רפואה סינית

רפואה סינית

הרפואה הסינית קיימת כבר 2500 שנה, יש לנו את האפשרות לשלב את הרפואה העתיקה הזו עם הרפואה המערבית ולהנות ממה שיש לשתיהן להציע. אתם מוזמנים להתנסות!

טאוֹ

New member
מיכל, את צריכה להסתגל למהירות של העידן החדש

הרעיון הוא לבוא, לעקוץ וללכת, בלי הסברים טרחניים! משילוב של 2500 שנה ויעילות מערבית, זה מה שיוצא. אפשר לעשות פרסום חכם ועל הדרך גם ללמוד משהו, חבל שעדיין יש כאלה שמעדיפים את קיצורי הדרך. את זה אני לא בטוח שהם למדו מהסינים...

אבל אני לא מבינה

מצד אחד, הסינית מופלאה 2009. מצד שני הרפואה הסינית קיימת 2500 שנה. חסרות לי 491 שנים, או שאני לא יודעת חשבון?

רפואה סינית בתנועה

בלי קשר לכל הדיון שמתפתח פה וענייני פרסום. ההסתייגות שלי היא לא מרפואה סינית אלא מן העובדה שהיא נלמדת בכיוון של דיקור בעוד שאני רוצה להמליץ על כלי נוסף שיושב בתוך הרפואה הסינית וזה הצ'י קונג. הוא לא היה ידוע במערב עד לפני כעשור אבל מאז שהגיע, אנשים מדווחים על התפתחות פנטסטית ותחושה מופלאה שנוצרת אצלם כל פעם שהם מתרגלים. העניין הוא שהצ'י קונג משאיר את ניהול הבריאות בידי האדם עצמו והוא לא תלוי במרפאים אחרים. הוא נהיה מודע לעצמו, לגופו ולתהליכים הבריאותיים שהגוף עובר ורוכש כלים לטפל בעצמו. הצ'י קונג הוא בעצם הענף התנועתי של הרפואה הסינית אבל מפליא שסטודנטים לרפואה סינית לא לומדים צ'י קונג כעוד כלי טיפולי המאפשר להם להעצים את המטופלים שלהם ולתת בידיהם את המפתחות לריפוי עצמי.

למעלה