רפידות הנקה

moroded

New member
יש דליפה

גם בזמן המקלחת, אבל הכי מעצבן זה שאחרי שמסיימים להתנגב ואחרי ששמים כבר קרם גוף מתחילה הדליפה, אני מוצאת עצמי במירוץ בין הקרם גוף לחזייה עם הרפידות, אבל גם עם זה נסתדר, קטן עלינו!

moroded

New member
רפידות הנקה

לכל הבנות בפורום שלום! הייתי מעוניינת לדעת על אילו רפידות אתן ממליצות. ניסיתי את של שילב, ג'ונסון אך מצאתי עצמי מחליפה כל שעה-שעתיים. השתמשתי הרבה זמן ברפידות של לייף, אך לפי דעתי שינו לאחרונה את המבנה כי אני מחליפה כל שעה ואצלי אין שינוי בכמויות החלב. תנו דעתכן בנושא.

SheeraGSilver

New member
לא מוכר אבל...../images/Emo91.gif

אני השתמשתי ברפידות של גונסון לא התלהבתי... היום אני משתמשת ברפידות של מקרו, הן טובות וזולות יש 20 בקופסא והן פשוט מומלצות בחום... לשאול על רשת מקרו או רשת מור, יש בחולון ת"א, פתח תקווה ועוד.

המצלה

לאחר מספר ניסיונות שונים מצאתי שהרפידות של לייף הכי טובות... כדאי לך לנסות שוב!

ponchi

New member
אם כבר מדברים על רפידות,

אני מניקה חודשיים, ובחודשיים האלה לא הורדתי את החזיה למעט בזמן המקלחת. האם מגיע שלב שאפשר לישון בלילה בלי חזיה? או שכל הזמן ממשיך לנזול חלב? מה אומרות המנוסות?

sagitlaleche

New member
ואם כבר מדברים על חזיה... ../images/Emo20.gif

ראשית, יש למדלה ולעוד חברות רפידות רב פעמיות לחזיה. אפשר להסתפק בשלושה זוגות, לכבס ולהשתמש שוב ושוב. אם הן עשויות מחומרים טובים הן יכולות להספיק לכמה ילדים. לגבי חזיה, כדאי מאוד להוריד את החזיה מדי פעם ואם אפשר (אני מבינה שמדובר כאן על נזילות חלב ולא על נוחות) להסתובב כמה שיותר ללא חזיה בכלל. כשההנקה מתאזנת, ההיצע מתאים לביקוש, החלב מפסיק להשפריץ. זה אומר שצריך להיענות לצרכיו של התינוק וכשהוא מבקש לתת לו ולא למתוח ולמתוח אותו... אם את משתמשת בחזיה רק כדי להחזיק את הרפידות עדיף להשתמש מדי פעם בגופיה צמודה אבל לא לוחצת (נגיד גוזיה או חזית גופיה) או להשתמש בפלסטרים כדי לחבר את הרפידות לשד.

SheeraGSilver

New member
אני לא ישנתי בלילה ...

עם חזיה שמתי חיתול בד מקופל פעמיים מתחת לחולצה בדרך כלל היה בסדר רק במקרים בודדים החיתול ברח אז החולצה נרטבה... אבל באמת הרפידות של מקרו מומלצות מאד...

AUR1

New member
חזיה - לשגית

אני כבר 8 חודשים לא מורידה את חזית ההנקה לא ביום ולא בלילה. רק במקלחת. הבנתי שבזמן הנקה השדיים זקוקים לתמיכה ואין להוריד חזיה. ועוד משהו שמעתי שאין ללבוש חזיות עם ברזלים. האם זה נכון?

sagitlaleche

New member
חזיה בהנקה ../images/Emo20.gif

לבישת חזיה אינה חובה. אם נוח לך, יופי. אם לא, וותרי. כל אחת מרגישה אחרת בחזיה, אבל זה לא חובה, נהפוך הוא, ללא חזיה אין לחץ על צינוריות החלב היוצאות מאזור בתי השחי וזהו מצב עדיף. בכל מקרה, חזיה עם ברזלים אינה מומלצת מכיוון שהיא עלולה ללחוץ על צינוריות החלב כפי שכתבתי, דבר שעלול לגרום לצינוריות סתומות וגודשים מיותרים.

עכשיו התחלתי לדאוג (פולניה שכמותי)

כי ממש לא נוח לי בלי. מעקצץ וכבד והפטמות רגישות משהו. אז אני עם תמיד. יום ולילה. אבל זו חזיה בכלל בלי תפרים. של איב, שאין להשיג יותר (וככה היא גם נראית) כי כל היתר באמת עשו שמות. כמה קריטי לישון בלי? וסליחה על ההסטריה המשתמעת...

לא קריטי אבל

סתם באופן אישי נשמע לי לא נח. לפי מה שכתבת את הולכת עם חזייה נוחה לא לוחצת ובלי ברזלים אז בעיה אין כאן. (אין צורך להעיר את הפולניה הרדומה שבך...)
אבל טיפ קטן מהניסיון שלי: (הנטול חזיות לחלוטין אגב) כדי לא להרגיש כבדות או רגישות וכדי להרגיש נח ונעים - הייתי הולכת עם גופיית לייקרה צמודה מתחת לחולצה (יש לי מלאי של עשרות כאלה בכמה צבעים). ככה זה גם מונע חיכוך מיותר עם החולצה (או סוודר או מה שלא יהיה), וגם שומר על הכל קרוב ו"ארוז". פור יור אינפורמיישן דיר

moroded

New member
לאמא של תום

אני מניקה כבר קרוב לשבעה חודשים ועדיין יש לי דליפות, יש מצב שזה לא תקין? אם הייתי ישנה ללא חזיה בלילה, סביר להניח שעד הבוקר כל הבית יהיה מוצף!!! וכל זה למרות שהקטן שלי יונק כל שעה בלילה.

למעלה