רפואה סינית

רפואה סינית

היי שלום לכולם, אני חדשה בנושא אשמח אם יש המלצות על מכללות אשר מלמדות רפואה סינית. הייתי רוצה לדעת אם זה שאני לומדת במכללה מסויימת האם אני נקראת סטודנטית?, האם אני מקבלת את ההטבות שיש לסטודנט אם אני נקראת סטודנטית? אור ואהבה אורטל

יניב ר2

New member
לאורטל

שלום. אני לא בטוח שהמלצה על מכללות מותרת דרך הפורום לכן אני לא אמליץ על מכללה ספציפית. יש את המכללות הגדולות ואני ממליץ לעשות רשימה ולכתת רגליים ולבדוק מקרוב כל מכללה, לדבר עם הסטודנטים ולשאול כמה הם מרוצים מהלימודים שם. אין טוב ממראה עיניים ומשמע אוזניים. אם את לומדת במכללה מסויימת מבין המכללות המוכרות, את נחשבת לסטודנטית מין המניין ויש לך זכות לקבל את ההטבות שמקבל כל סטודנט, את לדוגמה רשאית לקבל כרטיס סטודנט ולהנות מכל הטבה שהוא נותן. בהצלחה בבחירה ובלימודים. בברכה יניב.

בוקר טוב אורטל.

המלצות על מכללות אכן אסורות בפורום. אני מצטרפת להמלצתו של עומר- הגעה באופן עצמאי אל המכללות, על מנת לבדוק האם הם עונים לדרישותייך, היא הדרך הטובה ביותר להגיע להחלטה נכונה. רשימה של המכללות המוכרות ע"י האגודה הישראלית לרפואה סינית, תוכלי למצוא בקישור הבא. על שאלתך השניה, עומר כבר ענה. ברוכה הבאה לתחום. שירי. http://www.tcmisrael.org.il/aguda.asp

למעלה