רפידות...

רפידות...

שלום, יש לי מעצורים מכניים של הייז, והם עוצרים לא מי יודע מה... השאלה שלי היא האם צריך להחליף רפידות, או שיש דרך אחרת לשפר את העצירה? אגב, במה עוזר לשרוף רפידות? ואם זה אכן עוזר, איך עושים את זה? תודה מראש!! גיא

OR TSD

New member
הבעיה יכולה לנבוע מהרבה סיבות....

ברקסים מכאניים כברירת מחדל, לא עוצרים משהו (חוץ מAVID) במקרה שלך הבעיות עלולות לנבוע כתוצאה משמן שהגיע לרפידות או לרוטור עצמו, חוסר מתיכה של הכבל או כיוון לא נכון של הרפידה הסטאטית. הייתי ממליץ לך לגשת עם זה לחנות. אם אתה בכל זאת רוצה להתעסק עם זה, אז זה הולך ככה. את הכבל מותחים בעזרת מתיחה ראשונית מהקאליפר(אלן 5) ומתיחה עדינה מהידית ברקס. את המרחק של הרפיד הסטאטית ניתן לקבוע גם בעזרת אלן 5 מצד ימין. לא לשכוח לשחרר את הבורג אבטחה של הרפידה הסטאטית. בהצלחה

andnem

New member
יש לי מעצורים חייז מכניים

לפעמים, עקב שחיקת הרפידות, נוצר מצב שהקליפר מגיע עד הסוף המהלך לפני שהרפידות תופסות את הרוטור. במצב כזה כל כיוון נפרד לא יעזור, צריך גם למרכז את הקליפר וגם לכוון מתיחת הכבל והרפידה הפאסיבית. תבדוק, אם, כשאתה לוחץ חזק על הידית,זרוע של הקליפר נוגעת במוביל שדרכו עובר הכבל. אם זה מה שקורה, יש לכוון את המעצור. אבל קודם תבדוק,אז אפשר יהיה לתת עצה יותר מפורטת.

למעלה