רפורמה בקול ישראל

AVIV80

New member
רפורמה בקול ישראל

לדעתי צריך לעשות רפורמה בקול ישראל האיכות של השידורים מתחיל לרדת לדעתי צריך דם קצת צעיר בשידורי קול ישראל וגם הגיע הזמן להביא פנים חדשות לרדיו וגם לנסות לשדרג את השידורים ואיכות השידורים להתחיל לשים קצת מוסיקה אם לא יהיה שינוי תחנת קול ישראל תמריא ותמשיך להיות באחוזי האזנה נמוכים

קול ישראל צריך להחליט מה הוא בדיוק

אוסף לא ברור של תחנות או אוסף תחנות עם כיוון מסויים. כיום מדובר בבליל של תחנות שצמח בלי שום תכנון ובלי שום יד מכוונת. את דעתי על התחנות שאמור להיות שם כבר אמרתי מזמן: תחנת חדשות ממלכתית. תחנה של מוזיקה ישראלית עם דגש על אומנים חדשים (את המוכרים שהרדיו המסחרי ינגן). ותחנות מוזיקה שינגנו את כל מה שהרדיו המסחרי לא מעז לגעת בו. זה לא יביא לעליה ברייטינג. אולי בדיוק להפך. אבל זו בדיוק ה-מטרה בהא הידיעה של השידור הממלכתי. פרסומות צריך להעיף משם לחלוטין (ויסלחו לי שפ"ם). השידורים צריכים להתבסס על תקציב מהמדינה עם גיבוי של חסויות בלבד. וכן, אני יודע שהתכנית שלי לא ריאלית. וכן, אני יודע שבמדינה שלנו בחיים לא מחליטים שום דבר אלא מקסימום מקימים עוד ועידה שתברבר עוד קצת ותוציא מסקנות שלא יצא מהם כלום. אבל לחלום מותר ופורום רדיו זה המקום לחלום, לא?

למעלה