רפוש.. דחוף.. למה אני לא מצליח להכנס ל i-wap אתה מכיר את הבעיה??
ר רפוש rafush New member 5/3/04 #2 אי וואפ גדולים מהחיים... תוך כמה שעות שהאתר שלהם יחזור תוכל לשלוח הודעות sms בחינם ליעדי סלקום ופלאפון.
אי וואפ גדולים מהחיים... תוך כמה שעות שהאתר שלהם יחזור תוכל לשלוח הודעות sms בחינם ליעדי סלקום ופלאפון.
ר רפוש rafush New member 5/3/04 #4 לא לאורנג`... מכיוון שאי וואפ ישלחו את זה דרך האי סי קיו, ואורנג` לא עובד דרך האי סי קיו.
נ נייעס New member 5/3/04 #5 אוי איזה פיספוס חשבתי כבר איך אני חוסך כל יום 28 אג, כפול 25. חבל, יש פתרון לזה או שזה אבוד?
ר רולי NO 1 New member 5/3/04 #6 מה זאת אומרת? גם שיש לי קו אורנג` אני יכול לשלוח דרכם לסלקום ופלאפון? ואפשר להכנס אליהם גם ממכשיר לא צבעוני כמו 8310?
מה זאת אומרת? גם שיש לי קו אורנג` אני יכול לשלוח דרכם לסלקום ופלאפון? ואפשר להכנס אליהם גם ממכשיר לא צבעוני כמו 8310?
ר רפוש rafush New member 5/3/04 #7 תשמע באורנג... יש לך את *487 שאתה מתקשר לשם ואתה מקבל הודעות אס אם אס ב 9 אגורות לכל יעדי אורנג, דרך אגב המבצע כבר כמה חודשים והוא אמור להיגמר עוד חודשיים בערך.
תשמע באורנג... יש לך את *487 שאתה מתקשר לשם ואתה מקבל הודעות אס אם אס ב 9 אגורות לכל יעדי אורנג, דרך אגב המבצע כבר כמה חודשים והוא אמור להיגמר עוד חודשיים בערך.