רפואת קוואנטים

• פותח הנושא nas2
  • פורסם בתאריך

nas2

New member
רפואת קוואנטים

שלום רב, אמא שלי חולה באי ספיקת כליות כבר כמה שנים והיא מסרבת להתחיל טיפולי דיאליזה בצורה סדירה... היום היא נפגשה עם איזה בן אדם וקיבלה מכשיר שמקרין לייזר או קרינה או שקר כל שהוא. מדובר בחברת מדיקל קוואנט בע"מ לי אישית כל הסיפור נראה מצוץ מהאצבע ואפילו יכול להזיק לה. חיפשתי באינטרנט חומר על הנושא אבל לא מצאתי משהוא שבאמת יש לו ביסוס(מחקר מדעי או משהוא) הבעיה היא שבמצב שלה היא נאחזת בכלל שבריר של תיקווה במקום לעשות טיפולי דיאליזה רציתי לשמוע עוד דעות על הנושא הזה , ואם יש לכם קישורים מעניינים אני אשמח לקבל. אני חייב לציין שאני דיי ספקן בכל הנושא של הרפואה האלטרנטיבית. תודה מראש נדב.

tomerit

New member
אין מטפל בר דעת שימליץ לא ללכת על דיאליזה

אומנם לא מכירה את שיטת הטיפול שאתה מדבר עליה אבל בכל מקרה, אם רופא קבע שהמצב מחייב דיאליזה לא צריך לשחק עם זה אלא להתחיל בטיפולים. לגבי הוכחות מדעיות לטיפולים ברפואה משלימה- זה תחום בעייתי. יש נושאים שכבר נחקרים (הרפואה הסינית לדוגמא) ויש תחומים שפחות נחקרים. בכל מקרה צריך לברר על איזה מכשיר מדובר כי כמו שלא לוקחים תרופה שלא מכירים צריך להבין על איזה מנגנון מדובר- מה מקרין על מה, מה זה אמור לעשות. בכל מקרה, גם לי זה נשמע משהו מוזר ואם האדם ההוא אמר לה שלא צריך דיאליזה זה היה מדליק אלי הרבה מאד נורות אדומות.

טאוֹ

New member
טיפול באי ספיקת כליות

נדב שלום, איני יודע האם אותו מכשיר מדובר הוא טרה-קוואנט או מכשיר אחר. באתר המכירות של וואלה ראיתי שמחירו של המכשיר הנ"ל קרוב ל-3000 ש"ח, ואני מאד מקווה שאמך אכן קיבלה אותו ולא שילמה עליו סכומים כאלה. המחיר הוא רק היבט בעייתי אחד, כמובן; ההיבט הבעייתי יותר הוא שלא מדובר בתחליף לטיפול. מעבר לכך המכשיר מתיימר לשכך כאבים (וגם לטפל בקוסמטיקה ואנטי אייג'ינג), ולא באי ספיקת כליות. אין לי ידע על המכשיר הספציפי הזה, אך באופן כללי יש להיזהר ממוצרים כאלה ואחרים משנה זהירות, בפרט אם ההמלצה לא באה מרופא מומחה אלא מסוכן שיווק של חברה כזאת או אחרת. אני יכול להבין את רצונה של אמך להימנע בכל מחיר מטיפולי דיאליזה, בהחלט לא מדובר בתענוג גדול. קשה לי יותר להבין מדוע היא מוכנה להיאחז בכל שביב של תקווה ולא לנסות טיפולים ברפואה משלימה. אי ספיקות כליות היא מחלה חמורה, מן הסתם אתה ואמך יודעים זאת כיוון שהיא סובלת מכך זה מספר שנים. לאור קיומם של מוצרים כאלה, וטיפולים הזויים על ידי חייזרים, קרני לייזר ואנרגיות של זיקוקי דינור, שאפשר לשמוע עליהם מדי פעם, אפשר להבין את הספקנות שלך. אך ייתכן שספקנותך מתבססת בחלקה גם על חוסר היכרות עם שיטות הטיפול הטובות שניתן לקבל. ישנם מטפלים מקצועיים ורציניים בשיטות כמו רפואה סינית, שיאצו ושיטות נוספות, שיכולים לסייע - לא בנסים ובנפלאות, אלא באמצעות ידע ונסיון מעמיקים. אתה מוזמן לעיין במאמר הבא, שנכתב על ידי פרופסור משה שטרנפלד: הטיפול בחולי אי-ספיקת כליות על ידי הרפואה הסינית בדיקור וצמחי מרפא אני מקווה שתמצאו את אחד או אחת מאותם מטפלים רציניים, ותסתייעו בהם. בהצלחה ורפואה שלמה.

למעלה