רפובליקת

רפובליקת ../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif

דנדשית, אין לך מה לדאוג. השופינג מחכה לך. בארצנו הקטנטונת, למודת הסופה והסער, זקיפות קומה... היא נושא השנוי במחלוקת, ואת החינוך... עדיף בכלל לא להזכיר.

../images/Emo9.gifכאילו, זה לא היה ברור ../images/Emo9.gif???

היה ברור כשמש שהוא יתקפל בסוף, כי זה מה שקורה כשעובדים בלי לחשוב קודם. אני האמת לא דאגתי, אפילו אמרתי לגרוש לא לבטל את הנופש לילדים כי זה לא יקרה השנה, בכל מקרה, 26/8 או 1/9, אני בשופינג בנ"י (וגם כמה אתרים כדי שלא יגידו שאני רדודה

אני מסתפק במועט...

ביפן הוא היה עושה חראקירי. כאן שיתפטר. ...למרות שהרקע שלו בחינוך אדיר. הצליח לתפוס כותרות רק שאפילו בכירי יועציו לא העלו על דעתם שאלו יהיו כותרות שליליות. אגב חופשים - אני הייתי מושך את שנת הלימודים עוד חודש ויוצא לחופש ארוך החל מ-1/8 ועד אחרי החגים.

הוא תלמיד מצטיין !!!

למד ממורו ורבו, בנימין נתניהו, את אמנות הזיגזוג. בקצב הלמידה שלו, הוא עוד יהיה פעם ראש ממשלה.

../images/Emo45.gif

ותכפיל את זה בשתי מאות בשם כל חברי וחברותי המורים לדורותיהם...(אלה שאני מכירה בכל שנותי במערכת...) רק חבל שאפחד לא מקשיב לנו.

עקום

כל התהליך - של קבלת ההחלטה, ושל האחורה פנה ... אבל לזכותו יאמר - שהוא עשה את האחורה פנה שזה גם משהו מקווה שלמד לקח :)

צעד

קדימה שניים אחורה סקובידו!!! גם ככה כל המערכת הזו נראית כמו גן ילדים אחד גדול . . .

אילו רק השרים

לפני שמתיישבים בכורסה, היו יוצאים לקורס ניהול בסיסי (3 ימים נאמר - שלא להעיק להם על האינטלקט) כל כך הרבה שטויות היו נמנעות ... מעניין מה יבוא קודם .. זה או שלום עולמי :) חג שמייח

למה רק השרים?

הם וגם ראשי ממשלה נוהגים ככה. מרטיבים את האצבע ובודקים לאן נושבת הרוח. מהלכים כמו פחדנים על ביצים,פועלים באיחור ורק לפי סקרי דעת קהל. מנסים להנות ולהתנשא על על גלי הקונצנזוס. במקום ליזום,לשנות,לשפר את הטעון תיקון.בקיצור,להוביל ולהנהיג. כמו שאמר הזקן בזמנו : "אני עושה מה שטוב לעם.לא מה שהעם רוצה.". אבל זה היה טוב לדור הנפילים. היום מחליטים ופועלים לפי התוצאות של מינה צמח. תסתכלו עליה ותבינו למה המדינה ניראית כפי שהיא ניראית.

חחח

אני יכול לומר לך ממקום אישי, שניסיתי להביא את המשפט של הזקן למימוש .. לעם, לוקח כמה שנים טובות ללמוד להעריך .. וכשאתה צריך להיבחר, אתה לא יכול למרבה הצער להיבחר על הטיקט הזה, כשיש מי שמציע מנגד את מה שהעם רוצה לשמוע .. מילכוד שכזה :) אני ויתרתי

למעלה