רויטל, אנא ממך....
קודם מילה לרויטל. אני מבינה שאת תומכת נלהבת של הרפואה האלטרנטיבית, אבל אפילו לך זה כנראה לא עזר לגמרי שכסבלת מפעילות יתר. אז לפני שאדם עבר בירור מסודר לבעיה שהיא אולי בעלת רקע אורגני, עשי לי טובה ואל תציעי לכולם לפנות לרפואה אלטרנטיבית. לי, אין בעיה עם רפואה אלטרנטיבית במצבים כרוניים שאינם מסכני חיים ולשגביהם אין לרפואה הקונבנציונלית מענה. אבל גבר צעיר שלפתע החל לסבול מבעיות זקפה וסובל אולי מירידה בטסטוסטרון, עלולה להיות בעיה אורגנית משמעותית שאם תוזנח עלולה להביא לאסון. אז אנא ממך... אני בטוחה שיש פורומים רק של עידן חדש ורפואה אלטרנטיבית, אבל כפי שאת רופאה, אנשים (כולל את) פונים לפורום של רפואה רגילה והם מצפים להתיחסות במסגרת הזו. וכעת לשירה. ראשית נושא הפרולקטין.עליה של פרולקטין מביאה בשני המינים לשיבוש של המערכת ההורמונלית של הרביה. אצל גברים, אחד הביטויים הראשוניים הוא ירידה בחשק המיני והפרעות בתפקוד המיני. לבעלך אין פרולקטין גבוה, אבל האם נבדק טסטוסטרון? והבנתי שלאחר הקושי הראשוני, הוא מסוגל להשיג זקפה. את גם אמרת שהוא מתגלח לעיתים יותר נדירות. אבל מה עם החשק, האם יש ירידה בזה? בכל אופן אם לא נבדק הטסטוסטרון, יש לבדוק אותו ויש לדאוג גם לבדיקת LH ו-FSH.