רפואה נשית

רפואה נשית

שלום! אני בחורה בת 23 מקיימת יחסי מין מגיל 18 כרגע אני חייה עם בן זוגי לחיים כשנתיים ואנחנו פעילים מינית לא בתדירות גבוהה אך פעילים בערך פעם פעמיים בשבוע בעייתי היא: בעבר הייתי מגיעה לאורגזמה מחדירה וכיום לא אינני יודעת מה גרם לשינויי אך הוא מציק לי היות ועובדה זו מורידה את ההנאה לעומת זאת אני מגיעה לאורגזמה כאר אני מתחכחת עם בן זוגי או כאשר אנחנו משחקים ב"משחק המקדים" ואני שואלת מדוע? בעייתי השנייה היא שבזמן האחרון בשנתיים האחרונות ואפילו קצת יותר אני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בנרתיק הרופאים אומרים כי יש לי את חיידק הסטרפטוקוקוס היות ובעבר סבלתי ממנו בגרון במשך כל ילדותי כיום הוא משפיע ומפריע לאורך חיי המיניים התרופות אותן אני מקבלת מרופא הנשי שלי הוא נרות ומשחה ואינני חושבת שזהו טיפול מספיק מעמיק וטוב היות ושבוע לאחר מכן חוזרת לה הדלקת שוב אשמח לקבל את תגובתך לבעיותיי היות והן גורמות לי לחרדה מסויימת מה לעשות עם החיידק הטורדני תודה רבה

רפואה נשית

בעית האורגזמה מחדירה לא קשורה לבעית פיזית כי אם לרמת הגירוי והריכוז שלך במין. לגבי החידק החוזר יש לבצע תרבית עוקבות בכל פעם שאת מרגישה בדלקת ולודא האם התלונות שלך הן באמת כתוצאה מזהום בסטרפטוקוקוס. בדרך כלל החידק הזה לא גורם לתלונות בנרתיק ולא תמיד יש אפילו צורך לטפל בו אלא כאשר האשה בהריון ואז נותנים טיפול אנטיביוטי דרך הפה. במדה והסיבה לתלונות הן לא החידק, יש לבצע ברור מקיף כדי לודא סיבות התלונות יתכן והן בכלל לא זהומיות אלא אחרות כגון, וסטיבוליטיס או רגישות יתר מקומית לחומרים שונים וכו. דר אברמוב ליאורה

למעלה