רפואה סינית שלום רב, אני מחפש רופא רגיל שהוא גם מומחה ברפואה סינית. תודה
L limbogabi New member 24/1/08 #1 רפואה סינית שלום רב, אני מחפש רופא רגיל שהוא גם מומחה ברפואה סינית. תודה
ש שרונהסינית New member 24/1/08 #2 תגובה לרופא רגיל שלום רב, יש את ד"ר מיכאל קונסטנטינובסקי- הוא גם רופא MD וגם רופא סיני. 050-5486024 בהצלחה
תגובה לרופא רגיל שלום רב, יש את ד"ר מיכאל קונסטנטינובסקי- הוא גם רופא MD וגם רופא סיני. 050-5486024 בהצלחה
A Assaf Feldman New member 24/1/08 #4 שרונהסינית - לא נהוג להמליץ בפורום בשביל זה יש את לוחות הפורום ואת תיבת המסרים האישיים.
ש שירי לפיד New member 24/1/08 #5 אסף צודק! שרונהסינית, אנחנו בפורום, נמנעים מלהמליץ על מטפלים בשמותיהם, בגוף הפורום. לא אמחוק את ההודעה הפעם, כיוון ששורשרו אליה הודעות, אבל אבקש להימנע מכך להבא. תודה, שירי.
אסף צודק! שרונהסינית, אנחנו בפורום, נמנעים מלהמליץ על מטפלים בשמותיהם, בגוף הפורום. לא אמחוק את ההודעה הפעם, כיוון ששורשרו אליה הודעות, אבל אבקש להימנע מכך להבא. תודה, שירי.
ש שרונהסינית New member 25/1/08 #6 תגובה לרופא סיני אז שאני יחתום כמוך בסוף כל תגובה. זה לא פירסום? רק בריאות
ש שירי לפיד New member 25/1/08 #7 הוספת פרטים אישיים של כותב ההודעה בחתימתו.. מותרת. אלו כללים מקובלים לא רק בפורום זה ומעבר לכך, פרסום בדרך שבחרת, נוגד הוראות מפורשות של הנהלת האתר, כך שזה גם לא בידיי. שבת נפלאה. שירי.
הוספת פרטים אישיים של כותב ההודעה בחתימתו.. מותרת. אלו כללים מקובלים לא רק בפורום זה ומעבר לכך, פרסום בדרך שבחרת, נוגד הוראות מפורשות של הנהלת האתר, כך שזה גם לא בידיי. שבת נפלאה. שירי.