחקן שאני מאוד אוהב מיכאל זנברג ולפי דעתי הוא מסתדר טוב מאוד במכבי חיפה במיוחד אחרי שחששתי שיקרה לו מה שקרה למנור חסן אה וגם יש לקהל שיר עידוד עליו יפה מאוד

v rossi

New member
מת עליו!!!

כמו שאמרת הוא השתלב מצוין! שחקן ירוק לכל דבר! ומי שרוצה לשמוע את השיר החדש של זנדברג: כאן

למעלה