רפואה שלמה אורי

רפואה שלמה אורי

יש לך זכות מלאה להיכנס למיטה ב
ולישון
כאוות נפשך קח
תרופה
אם תרצה, ותשתה כוס
תה חם ואם אתה מאמין לסיטרא, אז קח גם
וממני קבל
, זה כל שאני יכולה לתת לך ברגע זה. תהיה לנו בריא

מחממנוע

New member
רפואה שלמה והורה מעליה

משעמם תחת! אולי זו בגלל זה?!!?!!? תאכל הרבה אורז ותשתה מיץ תפוזים ותקנח בגזר יו פתאום השחור נהיה לי סגול. מרוב שאני קורא את הפורום

idonknow

New member
חכה חכה

עוד חמש שנים בערך אני צופה קבוצות תמיכה בכל הארץ למנסים להגמל מהמקום הזה. עיוורון צבעים הוא כנראה הסימן הראשון.

מחממנוע

New member
אדוני ישמור!

נתי, הצליח להחדיר בי את הדבר הזה, זה כבר בתת מודע נו צאי מהקטיושות ובואי לסיבוב אופנייים!!!!!!!!!!!!!!!

idonknow

New member
אה וגם

דווקא הגניב אותי שהשמיעו כאן אזעקת נסיון לא מזמן, אז לברוח עכשיו? עוד מעט יגיע האקשן האמיתי!

naty 1

New member
מה הצלחתי

להחדיר בך? איככס אדוני ישמור. נצל"ש: בשורה לאנשים הנורמליים כל ההיסטריות מהסוג של זהבה גלאון והמגעילות הדומות לה, קפצו קצת מעל הפופיק ואולי זה יהיה תחילת הסוף של ההיסטרייה הצווחנית שלהן באשר ליחסי אנוש תקינים בין המינים. ועכשיו... חיים רמון "אשם" בכך שהוא נישק מישהי שביקשה להצטלם איתו וגם השאירה לו מספר טלפון והפעם היא אפילו לא מהמשרד שלו... והאשמה היא בעצם זה שהוא מפורסם ומנשק... יש טוענים שזה בכלל הבוסית שלה החליטה להתלונן בעקבות הזעזוע מכך שאדם בעמדה בכירה מעז בכלל לנשק מישהי. אולי זה טוב שזה הגיע סוף סוף לשר המשפטים... נרלי גם להשגת חתימה של הנשיא לכמה חוקים שפויים בעניין לא תהיה כל בעיה. הגיע באמת הזמן להחדיר להיסטריות קצת שפיות ואולי גם קצת ז** לא יזיק להן. כאן

מחממנוע

New member
נכון

והכל זה בגלל שהיה להן מחשוף גדול מידי ו..........נעלי שפיץ של ערסיות

naty 1

New member
זה לא

הנעל זה השכל של הפריחות (למד לשונך לומר פֶּרַח ולא אַרְס שכן הארס כולו נזק וחולי-רע ולפרח יש לפעמים ריח מדהים) שנמצא שם בשפיץ שבאות לקבל נשיקה ולהתחכך... ואחכך מישי היסטרית משכנעת אותן שהן בעצם היו קורבן ואז הן רצות לבכות ולנסות להגדיל על הדרך את חשבון הבנק... יאלללה שיתבגרו קצת התחיל להימאס כבר מכל החרטא הזה

idonknow

New member
רפואה שלמה!

ולדעתי, גם אם אתה מאמין לסיטרא, תדחה את העניין עד שתהיה בריא ובכושר, או בלשונו-"בעל מעוף"..

barr1969

New member
עכשיו הבנתי

רפואה שלמה, אוריאל. בהצלחה בבחינה. וסוף למלחמות. לא אחראית על הסדר. גם אני על גימלים.

למעלה