רפואת שניים

Carla12

New member
מבינה..

טוב אני מקווה שיתפנו כמה מקומות ויתמזל מזלך ותהיה הראשון בין המוזמנים החדשים.. אני לא חושבת שעשית לא בסדר , אולי היו הרבה אנשים שהפציצו והלך להם כל כך מצויין..זה הכל תגיד, למה נרשמת חוץ מרפו"ש, אם מותר לי לשאול ?

Carla12

New member
הממוצע היה

4 נגיעות , משהו כזה.. בקושי ראיתי שיש בצד את הממוצע ועוד כמה דברים , לא הייתי כל כך רצינית לגבי המבחן וסיימתי כל כך מהר..

epsilon1

New member
4 זה טוב מאוד..

לי היה 5 עם זמן ממוצע של 1:50 או 2 דקות לא זוכר בדיוק...ובלי טעויות בתרגילי חשבון.

Carla12

New member
אני לא זוכרת

את ממוצע הזמן , אבל זוכרת שכן טעיתי בחישוב
הייתי מתבלבלת לפעמים בהקלדה.. במקום 87 הייתי מקלידה 78
אני רואה שהלך לך טוב גם..מוזר.. :-\

epsilon1

New member
יכול להיות שבגלל שבהתחלה היה לי

גרוע..יעני התחלתי מ16 נגיעות אחרי 12 ו-10..ואז כל השאר בין 1 ל3 עד שהתרגלתי לזה..או שהכל בכלל בגלל השאלון, למרות שאת הרוב השאלות שם עניתי כמו שהם רוצים..

Carla12

New member
את האמת

שלא היה סיבוב בו נגעתי 16 פעמים במסגרת.. בהתחלה הלך לי בסדר גמור ולפעמים לא נגעתי אף פעם, אומנם בסוף נמאס לי מכל המשחק והתחלתי להניע את הכוונת במהירות והיו לי הרבה נגיעות.. אני אומרת לך שוב , אני לא חושבת שעשית לא בסדר או שהלך לך גרוע אפילו עם השאלון , הכל יחסי.. אולי יש כמה שהצליחו לענות יותר טוב או שהלך להם מבחן מצויין.. אולי אתה לא רחוק מלהיות ברשימת המוזמנים. אני רואה שזמן ההמתנה שלך ארך הרבה, ואתה חייב להתאזר בסבלנות גם עכשיו ולקוות שבקרוב יזמינו גם אותך

Carla12

New member
../images/Emo9.gif

כן כן ! מקסימום שנה הבאה ואלי גם אני אצטרך להגיש מועמדות בשנה הבאה

derwansin

New member
הלך יותר טוב, אבל השאלון על הפנים

היתה לי בממוצע נגיעה אחת לסיבוב עם זמן ממוצע של 1:53, וגם איזה 2 טעויות חשבון (בהקלדה). בכל אופן, לא התכוננתי יותר מדי לשאלות בשאלון. לא הסתרתי מהם שהעדיפות הראשונה שלי היא רפואה, אז אולי ויתרו עלי, לא יודע... אבל אני אשאל מחר בכל מקרה. נו טוב, לפחות ככה יש עוד מקום למי שבאמת רוצה רפו"ש בעדיפות ראשונה... שיהיה בהצלחה בראיון לכל מי שהולך, ולמי שלא, לא לדאוג. זה עוד יגיע!

ביש5

New member
חטפתי עצבים - לCARLA12

נו באמת מתי יתקשרו ? אני מתחיל לפחד מאיפה יצאו בזה שהם מצלצלים לטלפונים . אבא שלי עצבן אותי כשהתקשר מטלפון חסום !!כל פעם שהפלפון מצלצל הלב שלי פועם במהירות רבה ....איזה שלישי הראיון שלך ה25 ליולי או ה1 לאוגוסט? והאם את יודעת אם יש תקופה שבה הם יתקשרו אני מתכוון עד מתי הם ימשיכו להתקשר? רק שלא יעשו כמו באר שבע

Carla12

New member
ואיי..

שלום לך , את האמת שלא הספקתי לשאול אותה כי היא אמרה שהיא צריכה לנתק ואם ארצה לשאול משהו עליי להתקשר לפקולטה. הראיון יתקיים ביום שלישי הקרוב , יעני מחרתיים ! ואני לא יודעת עד מתי ימשיכו להתקשר :( סליחה.. אם יש לך את הטלפון שלהם אני יכולה להתקשר ולברר. או שתתקשר אתה, אולי תוכל לקבל תשובה בקשר למצב שלך ! מקווה שיתקשרו הכי מוקדם שיש :)

leviatam

New member
על איזה שאלון אתם מדברים?

איזה שאלונים היו לרפוא"ש? , מי שעשה מירק"מ / שנה שעברה - ביצע את השאלון הזה?

Carla12

New member
אני עשיתי מרק"מ השנה

ולא זומנתי לבצע את השאלון של רפו"ש . עשיתי רק את המבחן המנואלי .

למעלה