רפואה שלמה

דנהרחל

New member
רפואה שלמה

תקופה ארוכה אני מתכננת לכתוב לכן ולחלוק עמכן את סיפורי ואת ניסיוני, לצערי רק עבשיו התפנתי למרות החשיבות הרבה. אובחנתי לפני תשע שנים כחולת אנדו רמה 4, קצרה היריעה מלתאר את הסבל והכאב בשנים האלו ואני מניחה שחלקכן חוויתן זאת על בשרכם. ביום מן הימים אני אכתוב את כל השתלשלות העינינים אך כרגע חשוב לי מאוד לומר לכן שיש מזור לאנדו! אני מציעה מספר הצעות על סמך ניסוני האישי בלבד: 1 להרבות בתפילה במיוחד תהילים ולדבר ישירות בבהירות ובדיוק עם בורא עולם ( אינני דתיה אך חשוב שתדענה שהוא הרופא העליון) 2 אני ממליצה על אקופנטורה ומדגישה שיש לנסות טיפול במשך מספר חודשים כיוון שלוקח זמן עד שגופנו לומד באמצעות הדיקור כיצד לחזור למהלך תקין. משך שנים אני מטופלת והתוצאות מדברות בעד עצמן. המטפלת שלי מקבלת ברחובות אשה נפלאה ורבת ניסיון ברשותתה אתן לכן את הטלפון שמה לילי קונדריק 0544915913 3 אני ממליצה בחום רב עח פרופ דניאל זיידמן מדובר באדם אנושי רופא מנוסה מקצועי ובעל ידע רב בתחום לסיום אספר לבן שכיום אני בת 37 אמא לשתיים וכמעט שאיני סובלת מכאבים תודה לאל! אוהבת אתכן ומאחלת לכולכן רפואה שלמה אשמח לענות על כל שאלה. דנה

lilah696

New member
שמעתי על הפרופ'

שמעתי שהוא אחד הרופאים בתה"ש, מח' הפריות, עבר התמחות באנדו והוא אפילו הוציא ספר על בריאות האישה. ההסברים שלו שם ממש מובנים ועזרו לי להבין מה שהרופאים לא טרחו אפילו לנסות להסביר.

lee E

New member
אני באמת מנסה שלא להתעצבן

מההודעות האלו שמדי פעם צצות כאן, אבל לאור מה שעבר על זק השבוע באמת שלא בא לי להתאפק. אני מבינה את הצורך להתלות בכל מיני שיטות וודו למינהן כדי להפחית את רוע הגזירה אבל לבוא ולהמליץ על קריאה בתהילים, (ובאמת שיש לי כבוד לתהילים-אני אפילו מחזיקה תהילים בכל תיק וגם על מחזיק המפתחות שלי)..לבוא ולהמליץ על שיטות פסאדו לטיפול במחלה שהיא מ-ס-ו-כ-נ-ת בהחלט וגורמת לנזקים ק-ש-י-ם, זה באמת חסר אחריות ..ואני משתדלת להיות עדינה!! הכי מפחיד אותי שעוד מישהי באמת תחשוב שלא לטפל אלא ללכת להדליק נרות במקום לרופא!!!!! כבר בא לי לבכות כל פעם שאני קוראת את השטויות האלו וכבר לא איכפת לי אם נפגעים מהשתלחויות שלי!!! זה מסוכן!! ברור??? ממש מסוכן!!! יש כאן נשים שלא יוכלו להביא ילדים בגלל המחלה הזו!! יש כאן נשים שסובלות מכאבים קשים במשך רוב חייהן!! ויש כאן נשים שנכנסו כמה וכמה וכמה ( 7 אבל מי סופר..) פעמים לחדרי ניתוח במצבים מסכני חיים!!! אז לבוא ולהציע שאולי נקרא כמה דפים והכל יהיה בסדר??? ממש נמאס לי מזה.

ל י א ן 2

New member
../images/Emo45.gif

ליהי יקרה, חבל על העצבים....
רציתי לכתוב לא שווה התייחסות אבל מצד שני נכון וחשוב להתייחס להודעה כזו. יפה כתבת בריאות וכל טוב לכולנו

galim29

New member
דנה

זה נפלא שאת משתפת בתחושות הטובות ובניסיונך האישי אבל מדברייך משתמע שהטיפולים שאת מציעה הם תחליף לטיפול רפואי נכון ואני באמת לא מאמינה ולא חושבת שזה נכון לכתוב את זה בצורה כזו בפורום. יש נשים שייקחו את דברייך פשוטו כמשמעו וירוצו לעשות דיקור במקום לא להזניח את הטיפול הרפואי ואלי אחרי שירגישו טוב לצד טיפול רפואי הולם. אני מאמינה שאמרת מכוונה טובה את מה שאמרת ובמטרה לעשות טוב לבנות הפורום אבל צריך להיזהר באיך שכותבים את הדברים כי אנחנו לא רופאות ולא מטפלות.

שמחה שהתפנית - עדיף מאוחר מאשר..

טוב לדעת שיש מזור לאנדו' כי לא ידענו, כולנו אגב. ת'אמת עייפתי מלהתייחס לכל מיני הודעות שנכתבות פעם ב.. בעלות תוכן כמעט זהה, מאחלת לך כל טוב ורוצה להדגיש כי כל ההמלצות שנכתבות כאן לעיתים נכתבות על דעתן של הכותבות בלבד שלרוב אינן מוכרות כאן בבית.. אשר מגיחות להבזק של רגע עם סיפור ההצלחה שלהן. אני שמחה מאד בשמחתך הרבה, שמחה שאינך סובלת מכל מיחוש ומאחלת לך רק טוב.

galias3

New member
I don't understand your attitude girls

The forum is here to serve ALL women suffering from Endometriosis, either religious or secular or any other difference between us, we all have one thing in commom which is the Endo. Therfore, I don't understand why you guys getting angry from someone who is sharing what helped her.... It is very subjective and none of us has exclusivity on the truth. We all have our own truth, though. Dana didn't say she is not getting treated, she mentioned Prof. Seidman, which means that she was or is treated by conventional medicine, so I don't understand the need of some of you to warn us. Praying and acknowledgment of G-D as the divine doctor is very common thought among those of us who observe Judaism and I don't see what is the problem with that. Pray may give some of us the strength to go through this terrible sickness and if we believe that our condition is better due to pray, what is the problem? I didn't see these comments before when women said they are treated by Chinese medicine for instance, a treatment that some of us ,including me ,might consider as useless. I see Dana email not as a message to make us all more religious but to tell us her opinion and what helped HER. If this forum is only for secular women, you may announce it so some of us with different thoughts can look for other forum. Until then, we should all respect all opinions and experiences of women who speak out their own truth. Galia

דנה היקרה!

אני עושה לפחות את החלק הראשון ואני כן אישה דתיה ואין לי עדיין ילדים, ותאמיני לי שאני עושה עוד כמה דברים ועדיין אין לי ילדים. אז לבוא ולזרוק פה המלצות כאלה זה לא לעניין. יכולתי גם אני לעשות את זה אבל, אני לא עושה כי זה שאני עושה את זה לא אומר שלאחרות זה מתאים. אמרו כבר חכמים מאתנו "איש באמונתו יחיה" כל אחד ומה שהוא מאמין בו, אם לך עזר לקרוא תהילים, אקופנקטורה ופרופ' זיידמן אז יופי אבל, בבקשה את מתייחסת לזה כאל תרופות פלא בנוסח של "הוקוס פוקוס" וזה לא עובד ככה. רובינו סובלות כבר שנים, וכמו שליהי אמרה לחלקנו אין ילדים בגלל זה אז לבוא ולהגיד "הנה יש תרופת פלא" זה לא פתרון. את רוצה לחלוק את ניסיונך אתנו? בואי תתחילי מזה שתציגי את עצמך, ספרי לנו מי את ומה עברת עד היום ובסוף את המסקנות שלך מהסיפור אל תבואי ותנחיתי את עצמך עלינו זו אינה הדרך.

דנה-מסכימה עימך אבל כל אחת ודיעותיה-יש

שמאמינות בתהילים ויש לצערי שלא. נכון שצריך להרבות בתהילים ובתפילות ובתחנונים לשם יתברך אבל כל אחת ודיעותיה. נקווה שאת לא כועסת מהתגובות הכעוסות. פשוט המחלה גורמת להתמרמרות ואני בטוחה וסמוכה בליבי שכולן מתפללות שהשם יגאל אותן ממחלה ארורה זו ויתן להן פרי בטן.פשוט הן לא רוצות תזכורות מאנשים לגבי זה.

למעלה