רפואת שיניים

vadim88d

New member
רפואת שיניים

ע"פ הברויות+פסיכומטרי- השנה אני לא יכול להתקבל לרפואה (אני מועמד לעתודה), אבל כן יכול להתקבל לרפואת שיניים. הבעיה היא שאני תמיד חלמתי להיות רופא, אבל מצד שני אני לא ממש מכיר את מקצוע רפואת השיניים, והדבר הבולט שסיפרו לי עליו, שנבדל מרפואה כללית זה על המשכורת הנאה שאפשר לעשות. אז אשמח לקבל ממישהו פרטים על ההתמחויות והעיסוק של המקצוע הזה. ושאלה נוספת היא האם אפשר לעבור מרפואת שיניים לרפואה כללית-אם כן מה אני יצטרך לעשות?

לעבור- ניתן, בעתודה - בחיים לא.

תראה, אני כן ממליץ בחום על המסלול, אם אתה רואה את עצמך מסיים רפואת שיניים ועובד במקצוע. אם לא, פשוט תתגייס ותנסה לצאת מהשירות לעתודה רפואית, או לחילופין המתן לסיום השירות ונסה כמועמד רגיל. מי שמתחיל את המקצוע בעתודה יסיים אותו בה (או לא יסיים כלל), אך לעולם לא יאושר מעבר לרפואת שיניים, קח את זה בחשבון. בקשר להתמחויות יש הרבה חומר על זה בפורום מקצועות הרפואה י-ם, תריך חיפוש. בהצלחה

vadim88d

New member
הבעיה היא

שאני לא ממש מכיר את המקצוע של רפואת שיניים. אולם הייתי כמה פעמים אצל רופא שיניים בחיים שלי-אבל אני בטוח שהמקצוע אינו סובב סביב לעשות סתימה. את הרפואה אני מכיר קצת יותר טוב-שכן גם למדתי אותה (מבואות), גם התנדבתי במד"א, וגם נוהג לקרוא להתעדכן מעולם הרפואה-מה שאי אפשר להגיד על רפואת שיניים... ולכן אשמח לקבל הצעות או עזרה להתמודד עם הדילמה הזאת..

למעלה